2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şşşşşşşşşşşş,aloooooooooo!!!klava:klava:klava:

Kızlar,benim kız dün de çok uyandı..Ne yapacağımı şaşırıyorum..Kısa kollu yatırıyorum gece kollar buz gibi..korkuyorum giydiriyorum bu sefer de terliyor.Büyüdükçe. daha çok uyanıyor.Net araştırmalarımda 8 saat kesintisiz uyur diyor.Doymuyo desem mama veriyorum yine aynı şey..Bu zamanda korkuyu bilir mi bunlar yaf..Kucağıma aldım mı direk uykuya geçiyor anlamadım..Ben daha hiç 8 saati görmedim

Kızlar ben yatayım..uykum yok ama çok yorgunum..Gece de 6 defa falan uyanıyorum şaftım kayıyor..
Bariiyatiim de dinlenim..Hepinize iyi geceler

duygucum mrb,nasılsın canım,gündüz görüşemedik
nilim napıo emeklemeye başladımı yoksa ,topiğimiizin en aktif kızı ya,belki başlamıştır dedimopuyorumnanaktan

bende gece hem eziriorum arada kalkınca mama veriorum yınede 2 saate bir kalkıo kesintisiz 4 saat bile göremıorum anlamadım bende
ii geceler lajoconde

esra nbr, görüşemiyoruz..
inaysa ve aslımı beklerken görüştü..
bi de ankarada görüştü arkadaşlar..(lajoconde,dagevi,sheeda,calemity..)
bi de bi de ekinsu,linay,ecemin annesi :) (komşularmış onlar zatte)

dedikodu kazanı oldu yav kaydirigubbakcemile3
napim sordun, aklıma bunlar geldi..:))))

saol ayça arkadaşım sen olmasan kimse cevabını vermıo bakzemuszemus
ewet canım bu aralar giremedim,burası acayip alıkoyumuş onu çok ii anladım,ama sizleride özledim walla,artık tatile girince takılırım yine
sen nasılsın bebişin nasıl bakalım

duygucum mrb,nasılsın canım,gündüz görüşemedik
nilim napıo emeklemeye başladımı yoksa ,topiğimiizin en aktif kızı ya,belki başlamıştır dedimopuyorumnanaktan

valla yorgunum canım ya bu kızın dötünün derdi bitmio..kaç gündür sadece kucağımda ve geziyorussklava:yemek yemio sadece emio ama artık kurudum damla gelmio:1no2:senağlamaemeklemek ne demek altını değiştiremiorum valla çığlık çığlığaklava:
berrakçıım nası?kocaman olmuş,elbisesi de çok yakışmışsen de iisin umarımopuyorumnanaktan

eh işte esra..çok şükür saglıgımız yerinde de, çok yaramaz olduk..sürekli bi mızmızlık var üzerimizde..benimki de 3. ayında falan 6 saate varan kesintisiz uykular uyuyodu gece..2 defa falan kalkıyodum,3. de sabah oluyodu zaten. 4. ayında emziğe alışıp kendi kendine uyuyodu..5. ayında ise gece 2 saatte bir kalkıyor, uyuması sorun oldu..sürekli bi memnuniyetsizlik..anlamadım gitti. kendimi paralıyorum onu memnun edicem diye, çok yoruldum valla..dr sağlığı yerinde diyo ama bi de tr de bakalım bi derdi mi var yoksa yaramazlıktan mı

inanna biz de aynıyız..bu sıcakta yapışık ikiziz inşallah bi geçiş dönemidir diyorum, sabır ya sabırr..

ya işallah gerçi bööle derken utanıorum kendimden ama ağlamasın da kucağımda olsun,ağlarken sinirlerim çok gerilio..
ya bi de lohusalık sendromu 6.aya kadar uzar mı??ben ii diilim sanırım??

lajoconde betülde bugün hep bağırarak uyandı sanki korkmuş gibiydi,bide ben birkaç gündür kısa kolluyla yatırıyorum

kızlar iyi akşamlar sabahtan beri dışarıdaydık bugün daha yeni geldik sayılır şööle bi geçmişi okudum ilk dişimizde çıkmış hadi hayırlı olsun
ayça hera iyi yolculuklar
5.ayda uykusuzluklar normal sanırım tüm bebeklerde aynı şikayet var
bende çook yorgunum szi merak ettimde ondan girdim ama çıkıyorum yine hemenceceik yatıcam bende
hepinizi çoook öptüm

bu sabah ben de tırlattım..sinirlerim bozuldu resmen. günlerdir kendimi paralıyorum memnun etmek için, aman ağlamasın, gülsün biraz eglensin, güzel vakit geçirelim...yok..herşeye mızırdıyo, herşeyden sıkılıyo, hep kucagımda gezsin..ben de bunaldım..ama dediğin gibi sonra bu düşüncelerden utandım..o daha minicik kimbilir ne derdi var..söyleyemiyoki derdini. Rabbim bize bi emanet vermiş, üstelik sağlıklı da..şimdi en ufak bişeyde of dersek gücüne gitmez mi

inşallah ayça geçici bir durumdur
duygu nie yemıokı iştahı yerındeydı daha önce belki sıcaktandır yada diş mi çıkarcak huzursuz acaba
bende iim vede yorgunum uykusuzum ama artık sıradan gelıo bunlar ,hergün 12 lerde yatıp 6 da kalkmaktan gece bu kısa sürede 2-3 defa uyanmaktan helak oldum walla,dün annemde döndü artık 6 aydır yanımdaydı,bakalım napcaz

walla bu sendroma hala ara ara girip çıkıorum ben bitmicek sanırım

ekinsu, inanna teşekkürler..size de iyiuykular..
ben laf ebelerini bekliyorum..inşallah vardır..(gerçi artık tekrarlara geçtiler ama, kaçırmıştım epey bi)

bu arada babalar günü hediyesi için orjinal fikri olan varmı,
ben geçen sene ilk kutlamıştım hediye almışttım ama bu sene deişik bişey olsun istıorum siz ne düşündünüz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…