he kıs düşünüp duruyom bayram degil seyran degilkaydirigubbakcemile3senin düşünce benim de aklıma geldi bizimki elektronik manyagı ben kızarım cok para vermesine bana sus payı hediye alır kendi elektronikMonte Kıssss..Adam tatile gitti ya..Vicdan mı rahatlatıyor nedir anlamadım..
Bi de böleeee birden hediye alırsa dikkat edin falan der ya medya kuruluşları böleeee paronayak yaparlar..
Şimdi bu adam ne diye hediye aldıki falan olursun:bbo:
iyi akşamlar kızlar
bende pazartesi sıkıntısı başladı 2.dönem hiç okula gitmemiştim raporla geçirdim ama rapor hakkım doldu ve pazartesi okula seminerlere başlayacağım hemde kızımı bakıcısına koyarak((((
matematik canım şimdiye kadar sende gitmedin değil mi canım heyet mi aldın?
A çok güzellllllll..Bizde asla öyle olmaz..Dk şaşmaz, bi de uyuz imza kağıdı koyar,iki dk geç kal kaldırıverir..Bi de tehdit eder,sarı zarf verecem diyeesra bizimki hatta 10'a bile kayıyor istersen 11 buçukta çık gel kimse birşey demiyor buda küçük yerin ve küçük okulun avantajı herhalde
657 ye tabi arkadaşlar doğum parası için işlem yaptınızmı
benim müdürem nie bırakıosun paranı ,ewrağını getır yapalım paranı al dior
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için..emzirip geldim afacanı..
valla maske falan takıp, paranoyak paranoyak gelecez artık. kimseye yaklaşma, elinden bişey alma yasakkelime..kucamdan indirmicem oglumu :1closedeyes:
yol gözümde büyüyo açıkçası. gelirken bebeydi uyuyup gelmişti, şimdi canavara dönüştü kaydirigubbakcemile
öğretmenler, siz yine iyisiniz yav..seminer dediğiniz şurda kaçgün..diğer çalışanlar napsın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?