2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk cnm, bak senle yıldönümümüz gelmiş tanışma yıldönümüz aynı:))
napalım sıcaktan bayıldı naz uyuyo, orası serindi ya burda çıldırtıcı bi sıcaklık var.uff yine yemek derdi nazı besle uyut kocaya hizmet:)siz napıosunuz nil büydümü, bizim hala keltoş, kısa, erkeğe benziyo kızımız, ayaklarına aşık yalayıp duruyo onalrı

slm hanımlar inanna geçmiş olsun..

Hanımlar toplanıp keyif yapsın negüzel.. Ben daha şimdiden bittim.Akşamı nasıl çıkaracaksam.. Evi sil, süpür, toz al derken bitiyorum ben yaa... Sanra babamız geldi yemek ye bulaşık yıka... kızı uyut duşa gir.. çamaşırları makinaya at... Daha yeni oturdum.. Akşama dışardan yicez artık eşim sağolsun...

Kızlar bu arada dün yoğurt yaptım öyle hazır yoğurtlar gibi katı olmasada güzel oldu.. Kızım sevdi yani...
Siz günde kaç kez kaçar kaşık veriyorsunuz yoğurdu. Çok versem zararı olur mu???

bende şimdi uyuttum Onatı, hemen motorumu takıp işe devam edicem şunun şurasında 45 dk uyuyor ne kadar iş yapabilirsem 1 haftadır ev kapalıydı her yer toz içinde

duygucum geçmiş olsun canım

tşk ederim kızlar.tombik görünüyor ama çok kilolu değil.7 kilo olmuş.dün itibariyle ek gıdaya ciddi bir geçiş yaptık çünkü 15 günde 150 gr almış.doktor çok az dedi,doymuyormuş.doymaz tabi emmiyorki.herkes biberon verdiğin için emmiyor diyor.biberon vermeden öncede problemliydi zaten.

çocuk baştan biberona alışırsa istemeyebilir memeyi bu saatten sonra sanmıyorum biberon yüzünden memeyi bıraksın batuhan hem meme emiyor hem akşama kadar biberon elinde su içiyor. ayrıca kuvozde de kaldı biberonla beslendi o zaman bile alışmadı

bişey olmaz cnm verebilirsin. yoğurt diğer şeyler gibi alıştırmadan verilebilir

merhaba kızlar bende kızı uyuttum dünkü ütüye devam ediyorum bir bakayım dedim
duygu geçmişolsun
irem nehir kızın çok tatlıymış sizdede kilo problemi var bizim gibi ben sabah tarttım kızımı cuma gününne göre 100 gr almış görünüyor inşaalah doğrudur 5 günde 100 gr iyi çünkü bayağı ek gıdaya yüklendim çünkü
ya kızlar arşivlerinize baktım da ne güzel keşke bende o zamandan keşfetseydim burayı hem sizlerle önceden tanışmış olurdum hem de ne güzel hatıra bir nevi günlük

selamlar ay çok sıcak birde bu sıcakta üç tişört iki pantolon ütüledim ay geceye bırakıyorum bir türlü onalara sıra gelmiyor yemekti çağanaın banyosu parka götür oğlanı yoğurdunu kendimi yatağa zor atıyorum
ee kıslar babalar günü için hediye aldınızmı neler aldınız ben çağanın resmi olan bir kupa alayım diyorum ama netten nerden yaptıarbilirimki malum babasız dışarıya adım atmıyoz e onada göstermeden nasıl yaptırcam bilemiyorum

dünürüm geçmiş olsun gelinimin ateşi varmış diştenmiymiş acaba dr dan gelince yaz merak ederim şimdi ben

bugün çağan yine çorbasını içmedi ay bu çocuğun çorba zevkini nasıl bulucaz bakalım hoş bugün bir havuç vardı havucun tadı baskın olmuş tadı çok iyi değildi devam mamasıda kattım yinede sevmedi bende ısrar etmedim yarın pirinçle pataes denicem bakalım havuç koymucam havuç sevmiyor desem yiyor havuç anlamadım gitti

patates ağırlıklı koy patates,havuç,kabak birazda pirinç at. sevmiyorsa havuç koymayabilirsin. ben dün patates,havuç,kabak,bezelye,taze fasülye,domates,maydanoz ve pirinç koydum baya bi karışık olmuş olsun ama tadı gayet güzeldi.

yoğurduda hazır veren bir benim herhalde azıcık tembel miyim ne doktrumuz öyle dedi danone ver dedi ben ne yapayım ama hep böyle yapmam aldığım danonelerim bitsin kendim çalarım kendimi rahatsız hissediyorum psikolojik olarak çorbayı da bir gün milupa hazır çorba veriyorum bir gün kendim yapıp veriyorum çeşit olsun diye

merhaba herkese umarım herkes bebişleriyle iyidir
buluşmamızı merak edenler için süper geçti :)
ben çok keyif aldım keşke daha önce buluşsaymışız

Son düzenleme:
millet merhaba daha yeni yazabiliyorum birzcık okudum sabah işlerden ekran açık kaldı ama yazaamadım nasılsınız herkes iyidir umarım

slm hanimlar umarim herkes iyidir giremiyorum uzun zamandir ezginin kaka yapamama sorunu devam ediyor 3 gunde bir fitille yapiyor bu sorunu yasayanlar napiyorsunuz zeytinyag falan ise yaramiyor sadece anne sutu aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…