2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rca ederim canım benim

kızlar yürüteç demşsiniz de ben almayı düşünmüyorum erkek çocuklr için çok sakıncalıymış aslında kızlar içinde öyledir bence
ben mama sandalyesi almayı düşünüyorum

bende erkek bebekler için iyi değil diye biliyorum bende düşünmüyorum almayı ama bir taraftanda çocuk artık yatmak istemiyor süreklide oturamaz ee kucakta 24 saat olmaz sanki çocuk için eğlenceli değişik olur gibi geliyor ama bilemiyorum tabi

ohh maşallah darısı başımıza ateş oldumu nasıl çıkardılar yazarmısın lütfen

ismiye ne biliyim doktorlar önermiyor bende istemiyourm almayı ama bakalım birde evde benim yerler parke bir vıvvvvvvvvv dese kayar gider halılarda şaggi asıl olur üzerlerinde bilmiyorum

bizimki tam çıkarmadı ama yırttı heran çıkar..
sağlık ocağındaki hemşire dedi.
bizde ne ateş nede ishal falan oldu gamzecim çok şükür..

ben de aynı şekilde düşünüyorum yat yat nereye kadar zararlıda neden piyasada hala yürüteçler..doktora sorup alabilirim belki..

naber komşucum..cuma gününden haber yokmu nerde nasıl olacak ?

kızlar bişey sormalıyım acil cvp bekliyorum,
yaa bir kça gün önce kaka yapamıyınca kayısı kaynatıp suyunu verdm dün yine yapamadı diye karnı guruldyor diye biraz daha verdim şimdi hala aynı acaba kayısı yapıyor olmasın kucağında uyuyum isitiyor hep yatırınca basıyor yaygarayı acaba ondan mıdır biçare

Gamze,kakasını yapamadığı için karnı gurulduyor bağırsaklar gümbür gümbür..bizim de aynı
3 gündür yapmadı kayısı verdim bugün sabah anca yapmış..kayısı rahatlatır bence verebilirsin..
annecine nazlanmak istiyordur belki annesi :))

aman boşverin kızlar ya o zararlı bu zararlı nasıl büyücek bu çocuklar. hemen hemen bütün çocuklar kullanmıştır bunu öyle olsa bütün erkekler kısır olurdu:)

haklısın canım veriyorum ama yinede düzelmiyor
bana naz yapsın da ben işte o babaanneyle sadece bana yapsın isterim bende ne fenayım dimidelikafadulden

slm naber kızlar, cuma buluşuoruz di mi kimler gelio şimdi ben liste yapıyım,yeri de konuşalım
1-alisha
2..
3...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…