2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hemen atladım sankikaydirigubbakcemile3

ben gelirsem getirmek zorundayım çünki bırakcak kimsem yok

ebrarın o günki durumuna bağlı bazen iice zıvanadan çıkıyo çünki

Kızlar cuma mı bulusacagız simdi. Anladıgım o
f.ebrar ben Bostancı dıyorum ama kızlar ne der bilmiyorum yani oda ortada diye dusundum

Ozlem cook gecmıs olsun canım
İnanki bugun hep seni merak ettim. Cok zor bir durum ama senin soguk kanlı olman gerekıyor. Hersey insanlar icin. Allah a sukur ki caresi var. Ve erken mudahale edildi.
Senin dikkatin sayesinde. Allah sifa versin. Suan durumu nasıl bandaj falan koydular mı?
Agrısı var mı?

bağdat caddesinde buluşalım işte ya herkes bilir marks&spencerın orda falan hadi cuma ya ayarlayın anadolu yakasındakiler şimdiden bende nazı alırım dışarıyı çok sevio zaten

buluşun kızlar
tavsiye edilie şiddetle:)))
merhabalar
biz hala annemdeyiz
babamız arkadaşlarıyla sinemada
annemle yürüyüşe çıkcaz şimdi
kerem dedeye emanet
özlemden haber varmı bak görmedim
dur bidaha bakam çıkmadan
:1hug:

çok geçmiş olsun canımmmm
ya iyiki fark ettin bak
rabbim bebeklerimizi beterinden korusun

fatmanın annesi ayşegül benimde bırakıcak kimsem yok oğluşumla beraber gelirim

nazın annesi ayşegül bağdat caddesi çok kalabalık oluyor be delikafadulden girmesi dert çıkması dert delikafadulden tabi çoğunluk ne derse uyarım yinede farketmez yaniii zemuszemus

cok tesekkur ederım arkadaslar
dualarım kırpıkerının dısa dogru cıkmasında kapak içeri dogru ama kırpık dısa dogruysa sorun degıl
bızım ıce vede dısa dogru kırpıkler
cok tehlıkleymıs allah korusun kornasını cızebılır hatta korluge kadar bıle gıdebılırmıs
asagıya bakmaması gerekıyor
hersey içgudusel işte bende kirpikleri gzune batar dıye asagıya baktırmıyordum gozler kasınır efneksıyon alır kasırsa dıye dusunuyordum allahım yardımcım olmus (
uyusuklugu gıdene kadar cok zorlandı cok agladı mınık yavrum
bıraz buyuk olsa lens takabılırdık dedıler neyse bakalım bır yasına kadar işkence devam edecek
allahım hepımızın yavrusunu korusun

slm bayanlar... yine kuzumla ylnız oturuyoruz... cnm sıkıldı azcuk bakalım dedik ama bizim maus kafayı yedi yine... ışığı sönüyo...

siz bakın o zaman çok uzak olmassa gelirim ben farketmez
aşkımemnu başladı nazın annesi kaçar:)

slm kızlar nasılsnız bende dısardaydım metinle arkadasla görüşüp kahve içtik üzmedi bizi etrafa baktı durdu bir an önce büyüseler yaaa beni yemege filan götürse dansa filan kaldırsadelikafadulden
oooo istanbul da bulusuyo ama ben gelemem:gitmeoooooooffffffffsenağlamabir of ceksem karsı ki daglar yıkılırmafoldumben
özlemcim çok çok gecmiş olsun allah dermanı olan hastalık versin anne olmak zor tabii ama gecicek hepsi...

ii akşamlar:)
özlemcim çok çok geçmiş olsun ama ya farkedilmeseydi,geçer denseydi,bravo sanaalkisalkisalkis
ya ben de öğlen nil durmuo die çıkmıştım ya kızım 6 ya kadar katıla katıla ağladı,tabi acilde aldık soluğu,hastanede güle güle gezdi,eve geldi 8,5 a kadar gene ağla ağla...o ağlıo ben ağlıorum,ben ağlarken duruo bana bakıo kurban olduğum..neys derdi neymiş,GAZ bıktım ulen bu gazdan midesi bile gaz varmışklava:
aylincim geceniz güzel geçer işallah..
valla ne unuttum bilmiorum ha bi de ben de hiç istemiorum bazen,istediğim zaman da uykum oluo zati!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…