2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin kançiçeğim:)
valla nil bugün daha iiydi,sütüm de geldi :))ama dişler görünüo beyaz beyaz 2 tane:))
neys ben de kaöıorum yemeğim hazır:)

h.b.inannacim.ooofff artik en sancili dönem basliyor desene.
bizim de dislerimiz belli oluyor iyice disetleri sismis kizimin ellerini agzinan alamiyoruz valla.cikarsalar da kurtulsak..

hoş geldin kançiçeğim nasılsın

hosbulduk canim iyiyim ne olsun ayni aysimayi uyttum hemen kk ya geldim.sabah da temizlik yaptim yoruldum bi de disariya gittik iyice yoruldum.dinleniyorum simdi.gamyoncuiremsu

sen nasilsin ?opuyorumnanaktancimcime nasil uyuyormu?

selam kıslar nasılsınız kociş yemeğe gitti yeğen geldi oda çağana bakıyor bende biraz tv keyfi yaptım birde size bakim dedim umarım bir sorun yoktur neyse ben gidip muhallebi yapim herkese ii geceler bu hfta artık zor uğrarım yeğen bizde temzilik yapıcam hepinizi öptüm

şimdi uyuttum bugün ailecek cinnet geçirecekti bize,bide ben bugün mantı yapmaya niyetlendim bir işten ancak bu kadar kalkıp oturulur herhalde yorgunluktan bitmiş durumdayım

ay kızlar cok yoruldum. Daha gecmişi okumadım. umarım keyifler yerindedir.
Ben evime döndum. Gelr gelmez minik kuzuya mama yap, altını al gazını cıkart uyut 1
saat gitti. Sonra cantaları bosalt ev savas alanı gibi oldu. Bulasiklrı koy camaşırları
makinaya at (bu ikinci posta). o arada uyanan minik sıpayla ugras. Ancak yeni
oturabildim. valla makyajı da henuz sildim. kadın olmak zor zanaat. Daha yemek için
birseyler hazılayacagim. bide banyo yapmalıyım. Ama once biraz mola :)

bakın kokoş oldum:))uykulu bezgin saçbaş birbirine girmiş yalancı kokoş, yatıyım ben de zaten kimseler yok yarın ola hayrola

gecmiş olsun dilekleri için tesekkurler kızlar.
Bende namaza baslamak istiyom. Bir derdi yoksa duruyor kızım Allah a sukur huzursuz bir bebek degil.
Bakalım niyetine girdik. zaten bazı seylerde ters gidiyor. Belki işlerimiz duzelir.
Esim hala yurtdısı baglantısı bulamadı. koreyı hiç sevmiyorum ama artık bende gideyim diye
bakıyorum.
Bugunde esimin g.koreden bana hediye getirdıgı el yapımı taragı bir guzel kırdım.
ıçim gitti soylemedim. tamir etmeye calısacagım. ben diorum ama saklıyım kullanmıyım diye
yok niye kullanmıyorsun diye kızıyor. işte böyle olur. ınş yapıstırablirim (

ismiye kız bu ne hamaratlılık. mantılar dolmalar :)) benimde canım cektı
ben hazır corbayı zor yapıyorum brova valla. Taze fasulyeyi 3 gunde 1 pişiryorum. cunku butun
malzemeleri hep birlikte tencereye atıyorum bıde su hemen ocaga. en basit o geliyor.

ınanna Allah sanada sabır versin. Tek basına gogusslemek bazı seyleri çok zor esinin işi neki
bu kadar gec geliyor. En azından işi var bide böyle bak. ıns calısma saatleri düzene girer.
Ben artık memeyi ara ögun gibi veriyorum valla.
ek besinleri gunde 3 kere veriyorum benimde cok sutum yok. Bazen ugrastrıyorlar işte bebişler
herseyi begenmiyorlar bide bu diş olayı usluları bile huzursuz yapıyor.
valla ben anlıyorum onları benimde 20lik dişim cok fena cene cerrahısine gidecegim cok acıyor
ben dayanamıyorum onlar ne yapsın
Aksam aksam cenem dustu yıne yaw:)
yorgunluk ceneme vurdu sanırım :))

aslı bende ne zamandır yapamıyordum,bugün yapıyımdiye niyetlendim ama kız burnumdan getirdi ben yapıcam diye inat ettim o yaptırmıyacam diye neyse bir pişirimlik yaptım babamız evdeydi yoksa zor yapardım.aslı inşallah yoldan etkilenmemiştir gerçi mesafe kısa herhalde.

aslı benimde bir ara sütüm azalmıştı şimdi biraz daha iyi belki seninkide artar ümidi kesmemek lazım

kızlar selam ben ancak gelebildim ancak geçmişi okuyabildim ancak da yazabiliyorum

bizim oğlan ne zamandır kabızdı dün demir ilacımızı değiştirdik sanırım bu ilaç iyi geldi oğluşum bugün kaç kere şıçtı bu demir ilacının tadı çok güzel hiç itiraz etmeden içiyoruz tavsiye ederim dünyanın en iyi demir ilacı seçilmiş
FLORADIX :: 100 % BİTKİSEL, DOĞAL VE ORGANİK VİTAMİNLİ SIVI DEMİR TAKVİYESİ

kızlarrrr az önce baktımda incimiz 1 haftaya kalmaz bayaa çıkarr ucu damağını yırtmış 2 tane diş ucu görünüyor opuyorumnanaktan
haaooowww yapıp eline ne geçerse ağzında alt açma bezini yerken yakaladım bugün naniknanik
ama çoook heyecanlıyım yaa dişleriyle çok daha sevimli olacak sanki ama emerken memişimi parçalıyacakmış öyle diyorlar canı sağolsun -tatlicadiarzu-

hadi hayırlı olsun dişleriniz elif ,kaç kişi oldunuz askhom, sen ,duygu, yeşim
bebişleri diş çıkaran ocak 2009 anneleri topiğimi açsak ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…