ıSMıYE DEMET ben uyuyamadım
demet sen çizim mi yapıyosun
bu saate ismiye senin bebeler kaç yaşlarında
kızın ne güzel oturmuş öyle maşallah
sizinkiler oturabiliyormu ben keremi pek oturtmadığım için herhalde tam oturamıyo
kançiçeğim hava bir açıyor bir kapanıyor ne olduğu belli değil
calemity biri 12 biride 9 yaşında, bizimki nerdeyse kendi oturacak yatırınca doğrulmaya çalışıyorama ben bayadır oturtuyorum.
günaydın arkadaslar zemuszemusnerdesinizkaydirigubbakcemile2
metin 7 de uyandı kafamçokkarıştıbirde bariz şiddet görüyorum saclarımı cekiyokaydirigubbakcemiletenimi sıkıyo:bbo:sallarken ameliyat yerime tekmeler savuruyo cıglık da cabası birde mememi ısırıp duruyo müge anlı ya cıkmam an meselesidelikafaduldenbirde uykum var ki sormayınmirmirmirmireyse ben kacaraksama görüşürüz
esraaaaaaaaaa iki gündür tükanı sen acıyosun insan bir kahvaltı hazırlar:mymeka:
günaydın herkese..
uzun suredir giremiyordum.. karadenize geldim annemin babamın yanına.. ohh bebişim oyle mutluki,bahçlerde oynuyor ağaçları izliyor.. yanlız istanbula gidince bu gezme işini nasıl yapacağız bilmiyorum. Çok alıştı bahçeye çıkmaya gezmeye..
bu arada arkadaşlar ek gıdaya geçmek istiyorum.. birikinlerimizi paylaşsak diyorum.. geçmişe çok bakamadım ek gıdaya başlayan varmı?
aslında sutum iyi.. bebeğimin kilosuda iyi.. hatta baya iyi :ecrin_bebek: ama artık diş çıkarttık,otururcaz nerdeyse.. bunlar ek gıdaya hazır demek.. yemek yerken biz ağzını açıyor yaaa kıyamam
ah canım dün geceyi okuodum..
ya yorgunum canım ama damadımı kutlamayı unutmayacağımopuyorumnanaktan
kurudum ben sanırım kızlar süt yok kızım aç
hiç bişi yemio ..ben de süt için vakit bulamıorum azcık emio soona hemen acılıo ee yok daha,elleriyle sıkıo sıkıoivalla çok üzülüorum:sinifsinif:acaba nie biberon ya da kaşık almıo,dişleri görünüo beyaz beyaz ama..ondan mı ki??ya napçam ben çok çaresizim..
kocama da gıcık oluorum dün gece 2 de geldi sabah 7 de gitti gene gece 1 gibi gelecek..bıktım artık hiç tahammülüm yok,eskiden dert etmiomuşum bunları şimdi ne olmuşmuş??
çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm