2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kIZ MONTE...Yarın palabıyık kasap gelirse senden bilirim ha...Kaynanamızı,kocamızı,herbişimizi bilen bi kasap..okumuş,öğrenmiş...Ben sizin ciğerinizi bilirim bacılar edasıyla..şakkıdı
Senin burda tanıdığın kasap varsa kesin salarsın üstümüze hihoyyyt

iyi geceler herkese

arkadaşın bebeği oldu onu ziyerete gittik.bebeğinin kalbinde problem varmış yarın bebek kardiyolojisine gideceklermiş.umarım kötü birşey çıkmaz.çok kötü oldum ya.allahım dermansız dert vermesinsenağlama

slm kançiçeğim bende geçmişi okuyayım dedim ama mouse bozuldu pc böyle kullanmakta çok zor oluyomuş parmağım ağrıdı vazgeçtim bende

Balım gecmıs olsun umarım duzelır arkadasının bebegı. Erken dogum falan mı oldu
sebebı neymıs? Allah sıfa versın

Kızlar Aslı ya ragmen yaptım gozlemeyı yıyorum suanda seklı semalı kayık bıraz ama
olsun tadı fena degıl. kızı da uyuttum ay ne zor uyuyor artık acaba diş mi cıkarıyor
kızlar diş cıkarma belirtısi neydi ? Ellei oncedende agzındaydı cunku anlayamıyorum.

Suan uyuyor normal sartlarda sabah 6 ya kadar uyur , kendimi ozgur hissediyorum
Mesaisini tamamlamıs bır memur gıbıyım valla :teytey: zemuszemus

Bu arada dagevı yazdıgın kurabiyeyi denedim ben gercekten cok guzel oldu . Yalnız unu bıraz fazla
koymam gerekti cıvık oldu basta cunku ama sonuc cok guzeldi. Misafirlerim begendi.
Sagolasın

selam kızlar..gece kuşları bizler :)

aslı afiyet olsun gecenin bu saatine lop lop et olsun diyim :)

balım geçmiş olsun arkadaşına umarım bişey çıkmaz ..sen nasıl oldun yanığın geçmeye başladımı ?

oo dünürüm gelmiş ,esra ne haber nerelerdesi,iyimisin berrak nasıl keyfi yerinde mi?

inci beni merak etmişsin sağol arkadaşım..haftasonu malum gezmelerdeydik,bugünde girdim ama yazmadan çıktım..

monte ben pastörize sütten yapıyorum taşşş gibi oluyor yoğurdum,ayrıca tebrikler sende tutturmayı başarmışsın..

alisha hoşgeldin özledik seni ve şiirlerini :)

ankara ekibi toplanıyor demek,iyi sohpetler size resimleri unutmayım merakta bırakmayın bizi :)

Sagol Lınay Kilo alamıyoz bu aralar Kız valla bır deri bır kemik bıraktı beni 48 dım
50 kiloya zor geldim. Geceleri yıyerek. İnsallah bıraz buyuyunce beni bu kadar yormaz
ve bende ıdaal kiloma gelırım. Boyle fazla zayıfta iyi olmuyor.

aslım sen ne diyorsun arkadaşım 50 kilomu :1shok::bbo:
o zaman ye yiyebildiğin kadar afiyet şeker bal kaymak olsun :))
hayatım boyunca 50 kiloyu hiç göremicem ben herhalde kafamçokkarıştı

dünürüm ayyy bakamıorum buralara artık,işler yoğun ,ewe gelıncede yorgun luktan bayılıorum ,burayada 5 dakka die girsem 5 saat geçıo sonra işlerımde kalıo wallla,şimdide 5 dk ka bakayım dedım geçmişe yarım saati geçti sabah işe gitcem
berrakda bende iiz şükür ,sıcaklar fena bastırdı bayılıoz ,walla ben klimayı açıorum artık dayanılmıo yoksa derecesını yüksek tutuorum bide kapılar açık,
sen nasılsın damadım nasıl,anladığım kadarıyla gezmelere dewam
ben yatayım canım artık az kaldı bi tatıle gıreyım bol bol takılıcam buralara,yarın okurum cevabını artık
herkese ii geceler

filizcim tebrikler tutmuş yoğrudun bende senın tarifi deneyim bı bakalım nasıl olcak

teşekkürler linay.yanığımda kabuklandı kurudu artık.acısıda geçti sayılır.

sen nasılsın

iyi geceler esracım.. neyse tatile girince bol bol laflarız..
damadında bende iyiyiz çok şükür..ama berrağa söyle biraz ilgi göstersin eguşa,yoksa eguş herkese mavi boncuk dağıtıyor haberiniz olsun :)))

balım ne ayıppp hiç yoldaki otlar bırakılır mı..evinin işini bırak git otları yol :))
hey allahım yaa :))

ben de iyiyim sağol..sıcaklar fena bastırdı evde çok sıcak oluyor allahtan 9.kattayız da esinti oluyor biraz..sizin orası dahada sıcaktır eymen rahatsız oluyormu sıcaktan..

ASLIM arkadaşım erken doğum yapmadı.bebek doğduğunda kalp iki parça olurmuş dounca aldığı nefesle birleşirmiş ama onunki birleşmemiş.benim anladığım bu.o yüzden yarın bebek kadiyolojisine çıkınca öğrenicekler asıl problemi.

evet burasıda çok sıcak oluyor hele benim ev daha sıcak.eymeni çıplak bıraksam çok seviniyo üzerini giymek istemiyor

monteee evet bizim UBB nin kardeşiymiş o..

kızlar şimdi okudum..uzunbeyazbulut arkadaşın kardeşi vefat etmiş çok üzüldüm ..
allah yardımcıları olsun..

AYÇA ben eymenin saçlarını kestirdim.eniştem erkek kuaförü o yaptı ilk traşınızemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…