günyadın arkadaşlar.umarım iyisinizdir.ben bu özlemin olayına taktım.benim kızımında gözünün alt kısmı biraz içe kıvrık gibi.gözlerinide çok kaşıyor bende dün okuyunca özlemi telaş yaptım.öğleden sonra göz doktoruna götürücem.özlem erken farketmiş.bende götüreyim ne olur ne olmaz Allah korusun.
selam yeşim, uyanık mısın bilmem ama, birkaç sözüm vardı seni rahatlatacağını sandığım..
berat da kolikti.. bebeğimi doğurmadan önce okuduğum kitaplardan koliğin ne olduğunu biliyordum, sözüm ona hazırlıklıydım. abim doktor benim, mümessillerin getirdiği numune gaz ilaçlarının tümü bende mevcuttu.metsil,zinco.. evim milupa ve humananın çaylarıyla doluydu, papatya, rezene, iyi geceler... ağlama nöbetlerinde sürekli salladım..salladım..
masaj yağlarıyla masajlar yaptım.
ama hiçbiri kar etmedi.
işe yaradı zannettiğim şey ertesi gün bana mısın demedi.
benim tecrübelerime göre bu işin tek çözümü bebeğin büyüyüp hareketlenmesi..2,5 ay çektik biz ve bir gün bıçak gibi kesildi.
yani diyeceğim o ki, kendini suçlaman tamamen yersiz, ben sorunun ne olduğunu biliyordum sözde, ne değişti, hiç. içinde kalacak hiçbirşey yok, Allah başka sıkıntı vermesin, geçmiş bitmiş işte. Kısmet olsun da 2. bebeğin gazsız olsun.. ama onun öncesinde sağlıklı olsun, ömürlü olsun.
okur musun bilmem, okursan ve için biraz olsun rahatlarsa ne ala. sanırım gecenin bir vakti hormonların oyun oynamış sana, bazen bende de oluyor. arada bana da geliyorlar.sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?