2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aylincim seyrantepe ispar ismerkezi No 105 biz araba koltugu vee baston araba birde yurutec aldim disari gore yari fiyatui

Ezgide kaka yapmiyor kayisi zeyti yagi ise yaramiyor doktor olabilir dedi babulin tamamen bitkisel surup verdi gaz cikariyor cok rahat ama kaka yok fitille yapiyor 5 gunde bir

merhaba kızlar
bende yemek yapmadan bir bakıyım dedim. Kızı uyuttum makinayla yine. İşe yarıyor baya hemde
aglamıyor . Simdide köfte yapacam en kolayı o . Iyıce tembellestim ben bu gunlerde yaw :)

Yurutec kalca kaslarını tembellestırıyormus. Ay bende kötu haber tellalcısı gibiyim
ama napıyim elimde degil onu okumustum bir yerden. ben almayı düşünmüyorum yürüteci.
mama sandalyesine de henüz karar veremedim. kraftın gordum 180 e oda guzeldi. chıcco nun ki 250
tl cıvarında sanırım bakıcaz artık.

Hanimlar birde bu kaka problemi icin corek otu yagi kullananlar var faydasini gormus bende deniycem bakalim

Mama sandalyesi arkadasim verdi kullaniyoruz cok memnunuz biz yemek yerken yanimizda oturuyor oynuyor chicconun yerinden alin seyrantepeden disardann almayin

marsgcım teşekkür ederim canım..yürütece karar verirsem oradan alırım..
mama sandalyesini chicco aldım ebebekten 214 lira..

marsg cuma günü görüşmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla sen de müsait olursa
gelmek istermisin..bostancı diye düşündük herkese yakın olsun diye..

5-yesim
Kızlar listeye benide yazın bende gelecegim nasipse. yeri tam olarak konusalım.

Marsg cörek otuyagını hıc duymadım. Yogurt veriyromusun ? Belki o ise yarar.

Seyrantepe karsıda sanırım dimi ? Bu bebek aracları cok pahalı ya.

Bostancıyı cok guzel dusunmusunuz zemuszemus valla bende orayı istiyordum

deryaaa sende gel bakırköyden bostancıya yarım saatete bir deniz otobüsü var

Son düzenleme:

Ezgi hala sadece anne sutu aliyorr 9.5 kilo dr ek gidaya gecirmedi hersey normaldi 10 gundur bu kaka problemi cikti

slm arkadaslar nasılsınız yigenim sünnet oldu ayyyy cok olay cıkardı burnumuzdan getirdi hastaneye girmemiz yatıs ameliyathaneye sokulması kabustu cok hareketli oldugundan tam narkoz verdiler ayılması da cok fenaydı neyse biz bunlarla ugrasırken kardesim yani annesi çok panik oldu ve bayıldı ona hemsire özel hizmet ööööööööfffffffffff iyiki metiş küçükken olmus dicem ileride....
siz naptınız dişleri cıkanlar hayırlı ugurlu olsun neyse ben kactım

derya maşallah ne güzel ezgi annesütünü bırakmamış, kilosu da ii, kaşık kaşık beslemek çooook zor başlayınca ek gıdaya anlıycaksın
kızlar bostancı dediiniz sahilde mi buluşuoruz

slm kızlar nasılsınız
türkmax ta doğan cüceloğlu konuşuor anne olunca anladım programında izleyın bence

Marsg senin adın derya mı ? Kardeşimin de oyle. Masallah bebegıne.
Kilosu baya iyiymis. yavas yavas alıstırmaya baslarsın artık sende. en azından tatları
ögrenır.

Kızlar yer blli oldumu Benide bılgilendirirseniz sevinirim. Bide tam olarak saat kacta ?
Akşama dogru olursa guzel olur.

doğan cüceloğu süper bi adam ya, bayılıorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…