2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar benim oğlan evde yaptığım çorbaları içmedi milupa ahzırı içiyor anlamadım gitti okadarda blendırdanda geçirdim ama yinede sevemdi yarın birde yoğurt çorbası denicem bakalım bu sefer napıcak

ya sabahta sordum bu kpss ne zaman bu aymı eşime görev çıkıyor hafta sonları sürekli ona göre program yapıcam yokmu bilen

allah hepinize göstersin karne günleri heyecanlı oluyor gerçekten ama monte bizimkilerle iki günde çıldırırsın metinden 3 tane olduğunu düşün.

ya önceki sayfalarda okumuştum biri izmite geliyormuş kıs kim eliyuor bizde onla buluşak

tünaydın kızlar inci 27 ve 28 hazirandaymış sınav
ismiye karneniz hayırlı olsun

Ben de cvplayayım dedim alishacım..Evde halının üzerine koyuyorum,dönüyor güreş minderi şeklinde hazırladığım platformdankaydirigubbakcemile3 çıkıyor..Tekrar yerine koyup mutfağa dönüyorum,5 dk sonra aynı şey..bu kısır döngü dvm ettiği için 5 dkkada bir mutfak-salon mekiği dokuyorum..Çoğu zamanda salıyorum herşeyi..Ama benimkisi ana kucağından kaymıyor henüz..Ona koyduğum zaman kasılıp kalıyo zaten,sıkışıyor,hareket edemiyor...Bu arada araba koltuğunun kemerlerini kullan mıyomusun Alisha?
ya sabahta sordum bu kpss ne zaman bu aymı eşime görev çıkıyor hafta sonları sürekli ona göre program yapıcam yokmu bilen
27-28 haziran biliyorum ben.Kardeşim gircek de..
allah hepinize göstersin karne günleri heyecanlı oluyor gerçekten ama monte bizimkilerle iki günde çıldırırsın metinden 3 tane olduğunu düşün.

Aminnnn,inşallah hayırlı başarılı çocuklar olurlar:hooray:

Bu aradA Nil k.gil dinliyorum da..Bu kadını çok seviyorum yaaahuuuuuuuu
A bi de Şebnem Ferah..o nu da çok seviyorum

merhaba lajoconde iştahımız daha iyi kaşık mamalarını yyoruz bir yoğurda alışamadık 1 haftadır tarttığım kadarıyla 200 gr aldı inşallah normal standartlara geleceğiz
ben bade ismini de çok beğeniyordum bir de onu koysaydım tam olurdu 2 zeynep bade

kızım acıktı ama emmiyo ya.. çıkayımda zorla da olsa karnını doyurayım...

annem sivasa çağırıyor ne yapsam kara veremedim....

filiz dediğin gibi yaş 21 ama zaten anne olmanın verdiği bir olgunluk var.. 25 olmdum anne olunca.. bide kızımla uğraşınca 5 te öyle ekle.....

neyse bana müsade...

Maşallahhh..1 haftada 200 gr güzelll..Tabii tahıl da vermek lazım..Ben de veriyorum tahıllı kaşık maması..Sadece protein yetmiyor..ben daha yoğurda geçemedim tembellikten..bugün yarın derken kızım 5 aylık oldu..Daha yoğurt tattıramadım..çünkü artık kilo alımı yavaşlıyor

merhaba kızlar karneler hayırlı olsun herkese darısı yeni bebeği olan annelere Allah sağlıkla hayırla başarı dolu karneleini görelim inşallah

istanbulda buluşuyor ne güsel tadını çıkarın kızlar

haklısın canım aldım çeşit çeşit mama çünkü devam sütünü yalnız almıyor kahvaltıya ve çorbalara da başladık yoğurduda hazır veriyorum ama yemiyor meyveyi de mamalara katıyorum

herkese slm
umarım bizde görürüz miniklerimizin karne aldığı günleri
kızlr bişi sorcam kahvaltıda ne veriyorsunuz cocuklaraa bide muhallebi yapan varsa mama ile yazabilir mi nasıl yapıyosunuz ne kadar pirinc unu ne kaadar su ve ne kadar amama koyuyosunuz
şimdiden tşkler kocaman mucklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…