2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahhah ii lidacım herşey tamam bostonda ev de ayarlarsınız artık işlek bi cadde üstü okyanus manzaralı falan:)allah kavuştursun nerde yapçak kociş askerliini

valla bizim burasi pek islek degil kisin ama yazin plaj oldugu icin kum gibi insan kayniyor...tabi hala yaz gelmedi ayri mesele...

bizimki burdurda yapacak dovizli askerlik deniyo galiba...ben askerlikten saymiyom keske normal yapabilseydi hos yurt disinda calisinca pek bi secenek de kalmiyor..

Son düzenleme:
Gamze bence de babasının ve bebegın resmını koydur. Daha anlamlı olur.

Ya Aysegul un degıl ama benim guzel kızım evde kaldı kimseden de cıt yok.
Niye almıyonuz benim kızımı heeeeeee klava:

ya evet bende baba oğul daha güsel olur diye düşündüm.

valla eğer oluşumu beğenirseniz ben kızınızı çok beğeniyorum hele şu pembeli bantıyla çok şeker çokta kibar sanırım tam benim oğluma göre benim oğlum çok kibar da..
sabah emiğini çıkartıyor iki baş parmağının uçlarıyla tam serseri bunlar verirmisin gelelimmi anneciğia.s.

ben babalar gunu icin t-shirt yaptirmak istiyorum..bi ufakliga bi de babasina...ayni olcak herseyi...beraber giysinler.diye...bakalim uzerine ne yaptirsam..yazi falan da olabilir..tabi bu fikir erkek babalari icin ideal de kiz babalarina ne olur emin deglim..

esra hoşçakal süslen püslen gel bakalım..kızımıza dikkat et sıcaktır oraları şimdi :)

lida allah kavuştursun eşine hayırlı teskereler :)

verdim gıttı. kaydirigubbakcemile2 dunur olduk artık. valla benim kızım uslu .Şu aralar
tukurur gıbı konusmaya calısıyor sadece ama o da gecıcı sanırım. seninkide cok kıbarmıs
Şeniz

Sagol lıda everdik nihayet sende ıstemıs kadar oldun :))

ohhh ohhh dünür olduk oluşuma güzeeller güzeli gelin buldum inşllah babalarda beğenir çok yakıştılar çookkkkk

slm hanımlar... bu günlerde giremiyorum.. Ablam, kız kardeşim ve yeğenlerim geldi...

Hepinize mutlu günler...

bende gidip ebeğim için süt sağıyım bari malum aslıcığıma sağlıklı ve güsel görünmeli oluşum yoksa aslının annesi vaz geçer deopuyorumnanaktan

iyi bak damadıma gamze. bende elma rendeledim demin az bişey yedi ,
birazda kustu. aksamada elmalı mamasından vereyim diyorum.

Kızlar ek besinler topiginede yazdım da kahvaltıya gecen varmı aranızda?yani ozel birşey veriyormusunuz. İnternette genelde bulamac yapıp verıyorlar bebege.
Patates peynir pekmez hatta badem ceviz kabak cekırdegi bu tur seyler.

Benim verdiklerim genelde hazır mama oluyor. Pirinçunuyla bişirdigim zamanda
devam sutu ekliyorum. portakallı mamayı pek sevmedi. ne zaman kahvaltıya gecılmelı ?

hanımlar buluşma yeri ve zamanı belli oldu mu?

ben sevgililer gununde yaptirdim fenerbahceli kupa bir tarafi resim ben kendimi vee kizimii yaptirdim :))) Is yerijnde kullaniyor benide. Gorsun :)))

ben sevgililer gununde yaptirdim fenerbahceli kupa bir tarafi resim ben kendimi vee kizimii yaptirdim :))) Is yerijnde kullaniyor benide. Gorsun :)))

marsg aslında bende öyle düşündüm sonra dedim anlamı babalar günü olması o yüzden sizede sorup sizinde fikrinizi bir alim dedim ilgine teşekkürle marsg cim

aslının annesi gelinime iyi bak tamamı?kaydirigubbakcemile5
ben ekbesine geçemedim daha az bişey bişeylerden tatdııyorum yabancılık çekmesin diye bakalım ama kahvaltı için erken be güzelim hiç anne sütü almayanlr için başlamak belki normal ama evdeysen ki meme veriyorsan sabahları anne sütü idaal dir sonrada meyve püresi bir yerde okumuştum 8 9. aylarda kahvaltıya geçiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam ama yinde sen bilirsin canım

kısalr saat 6 olmak üzere oluşuma koşar adım gidiyorum çok özledim bir an önce kucakalmak için can atıyorum sevdiceğimi sizide sevgiyle kucaklıyorum sağlıkla mutlu kalın Allah kısmet ederse yarın görüşmek üzere

çok yazmışım özür dilerim:çok üzgünüm:

yeşim benim dr 6.5 aylıkken kahvaltıya başla dedi sana tarifini de vereyim

100cc kadar formül mama (mama kullanılmıyorsa; ıhlamur, papatya, rezene çayı gibi çaylar kullanılabilir).
2-3 adet bebe bisküvisi
Beyaz peynir (ilk günler kibrit kutusunun 1/8’i kadar koymak yeterlidir, bu miktar yavaş yavaş arttırılır, peyniri suda bekleterek tuzunu almakta yarar vardır)
Katı yumurta sarısının yaklaşık sekizde biri
Arzuya göre 1 çay kaşığı pekmez
Bu malzemeler mama içerisine atılıp çatalla ezilir. ılk gün 2-3 tatlı kaşığı ile başlanıp hergün azar azar arttırılır.

linayyyyy beni duydun mu pardon okudun mu cafesi nasıl demiştim rahat mı

yer çok güzel canım bebeklerle en rahat yer bile nasıl olursa orasıda öyle olacak zaten :))
dışarıda yeri yok zaten terası var..ama sıcakta dışarıda oturmayız herhalde içerileri serin serin daha iyi olur..başka yer söyleyen varsa onuda değerlendirebiliriz..

bu arada elegülceye nasıl ulaşıcaz..buraya girmezse..

marsgcım öğleden sonra izin alıp gelemezmisiz,hem sen babanın yanında çaışmıyormuydun ?

emelll o listeden bana da verirmisin :jeyyar:

malum senin doktordan faydalanıyoruz ya,bizimki vermezse snden kopya çekeriz hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…