2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
he bide yoğurt sütle mi yapıyosunuz yasak diil mi bir yaşına kadar süt cocuğa devam maması ile yoğurt mayalayan oldu mu hic ben öle okumuştum bi yerde

chadii kahvaltıda kahvaltı maması aldım hero baby sütlü muzlu büsküvili içine 1 kaşık labne 1 kaşık da pekmez koyup orta koyulukta yapıp yediriyorum
muhllebi de pirinç unundan yapmadım milupa muhallebi yada devam sütünün içine herobaby pirinçli kaşık mamasıyla muhallebi kıvamında veriyorum yoğurdu da danone ver dedi doktor ama sütten yapılabilirmiş sütün kimyası değiştiği için sakıncası yokmuş

2-3 kahve kaşığı pirinç unu 100 cc su ile pişirilir.muhallebi kıvamına gelip kaynamaya başladıktan sonra 5-10 dk kaynatılır.Ocaktan alındıktan sonra 3-4 ölçek mama katılıp karıştırılır.
Ben böyle yaptım, dr. un tarifi, bir kaç yerde de nette yazıyordu.Ama bizimki yemedikafamçokkarıştı

Kahvaltı olarak bugün, yarım yumurta sarısı, bir parça peynir, yumuşatmak için az su karıştırdım.
Ama suyu biraz fazla koymuşum, evde bebe bisküisi de yoktu, küçük parçalar halinde ekmek içi koydum içine, afiyetle yedi.

merabalar:))
nil 1 dk durmuo gene poposu!!hastaneye gittik gene anal fissür!!
ben bi selam vereyim dedim,öptüm:)

ah canlarım teşekkür ederim,uğurlu geldiniz valla uyudu şimdik:)
valla o salak dr yan etkisi kabızlık olan bi ilaç verince nile geçmemiş!!!!!ya bu adamlar nası tıp bitirio ben anlamıorum ya,hadi yetişkinlere acımıolar el kadar bebelere nası acıolar anlamıorum..işallah bu sefer düzelcek..
sizlerde iisiniz işallah,okuyamadım tabi geçmişi..
özlemcim kaancık nası oldu?sen nasılsın?

Inanna gecmis olsun anal fissur ne demek?
BEnde bazi dr lara sinir oluyorum dunyadan haberleri yok bazilarina cook sasiriyorum nasil mezun olmuslar. Allah iyileriyle karsilastirsn. Benimki 2 aylikken 6 aylik bebekler
icin surup verdi aptal dr. bide doc heee.

chadi bende ayni waterfull gibi yapiyorum ama icine 2 dilim muz ezip koyuyorum
tadi guzel oluyor bugunde yaptim hepsini yedi masallah bir dene istersen
simdide seftali vericem. Hera vitamini oluyor dedi bu seferde pisirmeden vereyim
bakalim agir gelecek mi?

Daha evdevede cikamadik gunesin gitmesini bekliyoruz coook sicak. aksam seyahat
daha iyi gibi geldi.

saol ınannacım ıdare eder ıyı olmaya calısıyorum esım bugun donuyor sehır dısındaydı bıraz daha ıyıyım
kaan da olabıldıgınce huysuz ogleden sonra hıc bısey yedıremedım emmedı de bı kacgun boyle olacak sanırım
yavrum yanına yaklastıgımda elımı gozune goturucem dıye korkuyor hemen elıyle gozunu ovalamaya calısıyor kapıyor (
sen nasılsın bu arada sıze de gecmıs olsun

Aslımı beklerken iyi yolculuklar canım, hava serinleyince yolculuk çok daha rahat olur tabii.
Anal fissur sanırım, poposunda çatlak oluşması diye hatırlıyorum.Nilde bir ara olmuştu, iyileşmişti güya, yine tekrarlamış yavrucakta.

:Saruboceq:özlem duygu gecmiş olsun allahım meleklerimizi koru
metin de uyku saati gelince huzursuzlasıyo ellerini gözüne sokuyo kulaklarını cekiyo aglamakta helak oldum bugun babannesi dısarda gezdiriyo getirir birazdan da uyur artık
inci ben gircem kpss ye 6. girişimdelikafaduldennedense 1-2 puandan kadroyu kaybetmemde üstüme yoknaniknaniklacooooooooo sen kaç yıllık ögretmensin kaçla atanmıstın....
inş nimet abla iyidir de yapar bana bir güzellik laelaelaelaelae

meral yumurta vermeni doktor mu söyledi haslayıp veriyorsun dimi ben daha denemedim .....kızlar ek gıdayı metin sapsup yiyo acaba sütüm doyurmuyo mu onu yaf....bugun yarım elma püresi iki cici bebe 1 tk labne yedi bana cok geldi bu porsiyon sizce nasıl daha olsa yerdi de

dooru hatırlıosun canı çatlak demek..kabızlık ve ishal sebep oluo..
ben de azcık geçmişi okuyayım dedim ama bitmio valla..

selam kızlar..
inanna sana da geçmiş olsun..bu bebişlere neler oluyo böyle, sakındıkça bişeyler çıkıyo
benimki de çok huzursuz..klima açıyorum hapşırıyo, kapatıyorum ben yanıyorum. vızır vızır sabahtan beri, başım çatladı şaklabanlıktan..

montesori işallah 7 uğurlu gelir:)
kızlar labne de hangisi?
ben sabah kahvaltıya sosisli yumurta yapmıştım tabi nil kudurdu yedi valla azcık sarısından,aylin iskender yemedi daha:)))))))))
valla nil yemesi gerekenleri yemio hep çöp oluo ama bizim yemekleri görünce yalanıo,vermemek lazım ama işte??
cuma buluşuluomuş,şimdiden ii eğlenceler:)

Evet canım, daha 3 aylıkken gittiğimizde bir kağıt vermişti.Yavaş yavaş tattırın meyvalardan filan demişti o zmanalar.
Orada tam olarak ek gıdaya geçildiğinde meyva püresi ilk hafta, yoğurt 2. hafta, sebze çorbası 3. hafta, kahvaltı 4. hafta olarak yazmış.
Kahvaltıda iyi haşlanmış yumurta sarısı, tuzu alınmış beyaz peynir, bebe bisküvisi , pekmez karıştırılır, içine mama katılır diyor ama, egehan mama kattığım hiç bir şeyi yemediği için evde de pekmez olmadığı için deneme amaçlı evde olanlardan verdim, sevdi:)))) Bu arada yumurtamız, komşumuzun tavuğunun sabah yumurtladığı taze yumurta:)))))

bence çok diil canım,6 cici bebe bi öğünü karşılıomuş zati..
elma falan da karın doyurmaz zati..
saol ayça haklısın valla zor halimiz..benim hava değişimlerinde (odadan odaya bile olabilio)hapşırmak gibi bi durumum var belki üşümüodur,ya da bi vantilatçr:))
hera nerde benim de 13 ümü silsin..

inannna geçmiş olsun..
monte duymadın mı hayatım..nimet abla okul öncesini zorunlu yapacak.bu yıl 9 ilde başlayacak..baya bir okul öncesi öğretmeni alacakmış.geçen yılki puanla bile atanırsın merak etme..bize de bir güzellik yapar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…