2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa yeşim ben hiç duymadım tamda anlayamadım aslında ama anladığımı anlatayım :))) yani çişini yapınca ıslaklığı hissetmediği için rahatsız olmuyor ve çiş yapmak ona zevkli geliyor öylemi dolayısı ile büyüdüğündede çişini tuvalaete yapmak ona anlamasız gelecek o yüzden alışamıyacak doğrumudur ?:roflol:

günaydın sevgili anneler,

hayırlı güzel sevgi dolu sağlık dolu hafta olsun herkese
canım;
1. soru daha ek gıdaya geçemdk ama bu ara kabız ara sıra kayısı suyu veriyorum onuda seviyor
2.soru evt biz de de ouyor normal merak etme onalr erkek kızım sen ne diyorsun tabiki de olcak öyle meraklanma

bugün kocacım ankara dışına gitti :çok üzgünüm:

evet dogru anlamıssın canım. Ve sertlesmede ondan oluyor hosuna gdiyor
o yuzden saglıklı olsun dıye pamuklu bez oneriyorlar her yonden zor ama oyle yani

gamzecim bende kabız diye kayısı suyu ile başladım her gün kayısı miktarını 1 artırdım en son 6 adet kayısı verdiğimde çocuğun bacakları kabardı alerji yaptı 2 gündür vermiyorum düzeldi sende dikkat et diye söyliyim dedim canım bu arada kocişin gitmiş Allah kavuştursun canım

günaydın hanımlar..
sheeda ikinci soruna cevap bizdede oluyor canım..çiş geldiği zaman oluyor..biraz açık kalsın çişini yapar merak edecek bir şey değil.ben öyle görürsem hemen bağlıyorum..yoksa beş dk içinde sulanıyorum..)))
dişi çıkanlar maşallah..sağlıkla dişlerini kullandığını da görürsünüz inşallah..
görebildiklerim bunlar.geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah..
moralim çok bozuk..oğlumunun sünnetle düzeni bozuldu uyumuyor diyordum..gece saat başı kalkıyorduk.bazen yarım saatte bir..gündüzde hiç durmuyordu..meğer karnı doymuyormuş mafoldumben ne kadar aptalım anlamadım..bu ay sadece 300 gr almış..artık ek gıdaya geçtik..haftasonu meyve çorba birde muhallebi yedi mışıl mışıl uyudu yavrum..eski düzenine kavuştu..varmıdır benim gibi bebeğini aç bırakan acaba..ömür boyu vicdan azabını yaşayacağım heralde..

kızlar sağolun içimi rahatlattınız bende acaba hamileyken hormonlu bişeyler yedim de ondan mı bişey oldu dedim :) demek erkek adam olayıymış :) çişini yapmadan havası söndü ama belki dediğiniz gibi olabilir.
ay bi de tuvalet eğitimi var bunların di mi?

ek gida olayı beni umutsuzluğa sürüklüyo ben zannettim ki ilk gün tadına baksın sonra hergün 2 katına çıkararak hopp 4-5 güne 150 cc lik yesin .. ağzını açtırmak ne kadar zor anlatamam. çok sevdiği bi şarkı var onu söyleyince hep güler onunla açtırıyorum ağzını sonrada şarkıdan ya nefret ederse diye korkuyorum

Aşık üzülme dilleri yokki anlatsınlar biraz geç anlıyoruz ama sonunda dertleri neymiş anlıyoruz... Benim oğlumda bi dönem çok az kilo aldı şimdi toparladı tombul yanak oldu üzülme sakın.

sheda bende hergün ya kavonozda meyve püresi yada yoğurt veriyorum küçük kavonozların yarısını yiyiyor bunun haricinde emziriyorum.
ikinci soruna gelince merak etme gayet normal öyle olmaması anormal olur,erkek çocuklarının altını temizlerkende dokunmanızla uyarılabilir yada çişi geldiği için olabilir gayet normal .

