2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elif, ilacın üzerinde yazar ne kadar vereceğin..ben kullanmadım calpol.
ateşi çıkınca ver bence..normal zamanda verirsen sıcaklığı düşmez mi?

oh ne güzel ismiye, ne mutlu sana..biz de görebilicez mi o günleri ya, ben çok duygulanırım heralde..yeğenim de almış karnesini, herzamanki gibi takdir

sadece bir buçuk gün girmemişim.bana daha uzun gibi gelmişti..bu kadar kısa sürede kim farketsin beni ayolll..ayça teşekkürler yine de...

çapaklanma varsa enfeksiyon olmuştur..sulanmada varsa göz yaşı kanalı tıkalı olabilir..iki gün serum fizyolojiyle sil geçmezse dr götür canım damla kullanman gerekebilir..biz çok çektik çok dr götürdüm çok şükür kanal açıldı geçti şikayetler..
çok geçmiş olsun canım..nasıl için gitmiştir..neyseki kaanın bilinçli bir annesi var ya farketmeseydin..

benimki iş yaptırmıyor ev pislik içinde.o kadar kısa uyuyorki onda da iki dk uzanıyorum yada evi toparlıyorum o kadar..yanlız kalmaya tahammulü yok..ben öyle aşlıştırdım aslında oğlumun şuçu yokk

canım goz kapagının içe kıvrık olması cok onemlı degıl onemlı olan kirpiklerin içeriden cıkıyor olması suan
inşallah onemlı bısey degıldır ay içim titredi inşallah bizimki gibi bı durum degıldır

tekrar tesekkur ederım arkadaslar
lutfen aklınıza bısey takılırsa doktora sormakdan ve gıtmekden cekınmeyın vede sagınızdakı solunuzdakı ınsanlarla bunun tartısmanısını bos yere yapmayın sadece vakıt kaybı oluyor
varsın huylu anne desınler napalım
evet ben bıraz fazla pimpirikliyım o da ıyı degıl ama gercekden endıselendıgınız bısey olursa kımseyle çene yarıstırmayın alın gıdın doktora

elif ben aşıdan sonra yarım fitil veriyorum ne olur ne olmaz diye şimdiye kadar aşılardan sonra hiç ateşlenmedi Allah şükür

aşıkcım nerelerdesin sen benim oğlanda öyle illa yanımda olacak yalnız kalmıyor

ismiye hayırlı olsun karneniz canım

Elif ben paranox fitil kullanmistim. yarisini verdim copul u hic vermedim. Ama bencede asi
dan sonra ver. islak mendilde koyarsin basina filan zaten asilar cok fazla ates
yapmiyormus

Gamze gecmis olsun ins bisey cikmaz. Ama tabi iyi bir dr goturmek en iyisi icin rahat
eder.

Alsha ben is yaparken bazen halisina koyuyorum bazende besigine donencesini aciyorum
onla oyalaniyor. Bazende babaya pasliyorum. Asli cok ta huzursuz bir bebek degil
Allahtan. oyun parki almadim. birsey diyemeyecegim. bu arada bulusmayi cumami
yapicaz

Ekinsuda yazmis bende oyle dusunuyorum ama Bagdat cad kalabalik olmasi konusunda yinede size uyarim ben Bostanci dedim ama yinede hepimiz icin ulasimi kolay biryer
olursa sevinirim.

ismiye gzun aydin Aliniz demekki karneleri kacinci sinifsa gecti? kizmiydi oda? 2
cocukmu var sende ? cok sordum dimi?? :bbo:

Asik valla ben yarim gun girmesem aklim kaliyor sayfalar yigiliyor Simdi bugunde izmite gidecegiz kardesime h. sonu orda kalacagiz . Ordada internet varda belki giremem. Simdiden etrafi topluyorum aksam cikicagiz. Ancak hazirlaniriz valla cocukla zor hersey ama guzel :1hug:

ya cuma yapalım kızlar ama benim kafama bişey takılıo, ben taksiyle gelicem mesela, arabayı çıkarıp açarım belki naz kucağımdayken ama dönüşte araba bi elimde naz kucağımda nasıl taksi çeviririm bilmiorum bu yüzden bence bebeksiz gelen annelere de ihtiyaç var ya da artık birbirimize yardım edicez bi şekilde

ya da akşama 6-7gibi ayrılırız kocişler alır, bilemiorum

beni esim birakir o alir sizede yardimci olurum
yalniz bu yer konusus nasil olucak
Asliyi beslicem sonra gorusuruz

Herkeslere merhaba , hepiniz iyisiniz di mi_?
meraaaaaal nerelerdesin sen görüşemiyoruz artık. nasılsın? egehan nasıl?
Canım eskisi kadar sık giremiyorum, sağol, iyiyim.Egehanda iyi allaha şükür.Sen nasılsın, batuhan nasıl_?İsminin rakam kısmı kalkmış, nasıl yaptın onu_?alkisalkisalkis
Aaaa, senin kızla benim oğlan ilk kez deniz ve havuzla tanıştılar dsene ayşegülcüm.Bende dün akşam üstü denize soktum bizim paşayı.Biraz soğuk geldi mızmızlandı ama , olsun.Tanıştırmış olduk.Bak oğlum bu deniz, deniz bak bu benim oğlum Egehan:roflol::roflol:

Aferin özlemcim, çok dikkatli bir annesin güzelim.Bundan sonrada bu dikkatinle atlatırsın herşeyi.Üzülme diyemeyeceğim, biliyorum üzüleceksin ama allaha şükür erken farkettin de başka bir sorun olmadan atlatacaksınız bunu.Şeniz

kızlar bu akşam kızımın tiyatro oyunu var..oraya gideceğiz,çok heycanlıyız ailecek..umarım başarılı olur heycanlanmaz..
Aylincim, inşallah dün akşam güzel geçmiştir, kızını bizim yerimize de kutla hayatım.:hooray:

