Gamzecim, gerek yok canım...bizim topukta falan bişi çıkmamıştı..hamileliğimde bende hipotiriodi vardı..kendim yaptırmak istedim kızıma..1 haftalıkken 10 çıktı değer..15 günlükken tekrar yaptırdık.5 e düşmüştü..dr artık gerek yok tamam iyi dedi..ben de bi daha yaptırmak istiyorum aslında..eşim de çocukla oynayıp durma diyor..
zaten topuk değeri 30 u geçerse tehlikeli diyolardı..yani değer 30 un üzerindeyse ciddi ciddi hipotiriodi tehlikesi var demekmiş..diğer değerleri takibe alıyolar düşme gösteriyosa çok ciddiye almıyolar..
İşte döndü,dönmedi şöyle oldu böyle oldu..bebeklerimizi rahat bırakmıyoruz sanırım..şimdi ben kızım sekmeden uçsun istiyorum..şimdi araştırdım da karınüstü yatarken sırtüstü dönebilmesi ilerki aylarda oluyomuş..kasları günlere bağlı olarak yavaş yavaş gelişiyo ya..ben bunları yardımsız yapsın istiyorum..geleceğin psikopat annesi karşındadelikafadulden
bende biraz önce hastaneyi aradım sonuç için 5,23 dediler doktoru aradım sorun yok dedi
canım bizi ilk sağlık ocağından aramışlardı 22 diye biz o yüzden tekrar yaptırdık
gamze yılmaz bir sorun olursa arıyorlar ya sağlık ocağından bizi aradıkları için yaptırdık tekrarını
yavrumun cuma günü yine alındı kanı elinin üstünden çok ağladı ama
chef hadi gözün aydın....
bizim topuk kanının 2 . almayı unutmuslar 3. aylıkken aldılar tam 8 kere deldi topugunu da zor almıstı ası da vardı o gün karma oglum kevgir gibiydi....aman canları yanmasın onlar iyi olsun ona gelcek hastalık elem keder beni bulsun ....
laco ne güzel catlagın yok ben 8 kilo aldım karnım dünya haritası eşimde teselli ediyo beni hayatım üzme kendini bak yüzün catlamadı demez mi hhhhhöööööööönk :))))))))teselli sekline bak
benimki yemedi sebzelerini yarın tekrar denicem inş. yer
nolsun gülce senden nbr bu saat oldu üstümde gecelikler metin beyle ugrasıyoruz allaktan az önce yemek yapabildim sen nasılsın annen nasıl duru yu cok özlemiş metin öyle dedi....
yaradı cnm maşallah büyüdü baya, çok hareketli bi bebek baş edemiorum, az önce,şansa mı artık bilmiorum,küçük topunu ayaklarının arasıyla sıkıştırıp eline verdi şok olduk eşimle.hep kalkmak istio yatırınca yattıı yerden zıplıyo, kontrol edemiorum ya nasıl zıpır boyu da kısacık zaten çok komik gözüküo böcek:))cheff afiyet olsun kızına..yarasın, löp löp et olsun :))
alisha hoşgeldin..naz nasıl, tatil yaradı mı?
ben de bugün kısakollu şortlu tulumla çıkardım, çok sıcaktı,uyuyunca örttüm ama insan kıyamıyo.gece yatırırken ne giydiriosunuz kızlar, mesela ayaklı tulum varsa çoraba gerek varmıbiz bugün kısa kollu giydik...bi türlü cesaret edemiyodum nihayet
Mrb kizlar
Hera ben iki kere falan sebze corbasi yapip vermistim ikisindede kakasini zor yapti
uyuyamadi bende agir geldi diye dusunup vermedim.
Bugun yarim patatesi hasladim. Suzgecten gecirdim. 5 corba kasigi suyundan koydum
1,5 olcek devam mamasi koydum cogunu yedi.az bisey kaldi. Belki 1 hafta sonra falan
havuc ta katarim.
bu tarifi dr mu verdi cnm, acaba kafamıza göre takılsak bişey olur mu
buarada benim yoğurt çok komik oldu, linayın tarifti sanırım activiayla, ben de ya tutarsayı söledim ama yemedi:))eşim dalga geçio hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?