2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
febrar evet anadolu yakasındayız..sende burdasın sanırım..

incii naber, sen ne zaman gelebilirsin butarafa ozaman buluşalım..istermisin..

heraaa noldu senin nike değişmiş rakamlar yokmuydu sende ?

özlemcim çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm iyiki farkettin erkenden canım bebişine ne kadar büyük bir iyilik yaptın çünkü çok zor anlaşılabişlecek bir şey anladığım kadarı ile, Allah en kısa sürede sağlık versin canım

özlem dur canım bi sakin ol..bak çaresiz dert değil en azından..tamam yavruna en ufak bişey bile insanın canını sıkıyor insanın ama sen harika bilgili bir annesin..senin ilgin bak hemen konuyu bulmana neden oldu ve erken müdehale yapıldı..üzülme lütfen..

kızlar bu akşam kızımın tiyatro oyunu var..oraya gideceğiz,çok heycanlıyız ailecek..umarım başarılı olur heycanlanmaz..

evet özlem katılıyorum kızlara
hem sana teşekkür etme gerekiyor
benim kzımında iki gözüğndede kapağın sonundaki kirpikler içine doğruydu
senin konunu görünce baktım sağdakiler çıkmış ama soldakiler hala içinde bende yarın göstrecem inş bakalım

ayşegülcüm sağlıklı olsunda annesi accık üzülüversin canım:)
özlemcim geçmiş olsun şimdi okudum Allah çaresiz dert vermesin canım sen metin olki bebeğin de rahat etsin

özlem çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
aylin ne güzel şeyler bunlar yaa bizde görecez inşallah böyle şeyler

sağol emelcim..

chef evet canım allah sizlerede göstersin bu günleri..o heycanlı sahneye çıkacağı için
biz heycanlı onu böyle görceğimiz için..aldı bir heycan yani bizim aileyi :)

inciii acele cevapp plesss..

kıslar güzel davetiniz için teşekkür ederim ama ben anca zayıflayınca gelirim dermişim herkes dal gibi ben fil gibi morlaim bozulsun dimi şaka bir yanada kociş buaralar çok yoğun malum ünv de mezuniyet durumları sınav ayı temmuzda kımsetse zaten ben ist gelince kalıcam bir süre hepicinizi bulurum oralarda hergün birinize yemeğe gelirim valla

aylin kızını öpüyorum anacım işallah başarılı olur güzel bir akşam geçirirsiniz

inci üzülme anacım ben sana eşlik ederim fillikte yalnız değilsin yani :))
ozaman temmuzda bir buluşma daha yaparız..yada hepimiz toplanıp sana yemeğe gelelim :jeyyar:

hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için arkadaşlar..diğer teşekkür borcum olsun :)

febrar daha yer belli değil sanırım..

kızlar yavruları getircekmisiniz..ben belki ablasına bırakırım rahat rahat otururum naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…