Ayşegüller çoğalınca ne güzel bir ayrım yapmışsın emel, çok güldüm vallahiii.:roflol:

Doymuyor olabilir.Ama bence emzirmeden önce ver ek gıdaları, arkasıondan da emzir.farklı tatları aldıkları için emmek pek cazip gelmiyor zaten artık onlara.Ben hergün bir meyva, 1 kase yoğurt, ve dünden beri de sebze çorbası veriyorum.Dün içine koyduğum biber acıymış 2-3 kaşıktan fazla almadı ama olsun:dance:Bugün yine yaptım, bakalım ne yapacak.Ama bunları verdiğim gibi, uyku öncesi her seferinde emziriyorum.

Canım ben msnden de dedim sana arabasına bindiriyorum.Evde de ofiste de nereye gidersem yanımda oluyor.Geçengün arabada uyumuştu, uyandırmayalım diye anakucağı ile aldık eve.Koltuğun üzeine koymuştum.Uyanmış, kendini kaydırıverdi, allahtan yanındaydık, bir de yan koymuştum yere düşmedi.Bundan sonra o şekilde bırakmayacağım.Bizim yerlerede halıda yok, sıcak oluyor çünkü halı olunca.Yaz boyunca bakalım ne yapacağız.
istanbulda buluşacak olanlar için....Kıskandım sizi valllaaaaa.

ayşegül ben hep gidiyorum taksiyle sağa sola arabasınıda alıyorum , ilk önce onatı taksinin arka koltuğuna yatıyorum hemn kapının dibinde arabayı kapatıp taksiciye veriyorum bagaja atıyor , sen getir arabasınıda çünkü rahat edemezsin sürekli kucağında yardım ederiz birbirimize, dediğin gibide olur geç buluşruz 7-8 gibi ayrılırız

cnm benim kızı bi kere de arabanın arka koltuunda bırakmıştım yuvarlanmıştı yere, bişey olmaz inşallah ama öle çok ii olur bence de 5te buluşalım 7de falan ayrılırz çocuklarla ancak bu kadar olur okey mi kızlaaar

ben aşıya gitmeden önce calpol veriyorum yarım ölçekten daha az.. ateşi olmuyor bu sayede.. gece azcık çıkar gibi olursa yarım yine veriyorum....

ben temizlik yaparken eğer keyfi yerindeyse uykusunu almışsa salonda oyun halısına yatırıyorum, durmadığı zamanlarda pusetle beni göreceği yerlere getiriyorum ozaman ağlamıyor...

Kızlar geçenlerde çok kötü bişey oldu ya... Kızım 4 gün kaka yapmayınca eşimden dolaptaki fitili getirmesini istedim.. Getirdi fitili, koyduk yerine:))) ben bekliyorum şimdi yapar şimdi yapar diye.. aradan bir gün geçti yine yapmadı. niye böyle oldu diye reçetesine bakayım dedim. baktım ki eşim başka bir fitil getirmiş. ılk baya korktum, eşime kızdım niye okumadan getiriyon, her fitil kabızlık için be herüf diye kızdım... ama Allahtan getirdiği fitilde ateş düşürücüymüş.. o gecede kızım çok güzel uyumuştu. Eşim diyoki: bak diyo bugün ne çok uyudu fitil ateşini düşürmüş serin serin uyumuş diye bide şaka yapıyo... Çok korktum kızlar, ömrümden ömür gitti.. Bir on yıl daha yaşlandım31 oldum.. eşimide geçtim artık...

slm kızlar nasılsınız.....
bizde iyiydik gece ve gündüz....erken kalktı 11 de yatmısız 1 e kadar aksam da 2 saat dısarı cıkarıyorum gelince bir banyo iş bitti erken kurtuluyoruz metin bey den bazen de ayyy ne vicdansızım diyorum cocuk yatınca mutlu oluyorum yamafoldumbenama napiim yoruluyo insan:CüvCüv:
linay duygu nede bugun yok yazcam deftere helülülülülülü
ne güzel bulusun bulusun ben gelemicem:gitme:artık fotolardan hasret gideririz:çok üzgünüm:

oh ne güzel ismiye, ne mutlu sana..biz de görebilicez mi o günleri ya, ben çok duygulanırım heralde..yeğenim de almış karnesini, herzamanki gibi takdir [/QUOTE]

ismiye hayırlı olsun karneniz canım[/QUOTE]

ismiye gzun aydin Aliniz demekki karneleri kacinci sinifsa gecti? kizmiydi oda? 2
cocukmu var sende ? cok sordum dimi?? :bbo:

teşekkürle arkadaşlarkaydirigubbakcemile3
aslı benim 2 tane daha var,biri 3'e geçti biride 6.sınıfa geçti,en büyüğüm erkek diğerleri kız

nohcoy yaslansan nolcek bacııııııııım zaten 21 mişsin:lepi:bazen bizde de oluyo öyle yanlıslıklar bende ates düşürücü diye gliserin kansuk vermiştim.....laelaelaelaelae
birde serum fizyolojiği gözüne damlatmıstım zararı yok gerci ama korkmustum işte

alişhacım eğer bebeğin kendi kendine oynayabiliyorsa sıkılmıyorsa park yatak al yoksa bir işine yaramaz çağan asla tek durmuyor ben hep başında oluyoırum uyanıkken eğer mutfakta falan işim vrsa arabaya koyuyorum onda karşımda sürekli ona laf atarak işimi yapıyorum başka türlü hayaytta durmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…