2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm duygu,ahh kıyamam nile yaaa süt istıo demekki,dişleri mi patladı maşallah ya,daha önce biberon alıodu dimi? bence dişten
eşin ne iş yapıo canm uzun çalışma saatleri,eskiden dert etmemen normal,şimdi bütün gün nille uğraşıosun insanda ne enerjı nede sabır kalıo,tek başına zor

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
aç bitanem ama napim çıkmıo azcık başka bişi yese olcak ama:1no2:senağlama
biberon alıodu canım çok yemese de takviye oluodu 30 luk 60 lık ama şimdikutu bitti ama toplasan 30luk içmedi:çok üzgünüm:
umarım dişten ama napçam bööle bilmiorum hep aç mı kalcak??dişi patlamadı yani içte daha ama beyaz 2 tane görülüo(patlamış mı oluo)
eşim burda bi kahve evi işletio(şube var burda)onun bahçesi yen,lenio da dün ankaradan gelmiş ustalar lar lar....
benim hiç bişiye tahammülüm kalmadı artık o kadar kırılıorum ki(işi ama)hiç keyif almıorum:çok üzgünüm:

walla canım sabırla vvermeyı denicen ne olursa kaşıkla yada biberonla,yapcak bişey yok,dr a gittinmi ne dio ,diş için bişey kullanıomusun?

benımde ara ara canım sıkılıo,şu bunalımdan çıkamıom b türlü,hiçbişey eskısı gıbı olmuo,bazen tek ortak noktamız çocuk gbi gelıo,aslında ewde çok yardımcı bana ama öle hissedıom işte

inanna napcan eşinin işi buysa.ama gerçekten tek başına çocuk büyütmek çok zor.hele hasta olunca çok zor geliyor,yerimden kalkacak halim olmuyor ama benim ilgime muhtaç bir bebek var,akrabam filanda yok.
inanna süt yapacak bişeyler yesen içsen,nili uyuttuğunda sende uyuyup dinlensen sütün olur belki.stres yapma sütün ozaman iyice kesilir.

walla canım sabırla vvermeyı denicen ne olursa kaşıkla yada biberonla,yapcak bişey yok,dr a gittinmi ne dio ,diş için bişey kullanıomusun?

benımde ara ara canım sıkılıo,şu bunalımdan çıkamıom b türlü,hiçbişey eskısı gıbı olmuo,bazen tek ortak noktamız çocuk gbi gelıo,aslında ewde çok yardımcı bana ama öle hissedıom işte

bu pazar sabahı daralttım di mi içinizi:kedi:
teşkkür ederim mesajlarınız için umarım geçecek...
nil yemio canım öle bi ağlıo ki..napalım bööle olsun bakalım..
benim kocam da öle öküz bi adam diil aslında ama benim beklentilerim farklı sanırım,ya da ne istediğimi bilmiorum..

diş için kalgel die bijel kullanmaya çalışıorum ama izin yok,o ağza lüzümlu bişi girmeyecek!!!
şu slayt hazırlamayı nası yapıosunuss??

ooooooooooo herkes deertli:gitme:kim bize güzin ablalık yapıcak linaaaaaaaaay nerdesinmafoldumbenbenim görünürde sıkıntım yok duygu benim eşimde heeeeeeeeeeeeeeeep evde ben napim şimdi bazen her davranısı batıyo bazende beni çok mutlu ediyo metişe bişiy oldu 5 gündür uykusu gelince cıldırmıs gibi aglıyı korkutuyo bizi:1ninca:marmara da ilahiyatcı bir arkadasım var onu mu cagırsam okur üfler oglumu nazara mı geldi ne önceden cok usluydu kıymetini bilemedim
irem nehir sana da günaydın

nil de bi süredir öle ,çareyi kolumda sallamak da buldum bi de ninni ama ilk 5 dk hiç bişi kesmio soonadan sakinleşio..ama bu yöntem her geçen gün ağırlaşıo mesela artık ayaktayım..
valla nazar var çağır okusun,hem bilim insanıymış yannış okumass,nil uyanıo..

Gunaydın kızlar.
Dun gece biraz moralim bozuldu. Bızımkını kanepeyi acıp uzerıne koymustum.
Yanlarınada mınder koydum. kendi kendine konusuyordu biz de icerde film izliyorduk.
yanında sarjlı el supurgesinide koydum bazen onunla uyuyor. kendi kendine konusmaya
calısıyordu supurgeninde sarjı bitti zaten kısa sure sonra bende tost yıyorum bitirince
alırım dedim. Sonra aglamaya basladı bu sıkıldı sandım. Derya dedim alsana icersen.
Abla abla diye bagırdı bu ay elim ayagim tıtredi meger yastık supurgenin ustune bizimkide
yastıgın ustune kıc ustu dusmus. Ay aklım cıktı. yani döne döne nasıl geldin sen oralara.
iyiki kıc ustu ya kafaustu dusseydi. Allah korudu valla.

