2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alisha nbr....metin 6,800 olmus hedefim 7.00:))))))))))ben söylemiştim o yogurt tarifini senin ki tutmadı mı yemedi mi.....bizimki de tekken acayip oyunlar kuruyo kendince eşimle şok vaziyette izliyoruz:)))))))
yeşim benim oglum mama ve devam maması almadı bakalım yarın da deneyim yemezse o şekil yaparım
irem kilonuz kaç şimdi sütün mü az yoksa
inciiiiiii denk gelemedik güzelim
bugun hiç oturmadım desem yeridir ama ev yine dandini ööööööööööffffffffffff sıkıldım artık yarıs atı gibi kos oraya kos buraya

iim filizcim napiim kızı uyutmaya savaşıoz resmen uyusa da yannız kalsak biraz:)
ya ben tutmaz die biraz fazla koydum yoğurdu, 2çay kaşığı, bi de günlük süt bulamadım ve pınar sütte bulamadım:)))sek uzun ömürlüden tutmuo kızlar denemeyin
benimki çıçıtlı badiyle 6900, demek başabaş gidioruz, ama bizim boyumuz sizden kısadır 63.5 hala, cüce prensesim benim

günlük sütten tutuyo uzun ömürlüden iki kere denedim tutmadı ewt denemeyin sakın tecribeliler konusuyo....bizim boyumuzda 65 ....metinde şimdi uyudu .... alisha sana özelden bişiyler yazıcam cevaplarsan sevinirim

günlük sütten tutuyo uzun ömürlüden iki kere denedim tutmadı ewt denemeyin sakın tecribeliler konusuyo....bizim boyumuzda 65 ....metinde şimdi uyudu .... alisha sana özelden bişiyler yazıcam cevaplarsan sevinirim

atma ziyaaaaaaa. tutuyo bikerem

bizim de boyumuz öyle..sizden de zayıfız 6700..
atma ziyaaaaaaa. tutuyo bikerem

valla ben de tutturamıyom:teselli:

ooooooo gülce nbr duru nasıl
hera bak laco da tuturamamıs benim tutturamamam normalde onlar da tutturamayınca haa :))dedim
laco fotoları bekliyoruz yarın tamam mı inş kasap bakmaz fotolara

Son düzenleme:
slm lar iyilik gülce senden nabeer yazmışssın ama pc başında değldim anca cevap verebildim canım çağan bu8aralar çok zorluyor bizi diş nmedeniyle ne gece ne gündüz uyumuyor sürekli huysuz çıksada rahat etse kuzum
buarada aralık annelerinden maydonozun kızı emeklemeye başlamış darısı bizimkilere işallah

emeklemek mi:1shok:anaaaaaaaaaaaa emekleme dişler bizimkiler şaka maka büyüyo yaf:roflol:

ooooooo gülce nbr duru nasıl
hera bak laco da tuturamamıs benim tutturamamam normalde onlar da tutturamayınca haa :))dedim
laco fotoları bekliyoruz yarın tamam mı inş kasap bakmaz fotolara

beceriksizsiniz napak lülülülülülü

merhaba kizlar

Filiz ben milupayi denedim onu pek sevmedi hipp kullaniyorum. Birde onu deneyebilirsin.

Alisha internetten falan bakiyorum ben tariflere , hazmi en kolay patates ve pirinc.
Icinede vitaminli olsun diye devam sutu koyuyorum. Sutlu patates puresi gibi dusun. yiyorda, tadi kotu olmuyor kalanini ben yiyorum cokacimcoook

Kizlar ben simdi kalkip kendime gozleme acacagim, usenmiyorum bogaza bak :))
Koreden de bu yuzden kactim iste ya hep bu bogaz yuzunden . Neyse size iyi geceler.

ismiye ben makarna yapmayı 25 den sonra ögrendim yogurt benim için mucize günlük sütten hemencecik oluyo yaaaa bu devam sütü süt mü
birde corbalara tahıllı karısımlar katılıyır ya onlar ne mama kültürüm yok da
aslı bu saatte ne gözlemesi ..........kıs
bende yarın pirinc patates deneyim bari
neyse ben kactım makine de camasır var üsenmeden asıyım bari:))))))

Son düzenleme:
monte devam sütü mamalarda devam mamasından sonra kullanılan mama oda toz karışım yani aptamilde 8 aydan sonra yazıyor,tahıllı karışımları bende bilmiyorum bu gittiğimde bakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…