hadi hayırlı olsun dişleriniz elif ,kaç kişi oldunuz askhom, sen ,duygu, yeşim
bebişleri diş çıkaran ocak 2009 anneleri topiğimi açsak ne
elif nilin dişleride görünmüş,dişleri kaşınırrken ısırabilirde tamamen çıkınca ısırmaz yoksa o kadar süre nasıl emzirilir.alkisalkisalkis
Ekinsu kac damla veriyorsun? bende inceleyim ilaci saglik ocagindan verdiklerinden veriyordum ben.
kabizlik mi yapti sende.
ismiye izmitten geldim ben 1,5-2 saat suruyor. cocugun duzeni bozulunca biraz huysuzlaniyor. Su dislar
ciksada onlar rahatlasa bizde.
sanirim once alttakiler cikacak damak iki dis seklini almis gibi duruyor. Ekinsu acsana topic i guzel
fikir valla.
insan gercekten heyecanlaniyor elif bol bol fotograf cekmek lazim cok hizli buyuyorlar
Aynen,şebeklik soytarılıkeh işte esra..çok şükür saglıgımız yerinde de, çok yaramaz olduk..sürekli bi mızmızlık var üzerimizde..benimki de 3. ayında falan 6 saate varan kesintisiz uykular uyuyodu gece..2 defa falan kalkıyodum,3. de sabah oluyodu zaten. 4. ayında emziğe alışıp kendi kendine uyuyodu..5. ayında ise gece 2 saatte bir kalkıyor, uyuması sorun oldu..sürekli bi memnuniyetsizlik..anlamadım gitti. kendimi paralıyorum onu memnun edicem diye, çok yoruldum valla..dr sağlığı yerinde diyo ama bi de tr de bakalım bi derdi mi var yoksa yaramazlıktan mı
Ben şile bezi bi dody buldum,incecik onu giydiriyorumlajoconde betülde bugün hep bağırarak uyandı sanki korkmuş gibiydi,bide ben birkaç gündür kısa kolluyla yatırıyorum
Ya canım seni anlıyorum,zaten Nil le uğraşıyosun,ağlıyo,huysuzlanıyo..Bu arada yalnızsın..Allah yardımcın olsun..Ama inan bizlerde de çok farklı değil..3 kişilik hayata alışmak aylar geçse de zor oluyor sanırım..Sabret ,inşallah herşey yoluna girerah canım dün geceyi okuodum..
ya yorgunum canım ama damadımı kutlamayı unutmayacağımopuyorumnanaktan
kurudum ben sanırım kızlar süt yok kızım aç
hiç bişi yemio ..ben de süt için vakit bulamıorum azcık emio soona hemen acılıo ee yok daha,elleriyle sıkıo sıkıoivalla çok üzülüorum:sinifsinif:acaba nie biberon ya da kaşık almıo,dişleri görünüo beyaz beyaz ama..ondan mı ki??ya napçam ben çok çaresizim..
kocama da gıcık oluorum dün gece 2 de geldi sabah 7 de gitti gene gece 1 gibi gelecek..bıktım artık hiç tahammülüm yok,eskiden dert etmiomuşum bunları şimdi ne olmuşmuş??
çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Evet..Bazen işyerinde olanları anlatıyor ben bile kendimi veremiyorum..Çünkü o anlattığı sırada yine kızımla uğraraşıyor oluyorum..Aynı şeyleri yaşıyoruz..Birbirimizden başka ilgilencek kimse yoktu önce..Ama şimdi melekler vwalla canım sabırla vvermeyı denicen ne olursa kaşıkla yada biberonla,yapcak bişey yok,dr a gittinmi ne dio ,diş için bişey kullanıomusun?
benımde ara ara canım sıkılıo,şu bunalımdan çıkamıom b türlü,hiçbişey eskısı gıbı olmuo,bazen tek ortak noktamız çocuk gbi gelıo,aslında ewde çok yardımcı bana ama öle hissedıom işte
Neyseki Ceylin 11 de uyanmış..Kıyamam ya ne kadar iyisin..Hamile diye sabahlara kadar sarmam mı sardınnn..Ne hoş bi davranıştünaydın kızlar sizin kalktığınız saatte ben yatmışım 5 i geçiyordu yattığımda ceylini zaten 1 de uyuttum 2 ye kadar yaprak sardım hamile bir arkadaşımın canı istemiş te sonra da internette vakit geçti eşimde yabancı film izliyordu dışarı bir baktım sabah olmuş yatayım dedim ceylin de 11 de kalktı hala kahvaltı yapmadık
kızlar selam ben ancak gelebildim ancak geçmişi okuyabildim ancak da yazabiliyorum
bizim oğlan ne zamandır kabızdı dün demir ilacımızı değiştirdik sanırım bu ilaç iyi geldi oğluşum bugün kaç kere şıçtı bu demir ilacının tadı çok güzel hiç itiraz etmeden içiyoruz tavsiye ederim dünyanın en iyi demir ilacı seçilmiş
FLORADIX :: 100 % BİTKİSEL, DOĞAL VE ORGANİK VİTAMİNLİ SIVI DEMİR TAKVİYESİ
diş çıkaranlar
askhom
ümit52
inanna13
elif-06
yok yok bugün kesin bişi var,yoksa hepiniz toplandınız da beni istemediniz:a015:klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?