hoş geldin kançiçeğim nasılsın
aslı cok gecmiş olsun canım yaaaa melekler koruyo bunları....
ben tebbeti bilmiyom ki onu da ezbeliyim bare ayetel kürsi yi yeni ögrendim....
birde metin dogduktan sonra namaza basladım sapasaglam bir emanet verdi rabbim bana ne kadar sükretsem azdır kılabildigim kadar kılıyorum sizin bebeklerinize de dua ediyom gecen dedim alisha nın kızı artık düşmesin rabbim:)))))))
amiiiinnnnn cnm, ya ben de düşünüorum namazı, zaten 5te 6da hep kalkıyo naz, geçen kırklarelideyken dedem bişey dedi çok dokundu, kızım ibadetlerinizi yapın yoksa bu güzel kızınızı öbür dünyada göremessiniz dedisenağlama Allah yardımcı olsa da kılabilsek keşke
bak aslımı beklerkenle esra da düşürmüş onlara da dua et:)geçmiş olsun kızlar buarada
ah canım dün geceyi okuodum..
ya yorgunum canım ama damadımı kutlamayı unutmayacağımopuyorumnanaktan
kurudum ben sanırım kızlar süt yok kızım aç
hiç bişi yemio ..ben de süt için vakit bulamıorum azcık emio soona hemen acılıo ee yok daha,elleriyle sıkıo sıkıoivalla çok üzülüorum:sinifsinif:acaba nie biberon ya da kaşık almıo,dişleri görünüo beyaz beyaz ama..ondan mı ki??ya napçam ben çok çaresizim..
kocama da gıcık oluorum dün gece 2 de geldi sabah 7 de gitti gene gece 1 gibi gelecek..bıktım artık hiç tahammülüm yok,eskiden dert etmiomuşum bunları şimdi ne olmuşmuş??
çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
üzülme cnm oluo böle şeyler bazen de üstüste geliyo, naz da bugün beni çileden çıkardı hep mıkır mıkır, kucakta 5kere üstünü değiştirdim tam yıkadım yine püskürttü mamasını, kollarımı şuan kaldıramıorum, bi de dolapları düzenledm eskileri ayırdım verilicek dolu şey var ortalık darmadağın çok sinirlerim bozuldu
olsun sağlık olsun boşver pozitif olalım böle tahammüller azalınca daha da beter oluo herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?