2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay burdaki çocukları çok begeniyorum ben..nasıl kıvır kıvır kocaman bonus kafalar..tam arap saçı yani :roflol: ben de yakıştırıyorum uzun saçı aslında ama terliyo işte
bende terliyor diye ensesini kısalttım,sende ensesine kadar kısalt istersen rahat etsin.
irem herkez bana benzetiyor zaten,büyüyünce belli olur gerçi.

Ben oyun halısına koyuyorum alisha oyuncaklara falan bakıcam dıye kaymıyor fazla.

Suan da da yuzu gozu kıpkırmızı uykusu geldi hala uyumamak icin direnyor arada
sallayorum tavan besigi yaptık, gelip gidip sallıyorum.

sitenin havuzunda soktum cnm pistir ama ben o kadar titiz diilim
çarş işim var bnm de ela perş yada cuma olabilir mesla 4te fln, çok sıcak olmasın

kızlar selam

buluşalım kızlar ama perşembe olmaz aylin çalışıyor cuma olabilir o zaman , komşu komşu huuuuu ben senin yerine cevap veriyorum bak sen merak etme

selamlar..
özlemi merak ettim bi bkayım dedim..
emelcim harikasın komşum nasıl düşünüyor beni sağol canım :))

cuma buluşalım o zaman yer saat özelden konuşuruz

febrar selam ..nasıl kızın hala üzüyormu seni..

kızlar mama sandalyesi konuşulmuş sanırımm..ben chicco poly aldım oturma yeri naylonumsu ama masus öyle yapıyorlar mama falan dökülürse temizlemesi kolay olsun diye..ayrıca fazlada heveslenmeyin orda oturur durur diye..hemen sıkılıyorlar belki biraz büyüyünce işe yarar..

çok üzüyor hemde aylincanı saolsun bakalım

benim kzım hala tam dönemiyo yaa bikaç kez döndü daha
geceleri uyurken dönmeye çalışıyo hep anlamıyorum valla

ekinsu cum iyiyim şükür sen nasılsın?

hiç iyi degilim canımın yarısı gıttı bıttım (((( kaanın gozunu uyusturdular kırpıklerı alındı bu 3 ay da bır yapılacak yasına gırdıgınde de amelıyat (((((( eger kırpıkler alınmazsa kornası cızılebılırmıs
allahım aklımı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…