2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende kaçıorum bıraz uzaanarak tv keyfi yapayım sonrada yatarım artık
hepinize ii geceler

bı keresındede kırıldım falan yazmıştı açık yazmadığı için anlayamadım meralede msnden falan yazdı sanırım neti kapatıp pc yi bile satıcam deemişti,dediğini yaptı

evt esra ama kime kirildi ki onu da söylemedi ne oldu ne bitti hic bilmiyorum.neyse hayirlisi olsn.

1,5 ayda 1,5 kilo az mı ayol? ben mi yanlış anladım?
haklısın calamity, şimdi kısa kollu gömlek, pantolon aldım..
çığlık atma,uyumama sıkıntısı bizde de var. ben sesini tanıdığını sanıyordum, annem sıkıntılı diyor.dişten herhalde.

esra iyiuykular, bolsütler..
calemity yanlış anlamışsın cnm..nerde 1,5 ayda 1,5 kilo... :)) 1,5 ay kalıcaz ya tr de..geldiğinde o kadar almış göreyim diye gazlayıp gönderiyo aklı sıra (dr un talebi yani kaydirigubbakcemile3) daha çok bekler bizden o performansı..

esra ii geceler
kançiceğim yanlış anlamışsın canım bizim diimiz çıkmadı çıkan arkadaşın adı aklımda kalmadı ona dedim
aslında emiyo kerem ama sütüm yetmiyor demek artık

calemity değil yanlış anlayan ben,ben... delikafadulden
ismiye, evet öyleymiş..
okuduğumu da anlayamıyom artıkın
başak kız, havadan haberdar mısın? sabah yandık o kadar şimdi sel götürüyor ortalığı.

haberdarım canım balkonda dondurma yiyoz şuan:icecream:

esra ii geceler
kançiceğim yanlış anlamışsın canım bizim diimiz çıkmadı çıkan arkadaşın adı aklımda kalmadı ona dedim
aslında emiyo kerem ama sütüm yetmiyor demek artık

anladim canim bu aralar uykusuzum kafam nerelerde bilmiyorum.dr ne diyor canim kilosuna ?ek gidaya basladiniz mi?princ unu muhallebisi falan versen yemiyormu?

ayy öldüm gülmekten yaa..burası laf ebelerini de geçti :))) herkes herşeyi yanlış anlayıp duruyo, yatma vakti gelmiş de geçmiş bile...ilahi biz.. 1 çocukta böyle olduysak....:))

evet ben de dagevi yerine atmışım calemity yazmışım kısaca -tatlicadiarzu-

anladim canim bu aralar uykusuzum kafam nerelerde bilmiyorum.dr ne diyor canim kilosuna ?ek gidaya basladiniz mi?princ unu muhallebisi falan versen yemiyormu?

kilomuz iyi aslında ayına göre normal
ama alımımız yavaşlamış canım
dr ek gıdaya geçirmedi
haftaya tekrar gitcez bu ay kontrolumuz var bu kez başlatırsanırım
bişi vermiyorum bikaç kez meyve sularından verdim

bende kaçıyorum kızlar
iyi geceler herkeşeee
iyi pazarlar şimdiler
bebişlerde farkeder umarım yarının pazar olduğunu:))))

neyse canim kafana takma saglikli olsun da insallah kilosu da duzelir.ben de meyvesuyu veriyordum dr midesine agir gelir dedi vermiyorum ama onun yerine püre veriyourm.dr da bir alem yani klava:meyve suyu mu agir gelir bebege yoksa püre mi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…