2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

şimdi anladım canım evet onun basına gelen benim basıma da gelebilir dediğin gibi bu yüzden korkularım bakalım herkes öğrensin olayı nişanlımla da konusacağım hayırlısı...

işte ben de çalışmıyorum ya tam kaynanamın istedii gibi bir gelin adayıyım şimdi süslenip püslenip gezmelere gidecek ama her zaman da yapamam ki aynı apartmanda sorumluluklarım daha fazla oalcak benneyaptımki:bbo:

nehircim şimdi tekrar okudum diğer yazdıgını astayım bugün anlamamısım çok haklısın canım yazdıklarında su an bende nasıl davranacağımı bilmiyorum çok zor durumlar bunlar gerçekten çok zor....

Ben de geldim.Minilyacım beyaz eşyaların iki taksidini peşin verdik kalanı t aksit,epey tuttu ama çokkkkkkk memnunum şu anda kullanıyorum,bosh un çelik ürünlerinden.Şayet beyaz eşya alacaksanız şiddetle tavsiye ederim.Buzdolabı yeni çıkan buzluğu alttan olan modellerden çok araştırdık en geniş olanı Bosch ta.
Mobilyaları yarın babam peşin alacak.Yatak odası takımımız muallakta bakalım artık hangisi nasip olacak.
Soracağınızı tahmin ederek şimdiden yazayım.Beyaz eşyaları,lcd tv yi,klimaları,perdeleri halıların bir kısmını nişanlım alacak,salon ve yatak odasını biz alacağız.Mobilya seçme işi çok sıkıntılı ısrarla herkese söylüyorum,önceden kendinizi bazı modellere endekslemeyin sonra üzülebilirsiniz ben yaşadım.Beğendiklerimiz çok ama acaip pahalı örn;aylardır takip ettiğimiz yatak odası var şu an indirimde,indirimli fiyatı kaç para dersiniz 6.750 ytl cik ((((

Tatlım üzülme yaaaaaa.bence hiçbi eşyaya o kadar takılmamak gerek.sonunda bikaç sene içinde bakmışın o kadar farklı şeyler çıkmışki çoktan demode kalmış eşyaların.en iyisi uygun hoşuna giden mobilyalar almak.hem napcan çok kalitelisini.sora eskimez değiştirmeye bahaneniz olmaz :) arada yenilenmek iyidir.sorada eskiyi getir yeniyi götür kampanyası olur değişiverirsin

gunaydın çıtırlarım
roselıncım gelmış ama ben o saate yoktum olamamda zatı:çok üzgünüm: hala sındıremıyorum bana yapılanı abım aksam gel netı takılım dedı ama yok kalsın dedım sana gerek yok zaten bı pc başına otururdum ya karısı ya kendı kesın gelırdı kendıme aıt olsada bı pc alcamm saatlerce rahat rahat takılcam :1hug:
mınılyam nehırım aybuerım gelmemış daha
lady askını yolladı mı acaba ama daha 1 hafta falan var galıba:uhm:
mısraa ben bısey sormak ıstıyorum kafam karıştıda sımdık senın düğün 40 gun sonra demı ee nasıl oluyoda eşyalarımı kullandım bıle dıyebılıyon anlamadım beraber mı yaşıyorsunuz

Yaa site mi bilgisayar mı anlamadım gitti..
Mesaj yazmıştım bak çıkmamış..Hep bütün sayfalar kitleniyor..Program yanıt vermiyor diyor, sonrada hepsini kapatıyor sinir şey..
Bitekte KK'dayken oluyor bu olay..
Ben herkesten evvel gelmiştim yahu..
Çoooook uykum var diyordum...Halada var..Üstelik akşam 11 buçukta yattım, sabah 8 buçukta kalktım uykumu almış olmam lazım ama..Nebilem ben aklımadan çıkramıyorum uyku fikrini kafamı bir yere yaslama fikrini..

Bu arada böcüğüm günaydın..Sanada affettinmi seninkini diye sormuştum kıı??

Bu arada bende aynı şeyi düşündüm böcük..Mısar ile ilgili..Hem nikaha var hemde evde oturuyorum ve eşyaları kullanıyorum demişsin ..Bide üstelik mobilyalarınız yokmuş..Nasıl yani ben anlamayamadım..

Lady bencede nerelerde kaldı..Onun nişanlısının gitmiş olması gerekmiyor mu askere??

valla canım şimdi buraya girebildim,dün bide çok problem vardı sitede yazamadım,gitti askerim pazar sabahı,bugün 4 gün oldu,allaha çok şükür kü hergün arayıp konuşuyoruz,

nehırcım affetmedım daha cnm sureklı msj atıyo ama olmas daha cok yolu var işte ctesı tam 100.gün oluyo o gun özel olcak ozmn affetcem:asigim: çok sevyom napım ama dayanıyorum
mısra gelsede cvp verse bende merak ettımdekaydirigubbakcemile3
lady maşallah cnm en son 12 gun var dedınya gunler cok hızlı geçmış ben gerı kalmışım az allah kavustrsun kısa dönem mı yapcak öle dıe hatrlıyorumm

ha sıtede sorun yok bende bı kez yavasladı sonra normale dondu ama dun netım bı gıttı 2 saat hıç gelmedı:1shok:

