2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hera bizim dişlerde daha hiç hareket yok kabarmadıda daha ama diğer arkadaşlar dişlerin ucunu görmüşler.

kızlar tünaydın..acil olarak bişey sormam lazım.
az önce 4.ay aşımız yapıldı (pnömokok & karma) sağlık ocağındaki hemşire 1 tam ölçek calpol ver 6 saatte 2 defa dedi.
eczanedeki kızda hayır 1 çay kaşığı ver dedi.
arada kaldım kızıma ateş yapmıştı geçen ay bu ayda yapacak olmalı..
ne kadar ölçü vereyim lütfen yardım ?

canım benim Allah razı olsun bakıyım ben de yaparsa vermem ama kabız yapamıyor garibim napıyım yaaa:uhm:

batuhana bu yürüteçi aldık çok mutlu oluyor binince önünde sesler çıkaran bi kısım var direksiyon korna vites vs bir sürü şeyi onlara bastıkça mutlu oluyor:)

hera yürüteç parkenin üstünde takılıyormu?
bende alacağımda parkenin üstünde gidemiyecekse elimde kalmasın diye düşünüyorum.
birde 5 aylık olduk artık kullanabilirmiyiz
senin yakışıklı kaç aylıktı pardon ?

ölçek tavsiyesi içinde teşekkür ederim

canım benim ben geçen ay yaptırmıştım ateş yapmıyor sadece biraz huysuzlaşıyorlar fıstıklar ama genede çok demişler bana yarım ölçek ver eğer ateş olursa dediler blgin olsun sen yinede daimi doktoru varsa sor canım geçmiş olsun

doktorumuz özeline gidip para basmadan yardımcı olmayanlardan malesef!
telefon ediyorum sekreteri hastası olunca görüşme yaptıramıyorum diye sallıyor!
yarım ölçek vereyim o zaman dediğin gibi. çay kaşığıda ona yakın zaten. teşekkür ediyorum çok

GÜNAYDIN MİLLET
geçmişi okuyum dedim biraz ama
kerem uyanmadan yazayım da dedim:))
çok okuyamadan
keyifler iyidir umuyorum,
sheeda annesine gitmiş güle güle gelsin
monte ne kadar da haklısın namaz konusunda ama beceremiyoz işte
inanna sanada sabır sabır sabır diliyorum canım

heraaaaaaaa
dün mama sandelyesi almaya gittik canım mothercarede 99a görmüştüm demiştim ya sende görmüştün hani
dün sordum yok yalnış görmüşsünüz o fiyata yok dediler yaa
alalala sende mi yanlış gördün demi ama kaç kez sordum aptalmışım gibi
neyse chicco polly çift kılıf aldık bizde

elif parkelere takılmıyor halıda bile gidiyor.

batuhan yarın 6. ayını dolduruyor. 6. aydan sonra kullanılıyor diye biliyorum

:) bi de insanı yalancı çıkarıyorlar

merhaba herkese.umarım keyifler yerindedir.kızımı yıkadım uyuttum jet hızıyla işlerimi yapıcam şimdi :)
mama sandalyesi biraz gereksiz geliyor bana.almayı düşünmüyorum.ama kızım ayakta durmaya çok hevesli,adımda atıyor.eşim dün tutturdu yürüteç alıcam diye erken diye aldırmıyorum.evde olursa heves eder koyarız ,sonra zararı filan oluır.bizde yarın 5. ayımızı dolduruyoruz.

batuhana bu yürüteçi aldık çok mutlu oluyor binince önünde sesler çıkaran bi kısım var direksiyon korna vites vs bir sürü şeyi onlara bastıkça mutlu oluyor:)

slm herkese giremiyorum yine uzun zamandır umarım herkes iyidir.

bizde aldık aynısından. 1 aydır kullanıyor ezgi 5.5 aylık oldu :))

dj yürüteç deniyor bunlara müzik çalıyor ön konsolda tuşlar var.

kızlar daha önce demiştim size chicckonun seyrantepede bir yueri var 60 tl ye almış eşim bu yürüteci dışarda 150 tl. siz kaça aldınız heracım.

calpolun içinde yazıyor ne kadar vermen gereken ... 5 ml 4 saatte bir okusana güzelim içini...

60 mı :1shok: çok uyguna almışsınız cnm :)))) biz 110 tl ye aldık

huu huuuu kızlarrr opuyorumnanaktan

hera güle güle kullanın çok güzel canım..

marsg seyrantepede ki yerin tam adresini istesem çok mu şey istemiş olurum şekerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…