bende yaptım kızıma sebze çorbası bakalım içeçek mi çeyrek kabak yarım havuç yarım patetes çeyrek biber 5-6 tane bezelye 1 tatlı kaşığı bulgur 1 tatlı kaşığı mercimek 1 tatlı kaşığı pirinç bunları pişirdim tel süzgeçten geçirdim içine de 1 tatlı kaş zeytinyağı şimdi içirmeye gidiyorum ne olur içsinnnnnnn
iyiyim MONTE, sen nasılsın.. yavruyu suya soktum çıkardım, pıt işedi hemen havluya..hadii sil baştan
arabasına oturttum, evin içinde arabaya koyuyom bazen..emniyet kemeri var nasılsa. benimki de dönüp duruyo bu arada, yanlız bırakmaya gelmiyo hiç..
sağol ayça inşallah löp löp et olur
benimki de sırt üstü yatarken yüzüstü dönüyor nadiren de geri sırt üstü dönüyor ama çoğu zaman ben kurtarıyorum lajoconde bir de bizim ki 5:30 da doğdu canım ilk günlerde topuk kanımızda tsh sorunu çıkmıştı beni sen rahatlatmıştın yanılmıyorum değil mi
evet canım bu topikte değildim bende 2 kere yaptırdım iyi çıktı birde cuma yaptırdım daha sonucunu almadım ama ne gündü o yaa kabus gibi ALLAH bütün bebeklerimizi korusun insanın içi acıyor resmen
bizimde ilk doduğunda yapıldı birde 5 gün sonra ama c.tesi doktora gidince topuk kanı aldırmışmıydınız dedi biz de evet dedik tamam dedi bir kez dahamı alınıyor büyüdükçe yoksa
chef balına afiyet olsun lop lop et olsun inşallah canım
gamzecim benimki sırt üstüyken yana dönüyor birde yuvarlanmaya bayılıyor tabi onu benim yardımımla yapıyor