Günaydın hanımlar,
ooo kimseler yok henüz
umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir..
Ek gidaya geçeli bu 3. haftamız ama hala sadece 3-4 kaşık alıyor sonra yemiyo ben de aç olduğunu bildiğiö için mecbur mam veriyorum . Bugün kahvaltıya başladık sadece 5 kaşık aldı uff ne yapcam ben normali mi bu anlamadım???
siz ne kadar meyve veriyosunuz , kahvaltısını nasıl hazırlıyosunuz ne kadar yiyo ne olur bi anlatında ben de ne yapacağımı bileyim..
Biz böyle okula başlayana kadar mamayla beslencez galiba :))
Şimdi gelelim 2. soruma utanarak soruyorum erkek anneleri oğullarınızın şeyleri zaman zaman sertleşiyor mu ben bazen altını açtığımda dimdik oluyor önceleri anlamadım dün bi dokundum sertleşmiş ben altını kapatana kadar havası kaçtı söndü :)) bu nedir şimdi
aaa yeşim ben hiç duymadım tamda anlayamadım aslında ama anladığımı anlatayım :))) yani çişini yapınca ıslaklığı hissetmediği için rahatsız olmuyor ve çiş yapmak ona zevkli geliyor öylemi dolayısı ile büyüdüğündede çişini tuvalaete yapmak ona anlamasız gelecek o yüzden alışamıyacak doğrumudur ?:roflol:
günaydın hanımlar..
sheeda ikinci soruna cevap bizdede oluyor canım..çiş geldiği zaman oluyor..biraz açık kalsın çişini yapar merak edecek bir şey değil.ben öyle görürsem hemen bağlıyorum..yoksa beş dk içinde sulanıyorum..)))
dişi çıkanlar maşallah..sağlıkla dişlerini kullandığını da görürsünüz inşallah..
görebildiklerim bunlar.geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah..
moralim çok bozuk..oğlumunun sünnetle düzeni bozuldu uyumuyor diyordum..gece saat başı kalkıyorduk.bazen yarım saatte bir..gündüzde hiç durmuyordu..meğer karnı doymuyormuş mafoldumben ne kadar aptalım anlamadım..bu ay sadece 300 gr almış..artık ek gıdaya geçtik..haftasonu meyve çorba birde muhallebi yedi mışıl mışıl uyudu yavrum..eski düzenine kavuştu..varmıdır benim gibi bebeğini aç bırakan acaba..ömür boyu vicdan azabını yaşayacağım heralde..
gamzecim bende kabız diye kayısı suyu ile başladım her gün kayısı miktarını 1 artırdım en son 6 adet kayısı verdiğimde çocuğun bacakları kabardı alerji yaptı 2 gündür vermiyorum düzeldi sende dikkat et diye söyliyim dedim canım bu arada kocişin gitmiş Allah kavuştursun canım
Aşık üzülme dilleri yokki anlatsınlar biraz geç anlıyoruz ama sonunda dertleri neymiş anlıyoruz... Benim oğlumda bi dönem çok az kilo aldı şimdi toparladı tombul yanak oldu üzülme sakın.
Neee 6 tane mi ben 1 tanesini zor yediriyorumMaşallah
1 kayısı çeyrek elma zar zor bitiyo uffff ufff hamileyken o kadar çok dua ettim ki yeme sıkıntısı olmasın diye kabul edilmemiş sanırım
sağol canım..bizim genel kilomuz iyi çok şükür ama açlıktan ağlarmış anlamamışım..şimdi düşündükce içim gidiyor..
şeydacım bizimki de öyle çeyrek elma bir kayısı yiyince karnı doyuyor mışıl mışıl uyuyor..bence her bebeğin ayrı kalori miktarı..doyduklarını en iyi onlar anlar..ay akıl verenede bak..iki hafta oğlunu aç bırakan anneden gelen tavsiyeleri dinlemeyin..(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?