2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu güzelliğe bak yahuuu...hep benim yazdıklarım ard arda...avatarda şuh bir melek
kendi kendine konuşan sanal bir kadın
çok çay içmiş uykusu gelmeyen bir anne..
Neden bu kadar koyu içtin çayları bre kadın diye kendi kendine soran bir beyin
sanırım bana geldiler:bbo:

lajo ne haber ..iyi günlerde kullanın cicilerinizi..
sanırım aşıdan bahsetmişsin..bizim de aynı oldu kızarık içi bazen sarı iltihap oluyor doktor bunun normal olduğunu hatta 1 yaşına kadar bçyle devam edebileceğini söyledi..

birgül sana da iyi geceler.kaynatıcazda kimse yok yine bu gece..gelen gidiyor..

bende ek gıda olarak hiçbir şeye başlamadım daha..sadece arada meyvesuyu veriyorum bazen yediklerimizden tattırıyorum..emelin verdiği doktor sitesinde yazmış herhalde bizim yediğimiz yoğurttan bahsediyor..

dünürüm geldimmm
prison break isliyoduk eşimle..
dediğin gibi talan edilmiş mağza eski fiyatlarına göre uygun şuan ya millet o hale getirmiş valla dedim ya bende şaştım yane..hamileyken kereme tulum uzun kollu bluz felan... almıştım çok kaliteli penyesi yıka yıka giydi kuzum yumuşacıkta ben seviyodum üzüldüm valla.neyse en alt katta mothercare de var orada çok hoş ben müdavimleriyim her ayın 15.de mothercarede bazı ürünlerinde %50 indirim oluyo,20haftalık hamileydim bunu keşfettiğimde ogün bugündür giderim :)))kanz ,panço,chicco bir iki biyer daha var ama benim favorim next ve mothercare, premamam da çok güzel armadada var cephadada,anterese bir kez gitmiştik hatırladım çok sevmedim ben pek bişi yoktu sanki sanada fikir olsun dünürüm...buralardamısın

günaydın kızlar,bugünde dükkanı ben açayım buyrunnnnnnnnn 6da kalktık bizmirmirmirmir bu saatte kahvaltı olmaz,inaysa ben yoğurdu günlük pastorize sütten yapıyorum iki tatlı kaşığı tattırmak amaçlı veriyorum kıza kalanı babamız yiyo,baya tatlı yoğurt oluyo ben artık hergün yapıyorum 500ml sütten

ekinsu akşam pc açıktı ama ne geçmişi okuyabildim ne yazabildim odayı topla mutfağı topla yatma saati geldi.ne kadar kalacaksın bursada? oh annen bakar artık onata sende bi güzel uyursun:teytey:

günaydınn:))
güzel bi gün olsun işallah:)
durusucum valla ben iice kurt oldum ,isterim kahvaltıcokacimcoook

günaydınnnnnn. bende isterim valla duru çok açım biz kalkalı çok oldu ona göre

duygu nbr?

herkese gunaydınnnnn

market alısverısımı tamamlayayım ve de neler kaynatmısınız bı goz gecıreyım gelıyorumm

günaydın kızlar,ben bu ev işlerinden istifa etmek istiyorum iki gündür uğraşıyorum bugün yine her yer berbat

günaydın hanımlar..
bu gün temizlik yapacağım ne kadar mutluyum anlatamam senağlama
akşama görüşürüz inşallah..

Günaydın kızlar,
özlem hoşgeldin döndüğüne çok sevindim :)
cmt doktora gittik herşey yolunda , ek gıdaya geçtik .. progrtamımız şöyle ilk hafta meyve 2. hafta meyve + sebze çorbası, 3. hafta yoğurtta ekleniyor 4. hafta kahvaltıyıda ekliyoruz .zaten meyve verdiğim için direk 2. haftayla başladım. sebze çorbasını kabak , patates, havuç ana malzzemler olmak üzere ıspnak brokoli maydonoz gibi şeyler ekleyerek 1 kaşık zeytinyağıyla haşlıyorum ve tel süzgeçten geçirerek veriyorum bizimki çok sevdi sebze çıorbasını..

mama sandalyesinide aldık chicco polly çift kılıflı olandan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…