çapaklanma varsa enfeksiyon olmuştur..sulanmada varsa göz yaşı kanalı tıkalı olabilir..iki gün serum fizyolojiyle sil geçmezse dr götür canım damla kullanman gerekebilir..biz çok çektik çok dr götürdüm çok şükür kanal açıldı geçti şikayetler..özlem çok geçmiş olsun inşallah köü diildir üzülme canım kendi doktoruna mı yoksa gözciyemi gitceksin
benim oğlanında bir kaç gündür sabahları dikkat ediyorum sol gözü hep çapaklı oluyor birazda beyaz bir irin gibi birşey gözde geziyor öyle vıcık biey neden olur bileniniz varmı
çok geçmiş olsun canım..nasıl için gitmiştir..neyseki kaanın bilinçli bir annesi var ya farketmeseydin..hiç iyi degilim canımın yarısı gıttı bıttım(((( kaanın gozunu uyusturdular kırpıklerı alındı bu 3 ay da bır yapılacak yasına gırdıgınde de amelıyat (((((( eger kırpıkler alınmazsa kornası cızılebılırmıs
allahım aklımı korusun
dün sormuştm ama pek cevap alamadım kızlar siz iş yaparken falan nerde duruyo bebişler, anakucağından sürünerek yere iniyo benimki, yere koysam battaniyeden döne döne dışarı çıkıyo, parkyatak için geç mi kaldım onda dururmu
günyadın arkadaşlar.umarım iyisinizdir.ben bu özlemin olayına taktım.benim kızımında gözünün alt kısmı biraz içe kıvrık gibi.gözlerinide çok kaşıyor bende dün okuyunca özlemi telaş yaptım.öğleden sonra göz doktoruna götürücem.özlem erken farketmiş.bende götüreyim ne olur ne olmaz Allah korusun.
Canım eskisi kadar sık giremiyorum, sağol, iyiyim.Egehanda iyi allaha şükür.Sen nasılsın, batuhan nasıl_?İsminin rakam kısmı kalkmış, nasıl yaptın onu_?alkisalkisalkismeraaaaaal nerelerdesin sen görüşemiyoruz artık. nasılsın? egehan nasıl?
Aaaa, senin kızla benim oğlan ilk kez deniz ve havuzla tanıştılar dsene ayşegülcüm.Bende dün akşam üstü denize soktum bizim paşayı.Biraz soğuk geldi mızmızlandı ama , olsun.Tanıştırmış olduk.Bak oğlum bu deniz, deniz bak bu benim oğlum Egehan:roflol::roflol:slm kızlar ay bugün nazoşu bele kadar havuza soktum çok tatlıydı herkes başımıza üşüştü bembeyaz pamuk gibi çok şirindi ya nazar değmemiştir inşallah
ben de ilk girdiim zamanlar hep kendim yazar kendim cevaplardım burda, hala bazen kendi kendime espri yapıp kendm gülüorum:)
hadi buluşma günü saati kararlaştıralım yakamıza emzik takalım:)))
Aferin özlemcim, çok dikkatli bir annesin güzelim.Bundan sonrada bu dikkatinle atlatırsın herşeyi.Üzülme diyemeyeceğim, biliyorum üzüleceksin ama allaha şükür erken farkettin de başka bir sorun olmadan atlatacaksınız bunu.Şenizhiç iyi degilim canımın yarısı gıttı bıttım(((( kaanın gozunu uyusturdular kırpıklerı alındı bu 3 ay da bır yapılacak yasına gırdıgınde de amelıyat (((((( eger kırpıkler alınmazsa kornası cızılebılırmıs
allahım aklımı korusun
Aylincim, inşallah dün akşam güzel geçmiştir, kızını bizim yerimize de kutla hayatım.:hooray:kızlar bu akşam kızımın tiyatro oyunu var..oraya gideceğiz,çok heycanlıyız ailecek..umarım başarılı olur heycanlanmaz..
Ayşegüller çoğalınca ne güzel bir ayrım yapmışsın emel, çok güldüm vallahiii.:roflol:fatmanın annesi ayşegül benimde bırakıcak kimsem yok oğluşumla beraber gelirim
nazın annesi ayşegül bağdat caddesi çok kalabalık oluyor be delikafadulden girmesi dert çıkması dert delikafadulden tabi çoğunluk ne derse uyarım yinede farketmez yaniii zemuszemus
Doymuyor olabilir.Ama bence emzirmeden önce ver ek gıdaları, arkasıondan da emzir.farklı tatları aldıkları için emmek pek cazip gelmiyor zaten artık onlara.Ben hergün bir meyva, 1 kase yoğurt, ve dünden beri de sebze çorbası veriyorum.Dün içine koyduğum biber acıymış 2-3 kaşıktan fazla almadı ama olsun:dance:Bugün yine yaptım, bakalım ne yapacak.Ama bunları verdiğim gibi, uyku öncesi her seferinde emziriyorum.günaydın kızlar
benimde ütülerim duruyor dağ gibi dün bitiremedim oğlan durmadı
kızlar benim oğluşum doymuyormu acaba ya emzirdim hemde epey emdi sonra arkasından kayısı püresi verdim nasıl yiyor dahada istiyor doymuyor desem hala süt geldiği halde memeyi emip bırakmazdı herhalde sizce neden kayısı dahamı hoşuna gidiyor acaba
Canım ben msnden de dedim sana arabasına bindiriyorum.Evde de ofiste de nereye gidersem yanımda oluyor.Geçengün arabada uyumuştu, uyandırmayalım diye anakucağı ile aldık eve.Koltuğun üzeine koymuştum.Uyanmış, kendini kaydırıverdi, allahtan yanındaydık, bir de yan koymuştum yere düşmedi.Bundan sonra o şekilde bırakmayacağım.Bizim yerlerede halıda yok, sıcak oluyor çünkü halı olunca.Yaz boyunca bakalım ne yapacağız.dün sormuştm ama pek cevap alamadım kızlar siz iş yaparken falan nerde duruyo bebişler, anakucağından sürünerek yere iniyo benimki, yere koysam battaniyeden döne döne dışarı çıkıyo, parkyatak için geç mi kaldım onda dururmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?