2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elif nilin dişleride görünmüş,dişleri kaşınırrken ısırabilirde tamamen çıkınca ısırmaz yoksa o kadar süre nasıl emzirilir.alkisalkisalkis

hadi hayırlı olsun dişleriniz elif ,kaç kişi oldunuz askhom, sen ,duygu, yeşim
bebişleri diş çıkaran ocak 2009 anneleri topiğimi açsak ne

aa bizden önce çıkaran oldumuu? dün burda bi arkadaş ocak bebişlerinin ilk dişi kızımdan geldiğini söylemişti ilke gircez diye seviyordum neyse sağlık olsun opuyorumnanaktan
ama topic açıp liste yapmak bana çok iyi bir fikir gibi geldi sankiiii
tüm dişleri çıkana kadar Allah ın izniyle listede tutarız ? kaydirigubbakcemile2

Ekinsu kac damla veriyorsun? bende inceleyim ilaci saglik ocagindan verdiklerinden veriyordum ben.
kabizlik mi yapti sende.

ismiye izmitten geldim ben 1,5-2 saat suruyor. cocugun duzeni bozulunca biraz huysuzlaniyor. Su dislar
ciksada onlar rahatlasa bizde.
sanirim once alttakiler cikacak damak iki dis seklini almis gibi duruyor. Ekinsu acsana topic i guzel
fikir valla.
insan gercekten heyecanlaniyor elif bol bol fotograf cekmek lazim cok hizli buyuyorlar

elif nilin dişleride görünmüş,dişleri kaşınırrken ısırabilirde tamamen çıkınca ısırmaz yoksa o kadar süre nasıl emzirilir.alkisalkisalkis

hmm öylemi? yani şuan ısırması gerekiyor ısırmadığına göre ben kurtardım desene :))
bizde bi adet varmış dişini ilk gören kimse,bebeği a dan z ye giydirirmiş.
bende kaynanayı hedef gördümde o görene kadar asıl dişleri çıkar kaydirigubbakcemile3
varmı sizdede böyle adet ? birde diş buğdayı inanca bağlı değil demi? yapmak istemiyorumda..

çok haklısın doyamadan hızla büyüyor a.s

elif ben dmiştim ilk dişler sizdenmi geliyor diye bende öyle sanıyordum bugün inanna ve askom'un bebişlerininde dişlerinin çıktığını öğrendik.
aslı yolculuklarda çocuğun düzeni bozuluyor ama siz fazla durmadınız yolda uzun değil çok etkilenmez sanırım

yeşim bende sağlık ocağının verdiğinin yani ferro sanol kullanıyordum nerdeyse 20 gündür bize kabızlık yaptı her gün 2 kez yapıyordu kakasını ilaçtan sonra kesildi 2-3 günde bire düşmüştü dün yeni bir doktora gittik oda tadı daha güzel ve etkisi daha iyi diye bu ilacı önerdi yan etkisi yok dedi dünden beri veriyorum tadı güzel itiraz etmiyor 5 damla veriyorum günde bir kez

Aynen,şebeklik soytarılık
Kızlar Rabbim nası veriyor gece..Başka bişi olsa bu kadar sık kalkmaya tahammül edilmezdi sanırım..Monte nin dediği gibi Allah ım sağlıklı emenat vermiş,şikayetçi olmamak lazım..çok masum bal köpükleri onlar
lajoconde betülde bugün hep bağırarak uyandı sanki korkmuş gibiydi,bide ben birkaç gündür kısa kolluyla yatırıyorum
Ben şile bezi bi dody buldum,incecik onu giydiriyorum
Ya canım seni anlıyorum,zaten Nil le uğraşıyosun,ağlıyo,huysuzlanıyo..Bu arada yalnızsın..Allah yardımcın olsun..Ama inan bizlerde de çok farklı değil..3 kişilik hayata alışmak aylar geçse de zor oluyor sanırım..Sabret ,inşallah herşey yoluna girer
Evet..Bazen işyerinde olanları anlatıyor ben bile kendimi veremiyorum..Çünkü o anlattığı sırada yine kızımla uğraraşıyor oluyorum..Aynı şeyleri yaşıyoruz..Birbirimizden başka ilgilencek kimse yoktu önce..Ama şimdi melekler v
Neyseki Ceylin 11 de uyanmış..Kıyamam ya ne kadar iyisin..Hamile diye sabahlara kadar sarmam mı sardınnn..Ne hoş bi davranış

Tıklıyorum,adres bulunamadı diyor ilgimi çekti doğal falan yazınca..Sağol canım

benim bildiğimde dişi ilk gören bebeğe bir hediye alır fakat bu durumda sen alıcaksın çünkü zaten göründü,
diş buğdayını ister yap ister yapma sana kalmış inançla alakası yok kültürel birşey

kızlar benim süt üretimine başlamam lazım o yüzden yatıyorum hepinize bol sütlü kesintisiz iyi geceler
3000. mesajımmışhihoyyytalkisalkisalkisdelikafadulden:teytey::dance::hooray:

Son düzenleme:
Kizimin disleri yolda sayilmaz mi senağlama

Elif ismiyenin dedigi gibi biliyorum bende ama kizimin disini gorup ona hediye alacak
bir teyzesi var o kadar :)) Digerleri biraz odundurlar da sagolsunlar. Dusunmezler oyle
ince.
Bide ben disleri cikinca yastik altina konuldugunu duymustum sende gece gizlice girip
disi alip yerine seker para falan koyuluyormus.

