2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Bana bugün mozilla da deme.:)).Yok bea bana göre bir farkı yok..Babamın ısrarı üzerine mozilla indirdik evde onu kullanıyorumda burda normal..Zaten imdirmez gıcık eder beni şimdi..İnternetlerde kesiliyor arada bir..
Bende mi bişe var anlamadımki.

aybuer gelır yada işe gelmedı mı acep
sorun nette sende deıldr emınım:roflol:
senınde cokmuş cnm ben 6 gun önceden tuttum işte muharrem orucu bunu hasta olduğum için tutamadım sonra ara verdım baktım 1ay gecmıs yenı yıl gırmeden bundan kurtulam dedım allahın ıznıyle bıde kılo aldımya korkuyom vermekten oruc bıtsın sureklı yıycem askım kılo al dıo gercı aşçımız cok kotu evde cok ı yıyorum ama burda aç kalıyom dısardanda ne yıyebılırnkı sıcak yemek yerını tutmaz

tünaydın kızlarr bana günaydın...

kalkamadım bugün yataktan kafam kazan gibi oldu ama bugün braz daha iyiyim dün kendime ben de vitamn depoladım meyvalardan nane limon içtim biraz kndime geldim şimdi tekrar yapayım diyorum antibiyoti almadan atlatıcam insallah hastalıgı..

siz nasılsınız neelr yapıosunuz?

bızde tam senden bahsedıyorduk:jeyyar:
valla aklıma ıkı söz geldı
iti an çomağı hazrla
ıyı ınsan lafının üstune gelır seç beğen:roflol:

Bu lafa her zaman takığımdır..
Bir insanı gördüğünde söylenecek 2 şey var..İşte ya biri ya öbürü..
Buda o insanın iyi yada kötü olduğunu göstermez..Senin onun hakkında ne düşündüğünü gösterir dimi ama :)))
Hoşgeldin aybuercim..Heç işte öle takılıyoruz napak..İyi canım sevindim iyileşmeye başladığına..
Devam devam bitkilere..

ben de hissettim ben den bahsettiğinizi geldim hemen kaydirigubbakcemile3

nehirin dediği gibi sen hangisini seersin böcüğüm ben tabiki de ikincisini seçerimkaydirigubbakcemile3

sağol nehircim işte iyileşiyorum yavas yavas evet bitkiye devam antibiyotik sevmiyorum kullanmıyorum da çok mecbur kalırsam ancak öyle kullanıcam.

lady allah kavustursun hayırlı tezkereler kısa dönm çabuk geçer ben de 15 ay bekledim 15 gün sesini duyamadıgım olmustu aşkımın...bi bakmıssın mayıs gelmiş aşkın gelmiş....

bu arada böcük askınla barışmadın mı daha iyisin valla ben o kadar mesaja dayanamazdım yelkenleri indirirdim kaydirigubbakcemile3

çok sağol canm inş... hemen mayıs gelir,sana da geçmiş olsun,dikkat edin kendinize

bu arada böcük askınla barışmadın mı daha iyisin valla ben o kadar mesaja dayanamazdım yelkenleri indirirdim kaydirigubbakcemile3

ctesıden berı küsüm:dilcikar: bu son küsmemız olcak ya ben yada yada ayy bu nebıcım laf oldu be:roflol: bu ctesı barışırız kesın cunku 100.gun o bakımdan:asigim: ben senın ıcın ıyı ınsan lafının ustune gelırı söledım aslındakaydirigubbakcemile3

lady gözun aydın bak aradı :teselli: bu arada nerde askerdı:uhm:
nehır nehır nehır

Efem eem efem böcük böcük böcük :))
Aybuere katılıyorum anında yelkenler suda olurdu............................Bi kaç tane daha nokta koyayım duygulandım o bakımdan.....

Hadi gözün aydın lady cim..Aramazsada üzülme arar inşallah diye düşün..

böcük ne iş 100.gün falan..100.yıl gibi hissettim..Ne iş oda takımlamı alakalı hihihi:))))

yelkenlerı suya ındrırsen kıymetlı olman az nazlı olcen:roflol:
100.gün bıle cok onemlı yok takımla alakası cnm 3lu hanelere tasındıkta hem barısalım ya gercı ctesıne daha 3gunh var emme bakak:1rolleyes:
:

Son düzenleme:
Delümüsün nesin kızım yaa...hem barışacak, içinde bi küslüğü yok hemde uzatıyo..Sonra bide nazlı ol diyo delüü-tatlicadiarzu-

Ay durun bensiz kaynamaz bu kazan kızlar :)))

sen de gel yawrı:jeyyar: bundan sonra ılk buraya gelıp yazcan saçlarından yolmım senıkaydirigubbakcemile tmm mı

nehır nan küs kalamam amacok kızgınım ee bu naz tabe benden ıyı mı bılcen kaydirigubbakcemile3

saol cnm ya suan bıraz daha ıyıyım ınsallah aksam olurda eve gıder dınlenırım bu arada aklınızda olsun lıncosın ve novalgın ıgnesı grıpe bırebır ben sabah vuruldum suan daha ıyıyım

Minilyacım geçmiş olsun.ay bilmem mi o iğneleri.ama var ya iğne vurulunca hele de üstüste olduysa sora aylar boyu yeri ağrıyo.kaç ay sora dokunsan iğne yeri ağrıyo.bi de topak oluyo orda ovalayarak dağıtmak gerekiyomuş

bende hep limon yedım aksam bıde ıhlamur ıctım sabahta tarhana corbası sonra karabas otu bıde heryerıme bengay krem surdum yaktı baya ama ıyı geldı..bıde sabah ıgne vuruldum suan bıraz daha ıyıyım ıns aksama hıc bıseyım kalmaz.
sen nasıl oldun aybuercım

Aaayyyy sıkıntı bastı bana.sizce istda yaşamak mı iyi yoksa anadoluda başka bi şehirdemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…