Ooo hoşgeldin lady cim..Bizde merak ettik seni..
Hadi Allah kavuştursun inşallah, hayırla sağlıkla..Hayırlı teskereler nişanlına..
İyi bak ne güzel hergün konuşuyormuşsunuz..Ne güzel..Zaten mayısatada gelcek dimi..Kısa dönem yapacak..Sakın sıkıntı yapma kendine..

amin canlarım çok sağolun vallahi kısa dönem çok şükür ki,ama şimdi şöyle bir durum var nişanlımın arkadaşı vardı o da askere gitti,onunda nişanlısı benm arkadaşım,sürekli mail atıyor falan,yaa zaten benm işim başımdan aşmış,kendi kendimi teselli ediyorum,bide onu teselli ediyorum ,o kadar karamsar ki,offffff yani.

karamsar mı ona zmn geçmez ozmnkaydirigubbakcemile3 valla ben 15 ay bekledım,bekledımde noldu ayrıldık değmezmış mirmirmirmirsalla gıtsın
ayy bugun orucum ya son 3 gun kaldı borcum 6 gunde önceden tuttum 3aylar orucunu. çok şükür ınş buda bıter yıl bıtmeden bıtsın dedım ınş:Saruboceq:

off hiç sorma nasıl zaman geçicek bilmiyorum,ben teselli ediyorum da sanki kelin ilacı olsa kendi başına sürer,bide öyle bişeyki mesela aradı diyo bana,bu sefer de diyorum bak benm ki aramadı daha çok strese giriyorum,bugün daha aramadı mesela bekliyorum

anladım cnm hayırlısı herseyın...bu arada kızlar ben grıp olmusum cok kotu hastayım yaasenağlama
sabah ıse gıdemedım doktora gıttım ıgne verdı ıgne yaptırdık öle geldık askımda ılk eve gelmıs ızın almıs ısyerınden sora benı işe bıraktı arabasıyla ıns bugun cabuk gecer cok kötuyum cokkksenağlama

uyy kuzum:teselli: gecer gecer ayy bende bu yıl hıc grıp olmadım allah korusun çunku sbhları portakal suyu ıcıyorum çay sevmedım ıcın yada vısne suyu heraksamda mandalına kesın yıyom meyvelerı cok sevyom hele kıvı neysemm ben orucum sustumkaydirigubbakcemile3gecmıs olsun cnm
lady ben senı tesellı edım hemen:1closedeyes: bak cnm mıllet 15 ay yapıyo 6 ay nedrkı bu arada bırbırnızı özlersınzı özlem cok guzel bısey bak bana 3aydr gormuyom bıde netım yok nasıl gorcem bellı deıl şükret halıne hemde arıyomus ben bekledımde 3ayda belkı 3kez arayabıldı acemı bırlığınde öle yenı gıttığı zmn cok beklemedım sureklı mektuplastık oda 15 gunde yada 1ayda anca sonra usta bırlığndede 2 3 ay cok zordu yanı herzmn arayamazkı anakucağu deıl asker ocağı orası emır altında

minilyacım geçmiş olsun,bu arada takip edemedim nişanını ,allah tamamına erdirsin,hayırlı olsun inş.

valla canım haklsın bende öyle düşünyorum asker ocağı orası yani ama bilemiyorum işte böyle duyunca da sinir oluyorum,elimde değil.neyse daha bugün bitmiş değil arar inş.

Amaan ne desem bilemedimki..Affetme mi desem hadi affet mi desem bilemedim..
Ben olsam çoktaaan affederdimde hihi:))
İyi madem umut var hala affedeceksin yani..iyi iyii..
Evet canım lady de geldi..Aman zaman o kadar çabuk geçiyroki şaşırıyorum..Daha kaç yaşındayız..Ama 40 a nasıl geldiğimizi anlayamayacağız herhalde..

Ay bana net deme çok gıcık aynı anda 2 topik açamıyorum..Bunu kapatıyorum tamamen tekrar anasayfaya gidip açıyorum hatta bazen komple sayfayı kapatıyorum..Deli midir nedir!!

nehır nan mozılla ındr sende netten cok hızlı benımde evde google acamazdım kkyı cok yavastı mozılla ıle düzelmıştı

Şu anda bile çıldırmak üzereyim..bi net kesiliyo bi site kesiliyo..2 satır yazamadım yaa..

A böcük bende oruçluyum 3 gündür..Allah kabul etsin şeker..
Oyy oyy benim bu ay 11 gün var ramazandan..Bugünü saymazsam 8 gün kaldı..Ara vermemeyi düşünüyorum ama veririm herhalde..

Lady içime fenalık bastı..Ben olsam sinir olurum kim olursa olsun.Kendime mi yanayım sana mı gibi bişey olmuş..
Daha fazla sinirlenmeden mesafe koy kanımca..
Ayrıca da o öyle olmuş böyle olmuş deyip kendini sıkıntıya sokma lütfen..
Askerlik bu herkesinki aynı olmazki..Belki arayabilir belki arayamaz..Ama emin ol aklındadır seni aramak ve ilk bulduğu fırsatta arayacaktır..Kötü şeyler düşünüp strese sokma kendini..O kızıda düşünme..Kimseye teselli vermek zorunda değilsin..

Minilyam geçmiş olsun canım yaa..Ayy iğneden nefret ederim..
Böcük seni kutluyorum Evet herkesi C vitaminine davet ediyoruz..Meyve meyve meyve vede mümkünse bol istirahat kızlar..

Aybuerde hastaydı nerdeki acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…