gamzecim bende kabız diye kayısı suyu ile başladım her gün kayısı miktarını 1 artırdım en son 6 adet kayısı verdiğimde çocuğun bacakları kabardı alerji yaptı 2 gündür vermiyorum düzeldi sende dikkat et diye söyliyim dedim canım bu arada kocişin gitmiş Allah kavuştursun canım
kızlar tünaydın..acil olarak bişey sormam lazım.
az önce 4.ay aşımız yapıldı (pnömokok & karma) sağlık ocağındaki hemşire 1 tam ölçek calpol ver 6 saatte 2 defa dedi.
eczanedeki kızda hayır 1 çay kaşığı ver dedi.
arada kaldım kızıma ateş yapmıştı geçen ay bu ayda yapacak olmalı..
ne kadar ölçü vereyim lütfen yardım ?
canım benim ben geçen ay yaptırmıştım ateş yapmıyor sadece biraz huysuzlaşıyorlar fıstıklar ama genede çok demişler bana yarım ölçek ver eğer ateş olursa dediler blgin olsun sen yinede daimi doktoru varsa sor canım geçmiş olsun
heraaaaaaaa
dün mama sandelyesi almaya gittik canım mothercarede 99a görmüştüm demiştim ya sende görmüştün hani
dün sordum yok yalnış görmüşsünüz o fiyata yok dediler yaa
alalala sende mi yanlış gördün demi ama kaç kez sordum aptalmışım gibi
neyse chicco polly çift kılıf aldık bizde
batuhana bu yürüteçi aldık çok mutlu oluyor binince önünde sesler çıkaran bi kısım var direksiyon korna vites vs bir sürü şeyi onlara bastıkça mutlu oluyor:)
kızlar tünaydın..acil olarak bişey sormam lazım.
az önce 4.ay aşımız yapıldı (pnömokok & karma) sağlık ocağındaki hemşire 1 tam ölçek calpol ver 6 saatte 2 defa dedi.
eczanedeki kızda hayır 1 çay kaşığı ver dedi.
arada kaldım kızıma ateş yapmıştı geçen ay bu ayda yapacak olmalı..
ne kadar ölçü vereyim lütfen yardım ?
slm herkese giremiyorum yine uzun zamandır umarım herkes iyidir.
bizde aldık aynısından. 1 aydır kullanıyor ezgi 5.5 aylık oldu :))
dj yürüteç deniyor bunlara müzik çalıyor ön konsolda tuşlar var.
kızlar daha önce demiştim size chicckonun seyrantepede bir yueri var 60 tl ye almış eşim bu yürüteci dışarda 150 tl. siz kaça aldınız heracım.
calpolun içinde yazıyor ne kadar vermen gereken ... 5 ml 4 saatte bir okusana güzelim içini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?