ınci biz bugun vlayete gidecegız o dedıgın yere bakarım bugun.

nohcoy sanada unutuyotum yazmayı Defnenın de battanıyyesıne damlamıstı kosla max
falan denedim ama cıkmadı. Ama belkı halıda cıkar.
bu arada kim kusmus ??? bılgısayarı satmıs??
babalar gununu pek sallamıyorum da bızım onumuzdeki ay yıldonumumuz.2. yıl olacak
ben ne alsam acaba????

montesori nazara tebbet okumak iyi geliyor.geçenlerde kızımı doktora götürdüm hastanede elden ele dolaştırdılar.ben sürekli okudum.7 kez tebbet okumak iyi.okudukça esnedim walla.nazar olunca esnermiş insan.ayetel kürsi,felak,nas.

duygu power pointte metine yazı ve resim ekleyerek slayt yapıosun tabiki müzik eşliğinde,güzel oluo bilgisayarda iiseen kendın yapabilirsın,
bu arada içimiz daralmadı tatlım hepimiz derdimizi paylaşıoruz burda ,çoğumuzda aynı bunalımdayız zaten o yüzden en ii biz anlarız birbirmizi dimi

aslımı beklerken geçmiş olsun,bende düşürmüştüm berrağı koltuktan dönmüştü,hiç yalnız bırakmamak gerek kesınlıkle, ben artık yerde bile bırakamıom,dewamlı dönüo yüzün ustune serdiğim örtünün dışına çıkıo yeri yalıo düşün artık,

haklısın esra verilmiş sadakasımız varmıs valla. bebıslerın de damak zevkıne akıl ssır ermıyor
benımkıde oyun halısının dıreklerını yalıyor arada.
neyse uykusu geldi yatırayım bari

aslı cok gecmiş olsun canım yaaaa melekler koruyo bunları....
ben tebbeti bilmiyom ki onu da ezbeliyim bare ayetel kürsi yi yeni ögrendim....
birde metin dogduktan sonra namaza basladım sapasaglam bir emanet verdi rabbim bana ne kadar sükretsem azdır kılabildigim kadar kılıyorum sizin bebeklerinize de dua ediyom gecen dedim alisha nın kızı artık düşmesin rabbim:)))))))
esra berrak napıyo sabahtan beri ütü yapıyodum bitti evde temiz öööööffffff kabak yemegi yapcam nasıl yapcam sogan pirinç kıyma kavurup kabakları koyuyom pişince dereotu farklı yapan var mı?

çağan efendiyi uyutup eldim 40 dakikalık uykusuna yattı bakalım kurulu saat gibi oğlum 41 dakika uyumuyor :)
duygucum valla hepimiz aynı durumdayız bazen çok bunlaıyoz iyiki burasıu var :)
yeşimcim git canım n citynin alt katında zaten buarada mudoda indiim var ben dün çerceve aldım 5li her aya bir tane oğlumun fotosunu koycam :)
hemşom naber canım okullarda kapandı gözün aydın seminerlerde biterse rahatsın oh :)
kocişte ünv sınavında gözetmen ay tek başıma canımda bişi yemek istemiyoır karnımda aç gidip atıştırim bari :)

kıs montiş sen amma hamarat olmaya başladın he ütü bitmş ev temzi yemekte hazır sayılur valla bizim ev dandini yeğenimi çağırdım az önce gelde çağana bak bu hafta temizlik yapıcam diye okulda kapandıya yanımda kalır artık bende rahatça işlerimi yaparım

walla dilim dısarda iş yaptım şimdi uyandı canlı bomba kucagımda:ecrin_bebek:bir yandan da yazılanları okuyo :jeyyar:annelerimizi sinir etmeyi basarmsmıyız diye cete kurcaklara nilin hareketlerini cok begenmişkaydirigubbakcemile5yeni yaramaz arkadaslar bekliyomus CADIARZU yemek öyle mi oluyo

slm hemşom,walla az kaldı 2 hafta daha işşte,annemde gitti zaten tekim artık,sen nasılsın çağan nasıl,walla berrakta öle kurulu saat gibi uyuyo hele sabah aynı dakikada nasıl kalkıo şaşıom
helal olsun fifoş bu ne hız,ben bu hafta sonu saldım herşeyı,ew dandini,bi sürü çamaşır yıkanacak,ütü war,sadece yemeğim hazır,benimde hiç halim yok berrak napsın sabah 5.50 de kalktık 9 da yarım saat uyudu sadece şimdi yeni daldı tekrar bende bi kesireyım acık,ya uzun uzun uyumayı özledim ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…