2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm çaldırdım seni 532li numaram
biliorum orayı bana uyar, ama yemek mi yiycez çocuklarla çok zor olur

dünüürüm nasılsın damadım nasıl bakalım
kızlar bunalımın sonucu olarak dün ani kararla salonumun şeklini deiştirdim,birazdanda çıkıp saçlarımı kısa şekılde kestircemopuyorumnanaktan

OO dünürüm gelmiş nasılsın esracım,berrak nasıl ,hadi gözünüzaydın okullarda kapandı,kızınla bol bol oynarsın :)
biz iyiyiz çok şükür, damadın yeni uyandı benimle oynayın diyor :) sıkıldı çocuk yatmaktan artık napsın .

ay kızlar orası benim nikahım olduktan sonra yemek yedigimiz yerdi vayy be :)
olur tabi benim için uygun saat ı ne yapacagız.

mrb esracım ben de o bunalıma girmiştim kestirdim kısacık yani bana göre çok kısa, gittim kuaföre saçım siyah be uzundu tam tersini istiorum dedim kısa ve sarı:)ii ki yapmışım kısa saç çok rahat
kızım ii teyzesi düşe kalka büyüyo aslnda çokda büyümüo 6800falan sanırım 7kiloyu göremedik henüz, biraz isilik olmuştu systral jel önerdi bi arkım sürdüm bakalım geçicekmi
sen nasılsın berrak nasıl tatil oldun gözünaydın ama iş daha iidir evden:)

emell aradım orayı açık büfe kalkmış yaz dolayısıyla lmaz:

ayşegül siz yersiniz ben çocuklarınıza bakarım ,yalnız ve hür olarak gelmeyi düşünüyorum :))
ama zatende kapanmış açık büfesi..

dünür tatil oldu ama bizim 2 hafta daha seminerimiz var 9-13 arası,
eeee damadımı gönder berrakla oynarlar

ayşegül vwalla rengini deiştirmicem ama kısaltcam epey,böle kezbanlar gibi sürekli toplu sıkıldım çok da dökülüo bu ara kızın üstünden topluom saçları,söle yıka çık modeli olsun istıom köpükle falan en azından bakımlı durur
maşallah büyümüş ya daha ne olsun önemli olan sağlıklı olması,walla sıcaklardan bi ara bizde olduk isilik ama cabuk geçti artık klimayıda açıorum ben dayanılmıoki
tatil olunca yıne ewde bunalım başlar haklısın en azından mecbur gıyınıp çıkıodum deişik ortam ii gelıo muhabbet edınce açılıodu ınsan

selam herkese,

dun gece 11e kadar bekleyebildim ama 12 olsydi size gunaydin (sizde sabah 7 oluyo) diyecktim ama yorgundum yattim..neyse simdi bana gunyadin..kaydirigubbakcemile2

disi cikanlar hayirli olsun...ay dun gece benimki de gece yarisi aglayarak uyandi ancak emerek sakinlesti...ama meme agzindan cikinca cigligi basti anlamadim CADIARZU

kimse sormamis biz de diyete tam gaz devam..sut urunleri soya yumurta fistik ve kirmizi et ysak..hayirlisi bakalim..

biz ek gidaya gecmedik alerjik olunca verirken dikkat etmek gerekiyo zaten yogurt da yasak senağlama

neyse benimki simdi uyandi al beni al beni diyor...ay oh be yazabldim kac gundur ancak aksam vaktim oluyodu ama siz de gece uykusunda oluyodunuz kendin yaz kendin oku oluyordu benneyaptımki

linay ben yeri ayşegüle ve yeşime özelden söyledim tamam dediler fatmanın annesi şimdi sanada msj atıyorum

ohhh ne güzel herkes buluşuo
izmirdekilerden ses yok,
heraaaaaa burcuuuuuu biz nie buluşmuoz yaaaaa

menüsüne baktm ay çok iştahım kabardı, akşamüstü buluşçaktık dimi terasta otururuz
bizim evin burdada gurme die bi restoran var biliosunuzdur belki bigün pazar bruncha gidelim bahçesi kocaman çok güzel
lidacım cnm ya hala mı diyettesiniz kıyamam emrecik çok zorlu başladı hayata sen nasılsın, benim kızımı isteyen olmadı sizden sora evde kaldı haberiniz olsun:)

hanımlar istanbl buluşuyor ne hoş güzel vakit geçirin inşallah

ben babalar günü içi eşime kupa ya resim bastırcam ama karar veremedim. bebeğimiz, eşimin ve benim resmim mi olsun?, sadece bebeğimizin mi?, yoksa benim ve bebeğimizinmi?
bana akıl verir misiniz sizce hangisi güzel olur?

evet aysegul hala...artik nerdeyse alistik boyle yasamaya...ya biz senin kiza tekrardan talip mi olsak acaba verir misiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…