2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi aksamlar kizlar,nasilsiniz bakalim?
biz iyi sayiliriz ama benimki hala mizmizlaniyor uyumamak icin.
ama sonunda uyuyacak ...kucagim alinca susuyor yatinca agliyor offf...

inanna bu lohusalık sendromuysa ben hiç çıkamıyorum hatta bundan çoğu zaman büyükler nasipleniyor

esra ben slayt hazırlatıyorum arkadasa ikisinin fotolarından
birde mouseped yaptırcam
bizimkinde saat hastalıgı var belki saatte alabilirim
bende uyucam öptüm sizi
cok yazmayın yarın okumak zor oluyo

evet..ama ben geçen yıl annemlere gidince kaçırmıştım..o yuzden keyifle izliyom :)) izlediğim tek program ya, teke indirdim artık :))
babalargünü ne zaman valla bilmiyom bile..hangi pazar, haftaya mı? hep unuturum bugünü nedense
kolaygelsin kançiçeğim..aynısı bizde de oluyo..dalmasını bekle bakalım biraz..

hrkes ii akşamlar monte yeşimle biz görüştükte benim hiç aklıma gelmedi foto valla onunda alındaymış ama untmş
dünrüm bakarmıyım hiç başka kıslara sen boşuna kızma ben baksam oğlum bakmaz nil diyor başka bişey demiyor oğlan

hııımm ben slayt olayını ewlenmeden önce yapmıştım çok hoşuna gitmişti
bende ikisinin resminden bişey yaptırayım die düşünüorum bakalım artık hadi sana ii geceler filizcim

aslı nasılsın ,ayağındamı sallıosun şimdi

bu arada zeynep bu ayin 6 sinda siteye gelmis.cok üzülmüstüm bir daha gelmeyecek diye ne oldugunu da anlamadim dogru dürüst ama sanirim ocak annelerine hicbirsey yazmamis.haberi olan var mi ya da konusan??

kıslar bende yorgunum akşam saatinde alverişe çıktık bir mğazada % 50 indirim yapılmış oğlana tişört şort falan aldım bak kıs yeşim gitmek istereniz n city de winne mağazası zaten çocuk mağaazsı hersey yarı şyatına tişörtler şortlar yedi sekiz yl mallar çok kaliteli neyse hepicinizi öptüm ii geceler bol sütler

yok ayca dalacagi yok valla simdi ayagimda salliyorum inadi inat bu cocugun.dedigini yaptiriyor simdiden büyüyünce ne olucak hic bilmiyorum valla.-tatlicadiarzu-

kançiçğim benim okudğum kadarıla merale anlattım falan demişti ama mralde çok nadir giriyr zaten o yüzen soamadık başakada bilen varmı bilmiyorum

evet canim ya uykusu var dedim yatagina koydum ama yarim saattir agliyordu dayanamadim.
sen nasilsin bakalim??berrak cimcimesi nasil o da üzüyor mu seni?

kançiçeğim yapma öyle ya..güven duyguları zedeleniyomuş ( sonuçta geçici dönem bunlar..sabır annesi..zaman çabuk geçiyo bak, 5 aylık oldular bile..bi bakmışın okula başlıyolar. varsın uykusuz kalalım, ayakta duralım, yorulalım, yaşlanalım nolcakki..herşey onların iyiliği için.

ayca öyle ama iste ben de kendi kendine uyumaya alissin istiyorum.zaten aksamlari salliyorum gunduzleri hemen uyuyor ama gece cok agliyor.ben de kiyamiyorum.

iyi geceler hANIMLAR
bugün bizim ev han bizde hancı gibiydik
hala da öyle eşimin kardeşleri var neyse
keremi okadar zor uyuttum ki
kendi kendime söz vermiştim evde tartmamaya keremi ama bugün 5.ay olduk diye tartam dedim keşke tartmasaymışım 15 günde 100gr almış
acaba doymuyor mu yaa dr randevusunu öne çekcem
uufff dert bitmiyooo
dişlerimiz çıkmaya başlamış hadi hayırrlısı bakalım
dagevi sevindim değiştirmene canım onlar kışlıktı adil berat rahat edemezdi yazlık tiril tiril bişiler alsaydın
güle güle giysin kuzu
çalışan annelerimize ALllah yardım etsin
aklımda kalanlar bunlar

saol aslı iiz şükür berrakta ii maşallah yok bi yaramazlığı uyuyo şimdi
zeynep kızını 2 kere düşürmüş sanırım kk benı çok oyalıo vicdan azabı çekıorum demişti merale bende sordum ama cevap yazdımı yoksa ben mi görmedım bilemıorum bişeyler olmuş ama yoksa burayada kesın yazardı,eğer bizi okuosa onu çok özledik haberi olsun

calemity bir iştahsızlık var bebişlerimizde genelde cnm ya..sıcaklardan mı yoksa dönemlerinden mi anlamadım ben de..annesütü mü alıyo sadece? bizde de kilo paroblem..dr 1,5 ayda 1,5 kilo almış görücem dedi..ekgıda da vermedi, nasıl olucaksa o kaydirigubbakcemile3

calemityjane inciniz hayirli olsun canim.
bizimkiler de cikiyormus dr jel verdi.
ama 100 gr cok az ya..sütün yetmiyormu?

esra bir kere düsürdügünü duymustum ama vicdan azabi cekip burdan ciktigini bilmiyordum ben baska birsey var sandim.ben de cok özledim insallah aramiza tekrar gelir. iyi geceler canim berrak hanimi öp benim yerime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…