Ben de cvplayayım dedim alishacım..Evde halının üzerine koyuyorum,dönüyor güreş minderi şeklinde hazırladığım platformdankaydirigubbakcemile3 çıkıyor..Tekrar yerine koyup mutfağa dönüyorum,5 dk sonra aynı şey..bu kısır döngü dvm ettiği için 5 dkkada bir mutfak-salon mekiği dokuyorum..Çoğu zamanda salıyorum herşeyi..Ama benimkisi ana kucağından kaymıyor henüz..Ona koyduğum zaman kasılıp kalıyo zaten,sıkışıyor,hareket edemiyor...Bu arada araba koltuğunun kemerlerini kullan mıyomusun Alisha?
cnm naz ağlıo evde onları takınca, kendi arabasınınkileri takıorum da bunun takamıorum, çok hareketli ya inanamazsınız balkonda mutfakta heryerde yere koyuyorum 2gündür yinede dönüyo dönüyo dönüyo hiç bıkmıyo, yüzüstü durup sürünüyo battaniyeyi yalıyo buruşturuyo büyük ördeği var ona tutunup kalkmaya çalışıyo, sanırım çok cadı bi kız yetişiyo:)
2-3 kahve kaşığı pirinç unu 100 cc su ile pişirilir.muhallebi kıvamına gelip kaynamaya başladıktan sonra 5-10 dk kaynatılır.Ocaktan alındıktan sonra 3-4 ölçek mama katılıp karıştırılır.herkese slm
umarım bizde görürüz miniklerimizin karne aldığı günleri
kızlr bişi sorcam kahvaltıda ne veriyorsunuz cocuklaraa bide muhallebi yapan varsa mama ile yazabilir mi nasıl yapıyosunuz ne kadar pirinc unu ne kaadar su ve ne kadar amama koyuyosunuz
şimdiden tşkler kocaman mucklar
meral yumurta vermeni doktor mu söyledi haslayıp veriyorsun dimi ben daha denemedim .....kızlar ek gıdayı metin sapsup yiyo acaba sütüm doyurmuyo mu onu yaf....bugun yarım elma püresi iki cici bebe 1 tk labne yedi bana cok geldi bu porsiyon sizce nasıl daha olsa yerdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?