2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşimde z.yaglı kültürü pek yok ben azcıkın kıyma koyiim
corba ne yapsam yayla yapcam da metin varken karıstıramam corbayı
esra iyi uykular...
napiim inci metin uyurken ne yapsam kardır vay be sasıyorum kendime kapasitemin üstüne cıkmaya basladım 3 günde yapıcagım işi 1 saatte yapar oldum hatta bugun metiş kucagımdayken b. makinesini bile bosalttım

Son düzenleme:
ben daha kahvaltı yapmadım sabahın 5 den beri,ama acık uyucam çok uykum var çokkkk görüşürüz sonra

ay geri uyandı sıpa tekarra uyuttum bakalım gidimde çorbasını yapim uayanır heran sağı sou belli olmuyor hiç bugün yoğurt çorbası yapçam oğluşuma işallah yiyecek oda sonucu yazarım size
hemşom iyiyim bende ne olsun evdeyim işte çağanla geçinip gidiyoz ama sağlığı sıhhati yerinde olsun onunda ben artık kocişmiş oymuş buymuş sallamıyom valla varsa yoksa oğlum gerisi boş

tünaydın kızlar sizin kalktığınız saatte ben yatmışım 5 i geçiyordu yattığımda ceylini zaten 1 de uyuttum 2 ye kadar yaprak sardım hamile bir arkadaşımın canı istemiş te sonra da internette vakit geçti eşimde yabancı film izliyordu dışarı bir baktım sabah olmuş yatayım dedim ceylin de 11 de kalktı hala kahvaltı yapmadık

klava:klava:klava:
vallahi gelioo haaaaaklava:
uslu durun bakimmmm..

aslı çok geçmiş olsun canım,kaçırmışım ben
bence de öle pişiodelikafadulden ama ben pirinci bilmiorum bi de azcık domtiz ya da salça koyuorum amma uyduruo olabilirim..
chef oturma o saate kadfar tatlım,dikkat et kendinealkisalkisalkis

merhaba herkese.biz şimdi yoğurdumuzu yiyoruz,yüzümüz gözümüz hep yoğurt oldu :)
bir yandanda reklamları izliyor hanım efendi.şu nil karaibrahimgilin reklamını çok seviyor cadı.
aslı geçmiş olsun.dikkatli olmak lazım.benim kızım tembel gerçi okadar haeketli değil.

yok yok bugün kesin bişi var,yoksa hepiniz toplandınız da beni istemediniz:a015:klava:
o zaman benide istemediler,akşama kadar betülle uğraştım bugün sürekli ağladı ne oldu anlamadım ;karnı tok,altı temiz,banyosunu oldu,hastalık belirtiside yok ama akşama kadar huysuzluğu gitmedi ne oldu buna yaaaaalmaz:lmaz:lmaz:

dişi çıkıyormuş gibi görünmüyor ama acayip kaşıyor,huysuzlukta son haddinde benim büyük kızda bu aylarda huysuzlanmaya başlamıştı7-8 aylıkken çıkmıştı.nil ne durumda

iyi pazarlar kizlar ancak gelebildim ben.burda hava cok guzel gezmelerdeydik ..
kizim da uyudu simdi ben de bi dükkana bakayim ne var ne yok dedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…