2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
metişin camasırlarını makineye atıcam mutfak toplancak birde 2 ye kadar ders calıscam sınava gircem 27 sinde hiiiiiiiiiç çalısmadım bari azcık bakiiiim gülcan bu sene mi gircek öss ye

filiz kpss mi gircen 27sndemi,ben geçen sene girmiştim 78 almıştım mayısta atma olacak deniyodu ama hala olmadı hazirana kaldı galiba olsun kerem de büyüyo bu arada umarım atanırız :1rolleyes:

kolay gelsin sana..gülcan seneye girecek kısmetse..sen ne sınavına gireceksin öss mi ?

emelll tribünde gördüm seni:) burdamısın gittinmi bursaya ?

basak ömrüm ummakla gecti zaten 5 yılımkafamçokkarıştıher sene 2 -3 puandan kaybediyorum ins. atanırızmirmirmirmir
bende sezeni severim ajdayı nazan ı enya kitaro selcuk ural nilüfer sürekli müzik dinlerim zaten metişede dinletiyorum klasiklerden oda seviyo

yok canım ne öss sidelikafaduldenufalıyım da cebine giriyim:roflol:kpss ögretmenliğe ooo desene siz seneye stresli olcaksınız zor bir dönem....
emeeeeeeeeeeeeel papucu yarıııııııııım cık dısarıyaaaa oynayalııııııııııııımlülülülülülü

başak dinliyorum şimdi güzel söylüyor şebnemde..

oyy oyy tribün coşmuşş..piştt kızlar gelin buraya bakmayın ordan..

ay sorma filiz yaa şimdiden stres sardı beni..

inşallah bu sene kazanabilirsin allah gönlüne göre versin sana da..metinin şanslı gelir belki..

naber kızlar
ben bursadayım aylincim geldim , feribotla geldik çok rahattı ama geldiğimden beri oğlanı uyutmaya çalıştım daha 1 saat önce uyudu bende geçmişi okuyordum

hadi bakalım sana iyi tatiller ozaman emel bi güzel dinlen :) bizimkide dün gündüz uyumakta zorlandı ama haklıydı çocuk okadar ses gürültü alışık olmadığı bir ortam..ama yinede ağlayıp bizi üzmedi..
Onat'ta bu sefer alışırda seni üzmez umarım :)

iyi geceler emelcim dinlen bakalım bir güzel :)

site için teşekkürler inceliyorum şimdi,diğer teşekküre izin vermiyor :))

yoğurdu evde yapmanıza gerek yok günlük yoğurdu kaymağı alındıktan sonra verebilirsiniz diyor..

herkese ii aksamlar arkadaslar umarim hafta sonunuz iyi gecmisdir bizde bugün bi park gezisi yaptik bide sizlere bakmak istedim ne kaynatiyorsunuz diyeopuyorumnanaktan

Canımmm yettim kızzzz
tam kk ya giriyodum baktım sen de burdasın senin gelin mızırdandı bi koşu emzir sakinleştir..sonra koştum geldi..osuramadı çocuuummm kıvrım kıvrım..
saat 10.30 da next teydik hayatım..senin geline şirin şeyler aldık ama seçilmiş bayaa..öyle çok ucuz da değildi ama çok kaliteli.cidden..Ayakkabılar falan yerlerde sürünüyodu,kıza dedim bu ne iş böylee...sanki bedava dağıtmışlar da beğemeyip yere atmışlar havası vardı kadın ayakkabılarında
kızcağızda bizim milletimiz böyle işte seçmesini bilemiyor falan dedi..
mağazada bi düzen sorunu vardı sanki
ya hayatım madem kapatıyolar neden uygun şekilde ellerinden çıkarmıyolarki ürünleri anlamadım..
üçlü bady falan baktım 35 tl ydi aman be yuh dedim
yazlık ciciler aldım prensesime..eşim de çok mutlu oldu

Tuğbacım farkediyodum ama bu denli kızarık olmamıştı..Hani ben kızarır geçer falan sanıyodum..Daha 2 gün önce yıkadım hafifti..bugün banyo saatinde bakım aaaaaaaaaabenneyaptımki
neyse rahatladım şimdi hepiniz öyle deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…