2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
walla bende hiç başka yerde almadım ama alanları duyuyorum fakat şartını bilmıodum
aaa sizin 9 -12 mi bizim 9- 13 nie öle yawww
lajoconde sendemi başlıosun neyseki semıner zamanı çok sorun olmaz
ben arabam olsa bikaç defa okula bile götürürdüm kuzumu,zemuszemus

he kıs düşünüp duruyom bayram degil seyran degilkaydirigubbakcemile3senin düşünce benim de aklıma geldi bizimki elektronik manyagı ben kızarım cok para vermesine bana sus payı hediye alır kendi elektronik

filiz ceylinde sebzeleri yemiyor ama hazır sebze çorbalarını yiyor bebelac ve milupa sebze çorbası veriyorum ama onların içinde de hangi sebzeden ne kadar olduğunu bilemediğim için içim rahat etmiyor bende her gün içine 1 çeşit haşlanmış sebze katıyorum ezip de bir gün haşlanmış patetes bir gün havuç bir gün kabak ya da kendimize pişirdiğimiz yemeğin içine 1 patetes atıyorum onu alıp eziyorum

matematik canım şimdiye kadar sende gitmedin değil mi canım heyet mi aldın?

Evet canım heyet aldım..Tam da seminere denk geldi..Rapor kullanmak istemiyorum,belki okul açılınca tekrar lazım olur diye cesaret edemedim..Bi de seminer olunca çok sallamadım..Git çayını iç gel..Ya seminerde süt izni olur mu?Gerçi bizde süt izni diye bi muhabbet yokda..Tam gün çalışan memurlar için geçerli..Biz devre değiştirebiliyoruz

bu arada kim kimle görüştü ya,kaçırdım
bizde meralle görüşmüştük keşke herkesle tanışabilsek
nazlı dan haber varmı giriomu siteye ,yazın oda izmire gelecektide,filiz sen bilirsin,

esra bizimki hatta 10'a bile kayıyor istersen 11 buçukta çık gel kimse birşey demiyor buda küçük yerin ve küçük okulun avantajı herhalde

657 ye tabi arkadaşlar doğum parası için işlem yaptınızmı
benim müdürem nie bırakıosun paranı ,ewrağını getır yapalım paranı al dior

Aynennnnn
Geçen projeksiyon cihazı almış çıldıracaktım
Anam ne yapacas bu aleti bis..Sanki gösteri yapacam işadamlarına...Film izleyecekmişiz..Ne zaman izliyosak..
Asıl maç izlemek için aldı onu..Duvara yansıtıyor,maç izliyor..Adı da Ben film izlerken keyif alayım oldu..Benim için almışmış

bende daha önce dbakır ilçesindeydım ilk okulumdu sadece çay içioduk dediğin gibi erkendende çıkıoduk,sonra eş durumundan izmire geldim baktım ki burdakı seminerde çaya bile zor vakit kalıo,çok iş yapılıo,bu sene kızlar bide yazı geldi çalışma konusu her sınıfa branşlar 1 performans 1 proje konusu hazırlanacakmış orjınal olacakmış netten kopya olmayacakmış 2 hafta birde sunum olacak,ben şimdiden haber vereyım tabi okulunuz yaparmı bilmem

esra bizimki hatta 10'a bile kayıyor istersen 11 buçukta çık gel kimse birşey demiyor buda küçük yerin ve küçük okulun avantajı herhalde
A çok güzellllllll..Bizde asla öyle olmaz..Dk şaşmaz, bi de uyuz imza kağıdı koyar,iki dk geç kal kaldırıverir..Bi de tehdit eder,sarı zarf verecem diye
657 ye tabi arkadaşlar doğum parası için işlem yaptınızmı
benim müdürem nie bırakıosun paranı ,ewrağını getır yapalım paranı al dior

Ben almadım kızlar,ne parası yahu?

filiz sen bilirsin ne demek esraaaa....
ben nazlıyı msn de gördüm gecen iyiydi yogunmus giremiyomus
gamze bizimki de aynı öyle ekeltroniği benim sevebilecegim konuma getiriyo ne işime yararsa...

bende heyet almak istedim ama burda alacak biryer bulamadık rapor hakkım 4-5 gün kaldı umarım ocağa kadar ihtiyacım olmaz süt izni olmaz herhalde seminerde zaten 2-3 saat dediğin gibi çayını iç gel bir de kayınvaliden bakacaksa ne güzel ben komşuma bırakıyorum bırakacağım kişiden şüphem yok da insan yine de kötü oluyor ya beni ararsa diyorum

sağolun kızlar güzel dilekleriniz için..emzirip geldim afacanı..
valla maske falan takıp, paranoyak paranoyak gelecez artık. kimseye yaklaşma, elinden bişey alma yasakkelime..kucamdan indirmicem oglumu :1closedeyes:
yol gözümde büyüyo açıkçası. gelirken bebeydi uyuyup gelmişti, şimdi canavara dönüştü kaydirigubbakcemile

öğretmenler, siz yine iyisiniz yav..seminer dediğiniz şurda kaçgün..diğer çalışanlar napsın yerimseniben

Eminim uygulayacaktır bizde..Ama benim çok salasım var
Bi de işin kötü yanı evrak çantamı,dosyalarımı ve en kötüsü dolabımın anahtarını bulamıyorum..Tam salmışım yaniii

Doğru söylüyosun,diğer çalışanlara göre şanslıyız cidden

biz aldık kızlar doğum parası eşim aldı daha doğrusu
esra bizde de olur sunum filan ilk 2-3 gün kime çıktıysa anlatır sonra bırakılır anlatılmış gibi raporlarınızı verin derlerr ama bu sene hiçbirşeyden haberim yok eşimle aynı okuldayız ama o da hiçbirşey anlatmaz

canım dopum parası alabiliosun ama az bir miktar 135 tl demişti bana,az ama bir ıhtıyacını alırım en azından kızmın mama sandalyesını meselazemuszemus

doğum raporu ve çocuğunun nufus cüzdanını okula verıosun onlar dilekçe yazıp mal müdürlüğüne gönderıolar,para hesabına yatıo

filiz sen bilirsin derken burdaki arkadaşlar belki nazlıyı bilmıodur çoktandır girmıo ya ondan sana sordumsositososito

ayyyyyyy ondan mı bahsettin esra bende düşünüp duruyom neyi bilirim diye:)))))))))))))))))puhahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…