2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah iyi haberlerle gelirsin irema.s.

günaydın kızlar, ayıptır sölemesi 10buçuğa kadar uyuduk bu sabah maşallaaaahhhh gecede 8de yatmıştı, resmen çok uyumaktan başım çatlıycak vur dedik öldürdü:))
özlemcim geçmiş olsun şimdi okudum inşallah herşey yolunda gider
ekinsu cnm bencede doymuodur süt geliyo olabilir ama içeriği belki zayıflamıştır bebeğe yetmiodur çok büyüdüler artık bence arada mama vermeyi dene alırsa kesin doymuodur emzir üstüne 30cc ver bakalım içicek mi mamanın tadı kötü içerse doymuodur

dün sormuştm ama pek cevap alamadım kızlar siz iş yaparken falan nerde duruyo bebişler, anakucağından sürünerek yere iniyo benimki, yere koysam battaniyeden döne döne dışarı çıkıyo, parkyatak için geç mi kaldım onda dururmu

ben 3ay sonra 2.reglimi oldum gözümaydın bu sıcaklarda ne de güzel olur

ayşegülcüm benimki hala dönemiyor tembel o yüzden arabasına koyuyorum hangi odadaysam yanımda arabasında durup beni izliyor

ayşegül adaşmışız ne güzel:)
benim kızımda hala dönemiyo 1-2 kez döndü ama nasıl oldu ende pek anlamadımkaydirigubbakcemile3
o uyanıkken ben iş miş yapmadığım için sorun olmuyo
doğduğu zamanlarda apnesi oluyordu yalnız bırakamıyordum şimdide yalnız kalınca basıyo çığlığı

kızlar günaydın..
biz daha 4.ay aşımızı olmadık pazartesi olcazda, bu calpol u ne kadar vereceğim ölçekle?
2 aylıkken yarım ölçek vermiştim şimdidemi yarım vereyim?
birde ateşi çıkınca veriyim demi?
hep yanımda annem olcaktı bu sefer olmayacak ateşi çıkarda ben anlamazsam yada düşüremezsem diye telaşlardayım. akıl lütfen

bu arada benimkide dönemiyor çok tembel!
yere battaniye onun üstünede alt açma bezini koyuyorum popişide açıyorum akşama kadar öyle duruyo çok seviyor :)

Herkese tunaydın oncelıkle bizim kızın sabah uykuları cok ıyı Gec kalkabiliyorum.

Cok tesekkurler Demet inanki yuregime su serptin kendimi hep suclu hıssedıyordum. demekki bu kolık denen can sıkıcı seyi ne yaparsak yapalım yok edemiyoruz. Simdi Allah a sukur gayet guzel gaz cıkarıyor bazen buyuk gıbı :)) Birinin gaz cıkarmasına bu kadar sevenecegim aklıma gelmezdi :) Evlat olunca hersey degisiyor iste. İyiki yazdın bunları baksana sen herseyi yapmıssın olmamıs yani benim keske yapsaydım dedigim seyleri. Cok sagol tekrar :1hug:

Kızı dunden beri makineyle uyutuyorum uykusu gelıyor uyuyamıyor genelde. Komsularımda ne kadar hamarat kız makinesi gece gunduz susmuyor dıyece :roflol:

merhaba kızlar biz sabahtan beri okuldaydık malum karne günü şimdi geldik orda saatlerce kucağimda bebekle bekledim çok yorulmuşum kollarım ağrıyor valla.

merhaba hanımlar..oğlumun huysuzluğu hat safhada devam ediyor..şimdi uyutabildim bakalım kaç dk uyuyacak..kaç gündür okuyamadım aklım burda kaldı...bakalım beni merak eden olmuş mu?? kaydirigubbakcemile3 ben bir geçmişe dalıp geliyorum..boğulmazsam tabi.)))

ayça karneler güzelkaydirigubbakcemile5,arkadaşlarından ve öğretmenlerinden ayrılacakları için biraz duygusaldılar:sinifsinif:,fotoğraf falan çektik anı olsun diye gerçi tek kolumda bebekle çekmek baya zor oldu hala kolum ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…