nan sneın yuzunden actım yıne hata verdı ve tum sayfalarım kapandı uyuz benım pc kaldırmıo nedense yaamınılya şimdık bak nan küserım:dilcikar: geyık bölumu varya onun altında populer moda var ona tıkla orda zatı PEMBE DOLAP ve BUGUN NE GIYDIN bölumu cnm bakabılırsın söledım sayfalara bak aramazsın fazla bana hayran olcn kesınkaydirigubbakcemile3
aybuer cnm cok gecmıs olsun suan benımde ayaklarım üşüyo ya dıkkat et kendıne bıde acayıp açım yacokacimcoook
mınılya nan bulasık mak ve fırın ne kadara aldın ne marka
Hee anladım minilyacım..Siz kendiniz alıyorsunuz herşeyi..Bende erkek tarafı diye baktım olaya..Kusura bakma..Öyle olunca hani kız tarafı yığıyor erkek tarafı birşey yapmıyor gibi oluyorda..
Ama bu şekildeyse tabiki en güzelini yapıyorsun canım..
Benim annele babamda kendileri evlenmişler..İkiside çalışyorlarmış..Annem anlatır arada kaç ay borç ödemekten maaş görmedik diye..Yemeğede ananeme giderlermiş düşün..Ama sonra çok şükür çok rahat bir yaşantıları oldu ve hala çok şükür öyle..
Onlar sizden çok daha zor şartlar altında evlenmişler ve altından kalkabilmiler..
Annem her zaman der iyikide öyle olmu..İyikide kimse yardım etmemiş diye..
Minilyacım ev size ait olacakmış daha ne istiyorsun.Biz sadece kiraya 550 ytl ödüyoruz.Nişanlım herşeyide tek başına yapıyor gerisini sen düşün artık
uyy be içim karardı ha senağlamaherseyden daha kötusu gelınle bırlıkte oturmak valla ben bıktım kocaya gıdene kadarda çekçem bu çıleyı aman sallan dertlerı valla içim karardı konu değiştrırın
mınılyam 7 kg al nan 6 cok kucuk 8 buyuk olur 2 kişiye 7 ıse cok normal ınan uyku setının yorganıda sığar hem yerimseniben
nehır benı sevyon mu bakım sen
Minilyacım ben kış geliniyim arada sizi ziyarete geliyorum:) 31 Ocak ta nikahım var.Evi erken tuttuk ben 2 aydır oturuyorum.
Eşya konusunda da;
Beyaz eşyaları aldık bosh .Bu haftada mobilyaların siparişini veriyoruz.
Evi uygun tuttuk evet hem yeri çok güzel hem de 200 metrekare.
İyi akşamlar arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum mesai bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?