2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm hanimlar umarim herkes iyidir giremiyorum uzun zamandir ezginin kaka yapamama sorunu devam ediyor 3 gunde bir fitille yapiyor bu sorunu yasayanlar napiyorsunuz zeytinyag falan ise yaramiyor sadece anne sutu aliyor

canım ne kadar zor olduğunu biliyorum efe'de 1,5 gün yapamadı çok keyifsizdi, ne yapılır tam olarak bilmiyorum ben sanki tuvalete tutuyormuş gibi kucağıma alıp ottutturdum o sırada ıkınarak yaptı. Bilmiyorum tesadüf müydü yoksa gerçekten işe mi yaradı istersen bi dene. İnternetten araştırırken zeytinyağı gibi şeylerin bi süre sonra alışkanlığa dönüştüğünü onlar olmadan yapamadığını okudum..

Sheedacim valla cok zor noldu bu cocuga birden boyle anlamadim fitilde aliskanlik yaparmis ama mecbur lkullaniyoruz dr u verdi

Sheedacim valla cok zor noldu bu cocuga birden boyle anlamadim fitilde aliskanlik yaparmis ama mecbur lkullaniyoruz dr u verdi

benim doktorum 2 ay önce böyle bişeyin olabileceğini ve normal olduğunu söylemişti. ne kadar sürerse gelelim diye sorduğumda 1 hafta mı 5 gün mü ne (hatırlayamadım tam) yapamayan oldu demişti. oluyo bebeklerde inşallah en kısa zamanda yapar ve bu son olur

eymende 5 günde kaka yaptı geçenlerde ama hiç sıkıntısı huysuzluğu olmamıştı.

slm hanimlar umarim herkes iyidir giremiyorum uzun zamandir ezginin kaka yapamama sorunu devam ediyor 3 gunde bir fitille yapiyor bu sorunu yasayanlar napiyorsunuz zeytinyag falan ise yaramiyor sadece anne sutu aliyor

canım merhaba benimkide 3 günde 4 günde bir yapıyor bugün doktoruyla görüştüm çok normal dedi yapar dedi ki, zaten yapamayınca sıkıntısı olmuyor eğer sıkıntısı olur 5 günü geçerse kuru kayısı kaynat suyunu bir iki kaşık ver dedi

Merhabalar herkese, inşallah hepiniz iyisinizdir.
Filizcim link için teşekkürler, nostalji yaptım sayende:lepi:

Deryacım, egehanda 2-3 günde bir yapıyor, eğer sıkıntısı yoksa huysuzluk yapmıyorsa fitil filan verme.Doğal haline bırak.Geçmiş olsun canım.

bu da benim küçük paşam
Maşallah çok tatlı çıkmış balımcım.Allah nazarlardan saklasın.

balım irem nehir maşallah bebeşlerinize..
ankaralılar aklım sizde kaldı..güzel geçmesine sevindim..birdahaki sefer bende gelirim inşallah..
ekinsu aynen bizimkininde uykusu gelince evde olay çıkıyor..hem uyumak istiyor ağlıyor hem uyuyamıyor ağlıyor.ne yapacağımızı şaşırdık..birde ben bir saniye yanlız bıraksam basıyor yaygarayı..wc bile gidemiyorum..sünnet huysuz yaptı diyordum ama çoğu bebişte var bu dönem..büyüdükçe daha da sorunları artıyor..
inanna geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallah..merakta bırakma..

merhaba water...ben de sana bakınıyordum..geçen benim oğlumu anlatmışın sanki,yemek masasında..bende tadımlık veriyorum daha istiyor vermek istemiyorum..sen ne kadar veriyorsun..emmesinde azalma oldu mu tattırmaya başlayınca..nesim yemeklerin tadını alınca emmek istemiyor..zorla veriyorum memeyi..

Merhaba canım, evet egehanda farklı tatlar almaya başlayınca memeyi ikinci plana attı.
Birde uyumak istemiyorsa, memeyi hiç almak istemiyor, zorla veriyorum.
Bugün ilk kez dondurma almıştım, ondan istedi, yalattım bir kaç kez, öyle bir istemeye başladı kii-tatlicadiarzu-

Bende tadimlik veriyorum herseyden ezgide deli gibi istiyor sut kesmiyor artik bu veletleri haklilarda aslinda ay icimm rahatladi sizinkilerde ayniymis emelcim 3 gun sonunda nasil yapiyor peki bizimki 3 gunluk yapiyor valla sirtina kadar

Aynen deryacım , bizimki de bir yapıyor tam yapıyor.Bellere kadar, bide yapacağım diye büyük adamlar gibi ıhhh, ıhh demiyor mu, gülmekten öldürüyor.mafoldumben

teşekkür ederim hepimizin bebeklerine maşallah her bebek çok tatlı ya

eymende yemek istiyor herşeyden biz yerken o da istiyor ağzını açıyor

az önce eymende yaptı kakasını beline kadar kaka bende artık banyo yaptırdım.waterfulun söylediği gibi ıkınması çok komik oluyor birde ciddileşiyor çok büyük iş yapıyomu gibi. şimdide keyfi yerinde kollarını açmış acayip sesler çıkartıyo

bizimkide yapınca beline kadar ama fitil vermeyin marsg herkesin öyle bu dönem sıkıntı çekmiyorsa ilaç verme canım herkese iyi akşamlar ben kaçar...

slm arkadaslar nasılsınız ...marsg elma suyu ver istersen kabızlıgı geciriyor metin de 6 gün filan yapmadıgı olmustu yaglar içirmiştim işe yaramamıstı elinden geldigince fitil verme kayısı suyu da verebilirsin.....
kızlar ben bugun metin e 1 cay kasıgı pekmez verdim nette baktım bişiy olmaz diyo....
saglık ocagına gittik kontrole gitmesem telefon üstüne telefon....neyse kendi doktorumuz cici bebe verebilirsin demişti saglık ocagındaki doktor aaaaaa olmaz öyle sey dedi 1 yıldan önce zararlıymıs :1shok:kimi dinlicez verdiğim ek gıdalardan bahsettşim sadece tattır ögün verme dedi ööööööööööfffffff kafam karıstı fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…