2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gamze bence bebeğinle babasının resmi olsun
bende öle bişey düşünüorum kupa yada tişört gibi

ekinsucum az birazdan çıkıp atacam kendimi kuoföre kes kardeşim dicem kaydirigubbakcemile2
sende kestir ii gelir

babası vermez ama ben veririrm:))yazın gelmiomusunuz buluşturalım bizimkileri:)
domates çorbası nasıl yapıosunuz kızlar

önler uzun arka kısa kestir esra, benmki öyle hem toplanıyo da minicik

gamze bence bebeğinle babasının resmi olsun
bende öle bişey düşünüorum kupa yada tişört gibi

canım bende öyle düşündüm fikir verdiğin için saol. ben kupa ya yaptırcam tşörtü nasılsa giymiycektir. boşu boşuna 20 tl ama kupayı nasılsa kullanır diyorum onada 15 e yapıyorlarmış akşam çıkışa bakcam bi

ekinsu,azra kestirin vlla kızlar hoş olur bende kestircem zemuszemus

babası vermez ama ben veririrm:))yazın gelmiomusunuz buluşturalım bizimkileri:)
domates çorbası nasıl yapıosunuz kızlar

tereyağ ve unu kavuruyorum salça ilave edip biraz daha kavuruyorum sonra azar azar sütü ilave edip yediriyorum iyice sonra domates suyunu veriyorum biraz dereotu koyuyorum tuz falan

ekim ayinda gelecez gibi esim askere gitcek...biz de bol bol gezecez..o zaman buluruz...ayyy cok heyecanli...

o zamana da koca kız olur naz 10aylık serpilir güzelleşir emre de iyice aşık olur
babası biraz daha bekleseymiş emreyle beraber gidrlermiş:))kızma aşkım:)

ya niye bana selam veren yok aysegulden baskaaa...onceden de yazmstim ama hadi gece yarisi kimse yok dedim...ama simdi...

ayşegül küt gibimi dion önler uzun yoksa katlımı
bende öle düşünüom aslında önler uzun arka kısa ,şu an moda sanırım tv deki çoğu kişinin bölezemuszemus

saol emelcim sana mesaj yazım özelden kaale almayabilirsin aklıma takıldı:)

evet cnm,msn e gir esra foto yollıyım hoşuna giderse böle yaptırırsın benimki uzadı bile kestrcem yine

lidacım pardon yazmadım mı sana ,
bi yandam emziriorumda zilliyi
bence ayşegülün kızına bakma o deilmiydı sizin yüzüğü atan
onun cezası ewde kalsın kımseyı beğenmedikaydirigubbakcemile5

o zamana da koca kız olur naz 10aylık serpilir güzelleşir emre de iyice aşık olur
babası biraz daha bekleseymiş emreyle beraber gidrlermiş:))kızma aşkım:)

:) olur olmaz mi asik...valla napsin garibim doktora yapacam diye kaldi..ama neyse 3 hafta da bitircek..bi ay sonra da emre gider...sonra da size istemeye geliriz..zaten dogdu..24 saat sonra sunnet olmustu..isi de baba meslegi olur...yani bi isteme eksik...bu arada niye kizayim ayol...

lidacım pardon yazmadım mı sana ,
bi yandam emziriorumda zilliyi
bence ayşegülün kızına bakma o deilmiydı sizin yüzüğü atan
onun cezası ewde kalsın kımseyı beğenmedikaydirigubbakcemile5

yok canim..atan olmadi gibi..ben forumdan ascik uzaklatim..moralim cok bozuktu..yoksa nazin sucu yok..tamamen kaynana (ben) suclu..genclere yazik ettim :mymeka:

sen nasilsin esra..masallah berrak cok tatli olmus..

Gamze bence de babasının ve bebegın resmını koydur. Daha anlamlı olur.

Ya Aysegul un degıl ama benim guzel kızım evde kaldı kimseden de cıt yok.
Niye almıyonuz benim kızımı heeeeeee klava:

ahhah ii lidacım herşey tamam bostonda ev de ayarlarsınız artık işlek bi cadde üstü okyanus manzaralı falan:)allah kavuştursun nerde yapçak kociş askerliini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…