2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok geçmiş olsun..bulunduğun durumu tahmin edebiliyorum ama biraz sakin olmaya çalış. Rabbim dermansız dert vermesin. sen çok iyi bir annesin ki durumu fark ettin ve erken tedaviyi başlattın. sen ayakta olduğun sürece kaan a bi zarar gelmez merak etme sen.

kızlar bu akşam kızımın tiyatro oyunu var..oraya gideceğiz,çok heycanlıyız ailecek..umarım başarılı olur heycanlanmaz..

:)) başarıcak kaydirigubbakcemile5

hepınıze tekrar tekrar tesekkur edıyorum
ben herseyı nazara baglar oldum kocaman bı boncuk aldım astım ogluma
rabbım korusun mınık yavrularımızı

canım şimdi haberim oldu çok geçmiş olsun yapabileceğim bi şey olursa seve seve yaparım.. canım benim Allah beterinden korusun.

özlem geçmiş olsun kendini üzme diyeceğim ama üzmemek mümkün değil biliyorum ama zamanında farkederek çocuğunu çok büyük bir dertten kurtardın biraz sıkıntı çekicek ama sonunda iyi olucak bunu düşün üzülmemeye çalış

Özlemcim dikkatinden dolayı seni tebrik ediyor bian önce şifa diliyorum..Allah meleklerimizi çaresiz dertlerden korusun..sana da çok çok geçmiş olsun

geçmiş olsun özlem,çok üzüldüm. Allah daha büyük sıkıntılar vermesin.
saat 8 den beri beratı uyutmaya çalışıyordum, artık sinirlerim bozulmuş ben de ağlamaya başlamışken Allah acıdı sanırım bana da uyudu bizimki.
çok yorgunum, sanki taş taşıdım.
inanna geçmiş olsun.
eşref saatimde değilim hiç, kimseye negatif elektrik vermeden çıkayım bari..
herkese iyi geceler

benimki 5.rüyasında :))

bugün çok kızdım ben güldürmek için neler yapıyorum resmen şebeklik yapıyorum ağzının kenarıyla gülüp geçiyo bugünde kadının tekine nasıl gülücükler attı nasıl sesler attı nasıl aguladı anlatamam sinirden çatladım yaaa nankörr :))))

özlem çok geçmiş olsun.çok üzüldüm canım.

burasıda çok sıcak eymende çok huysuz.bende artık dayanamadım açtım klimayı inşallah hasta olmaz.

valla kizlar burda su anda simsekler cakiyor yagmur yagiyor hava cok soguk yaz gelmedi bir turlu balim sen klimayi asmisin biz kaliröferleri acicaz nerdeyse.hem acma bence üsütür bebegin yazik.. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…