2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fotoğrafı ekledim canım, ticker hazır ama siteye yapıştıramadım, nasıl yapıştıracağımı söyler misin?

slm millet
nasılsınız bakiiiiiiiiimmmmmmmlülülülülülü
bende dus aldım komposta içip yatıcam
ama hiiiiiç uykum yok
sabah 6 da kalkıcagımı düşününce nedense gözlerim otomatikman kapanıyomirmirmirmirneyse ben kactım
chef tickerin oldu mu:CüvCüv:​

Kizlar moralim bozuldu. Aslinin ilk gunleri gelince aklima icime oturuyor.
Cok agladi yiprandi yavrum kolik oldugunu 3 ay anlamadilar bu kadar sik gorulen ve bilinen
birseyi doc.larda uzmanlarda anlamadi. EN son dr anladi. Ozel e goturdum kac kez
devletede acillerede. Sinirim bozuluyor aklima geldikce. Ben bilmiyorum ki bilsem hep
sallardim gaz ilaclarini icirirdim. dogru durust vermiyordum bile gaz ilacini. ne kadar
aptalmisim. Acilar icinde kivrandi yavrum aylarca bende yiprandim oda. Bu hep icimde
kalacak sanirim. Ikinci bebegime bunlari yasatmicam Allah in izniyle. Asli benim
cahilligimin acisini cekti. Ay sinirim bozuldu ne oldu gece gece anlamiyorum ki senağlama senağlama

tamam canım yaptım umarım olmuştur bu arada ben senin tickerdeki fotoğrafa bayılıyordum baktıkça insana huzur veriyor

yapmışsın canım hadi güle güle kullan :ecrin_bebek:

öylemi? peki hemen geri koyuyorum o zaman opuyorumnanaktan

sağol canım bugün dükkanı biz kapatıyoruz herhalde açmak hiç bana nasip olmadı ama çok kapattım gececi bir kız annesi olarak

valla gel artık kepenkleri indirelim derim benimki 5 te kaka yapacak 5.5 ta zorla gözlerimi açacağım ve 6 olmadan batırdığı her yeri toplayıp çamaşır makinasına üstünede kızı yıkıyacağım alıştığımdan rahat anlatıyorum şaşırma sende okurken her sabah olan birşey bu :))))
ben kaçıyorum güzelliği öptüm :) iyi geceler canm

sana da iyi geceler canım zor iş valla uyu bari hemen biz 12 ye kadar yatıyoruz kızımla

selam yeşim, uyanık mısın bilmem ama, birkaç sözüm vardı seni rahatlatacağını sandığım..
berat da kolikti.. bebeğimi doğurmadan önce okuduğum kitaplardan koliğin ne olduğunu biliyordum, sözüm ona hazırlıklıydım. abim doktor benim, mümessillerin getirdiği numune gaz ilaçlarının tümü bende mevcuttu.metsil,zinco.. evim milupa ve humananın çaylarıyla doluydu, papatya, rezene, iyi geceler... ağlama nöbetlerinde sürekli salladım..salladım..
masaj yağlarıyla masajlar yaptım.
ama hiçbiri kar etmedi.
işe yaradı zannettiğim şey ertesi gün bana mısın demedi.
benim tecrübelerime göre bu işin tek çözümü bebeğin büyüyüp hareketlenmesi..2,5 ay çektik biz ve bir gün bıçak gibi kesildi.

yani diyeceğim o ki, kendini suçlaman tamamen yersiz, ben sorunun ne olduğunu biliyordum sözde, ne değişti, hiç. içinde kalacak hiçbirşey yok, Allah başka sıkıntı vermesin, geçmiş bitmiş işte. Kısmet olsun da 2. bebeğin gazsız olsun.. ama onun öncesinde sağlıklı olsun, ömürlü olsun.
okur musun bilmem, okursan ve için biraz olsun rahatlarsa ne ala. sanırım gecenin bir vakti hormonların oyun oynamış sana, bazen bende de oluyor. arada bana da geliyorlar.sositososito

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar
ben mart annesiyim de internette gezinirken neobaby yıkanabnilir bebek bezi gördüm kullanan varmı?

günaydın herkese
dağ evi pişik için bahsettiğin ilaçları dün aldım ve bugün kullanmaya başladım, biri mantar kremi olduğu için biraz tedirgin oldum ama yinede sürdüm inşallah geçer bir an önce sağol..

OzOkun ben de bahsettiğin bezlerden iki tane var ama kullanmaya cesaret edemedim. çok kabarık bi şey altına 3 tane bez bağlamışsın gibi oluyor bir de ben onun pisliğini nerde akıtıcam da makinaya atıcam yok bana göre değil hazır bez gibisi yok. Kayınvalidem yazlığa getir orda kullanırız dedi bakalım belki orda kullanırım..

günaydınlar hanımlar bugün hiç bişeye bakmadan buraya uğradım umarım herkes için güzel bir gün olur :)

günyadın arkadaşlar.umarım iyisinizdir.ben bu özlemin olayına taktım.benim kızımında gözünün alt kısmı biraz içe kıvrık gibi.gözlerinide çok kaşıyor bende dün okuyunca özlemi telaş yaptım.öğleden sonra göz doktoruna götürücem.özlem erken farketmiş.bende götüreyim ne olur ne olmaz Allah korusun.

günaydın kızlar

benimde ütülerim duruyor dağ gibi dün bitiremedim oğlan durmadı

kızlar benim oğluşum doymuyormu acaba ya emzirdim hemde epey emdi sonra arkasından kayısı püresi verdim nasıl yiyor dahada istiyor doymuyor desem hala süt geldiği halde memeyi emip bırakmazdı herhalde sizce neden kayısı dahamı hoşuna gidiyor acaba

günaydın herkese

bende erkenden pazara çıkayım dedim ama paşamızın uyuyası geldi bugün

ekinsu artık bebekler bence başka şeylerin tadını almaya başladı o yüzden anne sütünü pek beğenmiyorlar galiba.eymende öyle beni emmiyor ama başka şeyleri verdinmi şapur şupur yiyor:umursamaz:

inaysa bitmez bu ev işi.dün bende dip köşe temizliği yaptım.makinada nevresimler var ütülenecek nevresimler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…