Ben de geldim.Minilyacım beyaz eşyaların iki taksidini peşin verdik kalanı t aksit,epey tuttu ama çokkkkkkk memnunum şu anda kullanıyorum,bosh un çelik ürünlerinden.Şayet beyaz eşya alacaksanız şiddetle tavsiye ederim.Buzdolabı yeni çıkan buzluğu alttan olan modellerden çok araştırdık en geniş olanı Bosch ta.
Mobilyaları yarın babam peşin alacak.Yatak odası takımımız muallakta bakalım artık hangisi nasip olacak.
Soracağınızı tahmin ederek şimdiden yazayım.Beyaz eşyaları,lcd tv yi,klimaları,perdeleri halıların bir kısmını nişanlım alacak,salon ve yatak odasını biz alacağız.Mobilya seçme işi çok sıkıntılı ısrarla herkese söylüyorum,önceden kendinizi bazı modellere endekslemeyin sonra üzülebilirsiniz ben yaşadım.Beğendiklerimiz çok ama acaip pahalı örn;aylardır takip ettiğimiz yatak odası var şu an indirimde,indirimli fiyatı kaç para dersiniz 6.750 ytl cik((((
anladım cnm hayırlısı herseyın...bu arada kızlar ben grıp olmusum cok kotu hastayım yaasenağlama
sabah ıse gıdemedım doktora gıttım ıgne verdı ıgne yaptırdık öle geldık askımda ılk eve gelmıs ızın almıs ısyerınden sora benı işe bıraktı arabasıyla ıns bugun cabuk gecer cok kötuyum cokkksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?