2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balım iyi geceler canım..ben yatıyorum giderken ortalığı toparlada sabah ilk gelen laf etmesin bize :jeyyar:

sanada iyi geceler linay

neyse bende kaçtım etrafı toplayayım dicem ama çok yorgunum.hemen yatıp uyuyacağımzemuszemus

Gunaydın kızlar
Dukkanı ben acıyım dedim bugun. Daha erken kalktım ama Aslı hanımla ılgılendık suan
uyuyor ben de yatacagım uyurum belkı. Uykum daglınca pek uyuyamıyorum.
Herkese guzel bir gun diliyorum kaydirigubbakcemile5

a.s.günaydınlar herkese,bugün 6da kalktık neyseki 9,buçukta uyudu bende yatıcam inş uyanmaz,emel,aylin hiç denk gelemiyorus nassınıs kızlar,bi ayarlayıp görüşelim genezemuszemus bu arada kahvaltı sözüm vardı buyrunnnnnnnnn

bulantıdan öldüğüm günler -tatlicadiarzu- :CüvCüv:

bende geçenlerde başından başladım baya bi okudum tuhaf geldi o günlere döndüm tekrar. keseyi gördüm,kalp atışını duydum, 2 cm vs bunları konuştuğumuz günlerden şimdi 2cm lik bebişler kocaman oldular şükürler olsun

Son düzenleme:
günaydın hanımlar..
ankara buluşor ha ...(((( ben gelemiyorum misafirim var..zanen kocişi ikna edememiştim beni bırakmaya..
benim oğlum hala dönemiyor..sırt üstü kalıyor..yata yata nereye kadar oğlum dön artık diyom..dr sorsam mı???
dün parka çıktık bizimki yine uyumadı kustu durdu..açık havaya alışamadı..çok koruyoruz alışamıyor heralde..

günaydın hanımlar dr gittik çağanın huzursuzluğu için dr bişeyi yok deyip yolladı geri jel falanda önermiyorum dedi böyle çıkıcak bu dişler deyp postaladı bizi neysem ordan kahvaltı yaptık dışarda oğlumda hava aldı şimdi geldik o uyurken çorbasını yapim ben öptüm hepicinizi

tünaydın herkese.aşık ben bazen yerde minder üzerine bırakıyorum geldiğimde yerde oluyor.ama ben dönerken görmedim hiç.ben yokken dönüyor bişeyler yapıyor ama ben yanındayken dönmedi hiç.sorun değildir bence bu.bazı bebekler çok hareketli bazıları çok hareketsiz oluyor.

selam kızlar
angaralılardan haber yok mu hala ?
irem maşallah çok tatlı kızın
benim oğluşumda son günlerde pek huysuz herşeye mızırdanıyor uyumuyor uyumamak için ortalığı ayağa kaldırıyor

tşk ekinsu.benim kızımda memeyi örünce çığlığı basıyor.zorla vermeye çalışıyorum.emmiucek sütüm kesilecek diye çok korkuyorum.

tünaydın:))
herkese merhaba..
alisha dönmüşsün:))
heracım ya süper..1 seneyi aştık beraber.ben de bi ara arayıp bulmuştum ilk mesajımı??
geçmişi okuyamadım döktürmüşsünüz:))
kızlar toplanıolar bugün,ii eğlenceler:)
ireme de koca bi maşallah:)
dünürüm ben arada kalgel die bi jel sürüorum rahatlıo kızım..
kızlar nil pazardan beri yanıo 42 bile ölçttük ateşini ama dooru diildi sanırım sona hep koltuk altı ölçttük 39 38.5 38 derken düşüo yavaşça..ben salak ilk gün anlamadım dişten dedim çünkü bi de kaşıkla yemedi,huzursuzdu,2.gün ebeyi aradım getir dedi,diş o kadar ateş yapmaz.gittik görünürde bişi yok,idrar testi de temiz,uyanınca tekrar dr a gideceğiz,ne oldu kızıma??bi de dün ben o telaştayken misafir geldi,bebek görmeye,3 kişi gelecek sanıorum 8 kişi geldi..off evde leş gibiydi,toplayamadım da gelmeden onlar!!ne yapim di mi kızım yanarken..

bilmiorum ki ne boğazında bişi var ne kulağında gidelim bakalım ne diyecek dr??bi de komik o kadar ateşi var hala gülücük atıo etrafına sıpa:))
alisha hoşgeldin canım:)naz kızımız eğlendi mi oralarda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…