Ya melelkler henuz cikartmadi ben dusmesinden bahsediyorum dimi ? :mymeka:

diş çıkaranlar
askhom
ümit52
inanna13
elif-06

opuyorumnanaktan

anladım ismiye teşekkür ediyorum darısı sizinde başınıza ama geç çıkarsın yaa erkan çıkaranların dişleri sağlam olmazmış

iyi geceler ekinsu yarında bizim 4.ay aşımız var dilerim ateşsiz atlatırız..

aynen Aslının annesi bizdede anne tarafı baba tarafı odun da değil tam bir kalastır! çocuk doğdu daha babaannesi dedesi kimse görmedi..
ilk defa duydum ve Allah ın izniyle o günleri gördüğümde uygulucam iyi oldu sağol :))

oyy oyy dişlerimiz gelmeye başlamış..
ne mutlu bize :)
dişleri çıkan anneler 32 dişi birden göresiniz inşallah..
darısı başımıza..umarım hepimiz ağrısız sızısız huzurlu dişler çıkarırız..

Günaydın hanımlar,
ooo kimseler yok henüz
umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir..

Ek gidaya geçeli bu 3. haftamız ama hala sadece 3-4 kaşık alıyor sonra yemiyo ben de aç olduğunu bildiğiö için mecbur mam veriyorum . Bugün kahvaltıya başladık sadece 5 kaşık aldı uff ne yapcam ben normali mi bu anlamadım???
siz ne kadar meyve veriyosunuz , kahvaltısını nasıl hazırlıyosunuz ne kadar yiyo ne olur bi anlatında ben de ne yapacağımı bileyim..
Biz böyle okula başlayana kadar mamayla beslencez galiba :))

Şimdi gelelim 2. soruma utanarak soruyorum erkek anneleri oğullarınızın şeyleri zaman zaman sertleşiyor mu ben bazen altını açtığımda dimdik oluyor önceleri anlamadım dün bi dokundum sertleşmiş ben altını kapatana kadar havası kaçtı söndü :)) bu nedir şimdi

günaydın kızlar

şeydacım 1. soruna yanıt veremiycem biz ek gıdaya yeni geçtik bu hafta meyve suyu haftamız zaten çok az veriyorum geçen gün biraz fazla verdim çocuğa alerji yaptı bacakları fısır fısır kabardı

2. soruna gelince bizimkindede çişi geldiğinde oluyor öyle sertleşiyor miniminnacık bamyacıkkaydirigubbakcemile2

Gunaydın Kızlar
KEyıfler yerindedir umarım. Benim kücük koalam yaptı yine yapıcagını benim uykumu kacırana kadar ugrastı simdi kendi yatıyor. Canı sagolsun napalım.

Amin Aylin buyuduklerini görmek paha bicilmez valla. Hani br reklam vardı ya. Bir kredi
kart reklamı onu hep sevmişimdir. Uzun mutlu omurleri olsun bizde onları seyrederek
yaşlanalım ıns.

Seyda bende 3-5 cay kasıgıyla basladım nerdeyse 15 gun oyle surdu . Suan oglenleri
50 cc pırıcunlu muhallebi yapıyorum.
ikindi gbi yarım kavonoz yada hazır degılse meyvenin yarısını pure yapıp veriyorum.
gecde 50cc kadar elmalı ek mamadan verıyorum. Ama benimki anne sutude alıyor cok olmasada.
Dunden beri 90cc ye cıkardım oranı ama dibinde biraz kalıyor kasenin.

Bez olayına gelince içini karartmak istemiyorum aynı seyler benim kızı ıcınde gecerli ama
birkac yerde okumustum bunu. Popoda 100 den fazla uyarı noktası varmıs. hazır bez
kullandıgımız icin cocuk çişini yapınca ve ıslaklıgı hıssetmedigi icin bu noktalar
uyarılamıyormus. yani bu kotu bişey ve bende sadece okudugumu yazıyorum gercek mi
bilmiyorum ama cocuk belli bir sureden sonra bu ciş yapma olayından zevk almaya
baslıyormus. aynı zamanda tuvalet egtmide zor oluyormus. ben arada tuhafiyeden ince
tulbent bezi almıstım. küçük parcalar kesip 2 kat yapıp bazin içine koyuyordum. şu an
bıraktım. Sabah sabah bende iç kararttım Ekinin dedigi gibi çişi gelmişte olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…