Neee 6 tane mi ben 1 tanesini zor yediriyorum Maşallah
1 kayısı çeyrek elma zar zor bitiyo uffff ufff hamileyken o kadar çok dua ettim ki yeme sıkıntısı olmasın diye kabul edilmemiş sanırım

şeydacım çokda zorlamamak lazım yedirmek çook zor biliyorum ama zorlayıncada psikolojik olarak tamamen nefret ediyor yemekten ve büyüyene kadar hiç yemek istemiyor görümcemin başına geldi 3-4 aylıktı memeyi bıraktı mamayı reddetti zorla yedirdiler aç kalmasın diye şimdi 1.5 yaşında hala yemiyor ve 4 aylıktan beri bu durum her gün artarak devam etti onlarda Ankarada gitmedikleri dr kalmadı mide bağırsak böbrek herşeyine bakıldı çocuğun neden yemiyor diye en son istanbulda bir doktora geldiler beslenme uzmanı olan bir çocuk doktoruna tamamen psikolojik dedi bebekken zorla yedirildiği için yemek yemekten nefret ediyor istemiyor dedi görümcem 1 yıldır neler çekiyor o çocuk yesin diye anlatamam çok zor gerçekten bizde onlarla bereber yaşadık bu durumu her gün telefonda sorduğumuz tek şey bugün yemek yedimi sorusuydu o yüzden ben belki daha öncede söylemişimdir ama üzüldüğpüm için anlatıyorum zorlamayın asla sık sık deneyin ama asla zorla yemek yedirmeyin

Aşık üzülme dilleri yokki anlatsınlar biraz geç anlıyoruz ama sonunda dertleri neymiş anlıyoruz... Benim oğlumda bi dönem çok az kilo aldı şimdi toparladı tombul yanak oldu üzülme sakın.

sağol canım..bizim genel kilomuz iyi çok şükür ama açlıktan ağlarmış anlamamışım..şimdi düşündükce içim gidiyor..
şeydacım bizimki de öyle çeyrek elma bir kayısı yiyince karnı doyuyor mışıl mışıl uyuyor..bence her bebeğin ayrı kalori miktarı..doyduklarını en iyi onlar anlar..ay akıl verenede bak..iki hafta oğlunu aç bırakan anneden gelen tavsiyeleri dinlemeyin..(((

Son düzenleme:
aslı ben oğlumda kumaş bez kullanmıştım o zamanda öyle oluyordu bunun bezle alakası olduğunu sanmıyorum tuvalet eğtiminde yapması gerekenden erken başlamayın yeter.

Neee 6 tane mi ben 1 tanesini zor yediriyorum Maşallah
1 kayısı çeyrek elma zar zor bitiyo uffff ufff hamileyken o kadar çok dua ettim ki yeme sıkıntısı olmasın diye kabul edilmemiş sanırım

canım o altı kayısının yarısını çöpe atıyorum zaten rendelenmiyor parçalanıyor diye zaten küçüçükler yarısıda yedirirken dışarı çıkıyor merak etme bizimde sonuçta tam olarak herhalde 2 tane yemiştir

ismiye canım kızının fotoları maşallah çok tatlı..ay bayıldım...maşallah kırkbirkere

sağol aşkım bende sizin ayacıklarının arkasından bakışına bayılıyorum nasıl yakaladınız bu pozu

çok doğru söylüyosun hatta bana doktor bu konu yüzünden yeni kızdı bunca yıllık meslek hayatımda bir bebeğin diğerine benzediğini görmedim o yüzden bebeğinin kilosunu gelişimini sakın kıyaslama dedi buna ikiz bebeklerde dahilmiş

Kardeşim beni almaya geldi ben anneme gidiyorum 1 hafta yokum arada ordan girmeye çalışırım öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar. geçmişi okumaya çalıştım ama beceremedim çok fazla yazmışsınız haftasonu az yazılmıştır dedim ama yanılmışım. zaten çok yorgunum 1 gün yollarda mahvolduk batuhanla -tatlicadiarzu- batuhanında dişlerine doktor kabarmış ama çıkmasına biraz var dedi. sizlerinde gördüğünüz bu olabilir gerçekten diş çıkaran varsa o zaten kabarık yer değil üstte çizgideki yerdir çizgi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…