2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

oooo temmuz ayı paşası ve güzel annesi gelmişşşşş hoşgelmişşşşşş :)))
ilk önce fotolara yorum ğluşum sen ne kadan yakışıklısın öyle tam ısırmalık sıkmalıksın valla aylin benim yerime bu isteklerimi yerine getir lütfen senin gülüşünü yerim ben paşa,
saatini sevsinler ay ay çok yakışmış eee anası güzel olanın oğluda güzel oluo ama dimi :)))

aylincim adress bekliyoruz ayrıntı bekliyoruz ihtiyacınız olan şeyleri öğrenmek istiyoruz her ikinizinde ayak nosu bedenleri zevkleri hobileri fobileri :)) hadi hadiii bizde beklemeyelim sizde beklemeyin aylincimmmmmmmmmm

geç olcak aylinin sayfasını meşgul etmeden ben vedalaşamadım sizinle yanlış anlaşılmasın ama daha hediyeleriniz bana ulaşmadı kızlar ulaşınca aylinin izniyle buraya yüklerim.
tşk ederiz sibel teyzesi hızlı şoförüzdür sölemesi ayıp evde çarpılmadık kapı duvar kalmadı şimdiden :))

çınarcığıma ve kutaycığıma kocaman maşallah...
çiğdemciğim bizim hediyemiz bugun elinde olması lazım canım.. eşim arabada unutmuştu gecikmeli verildi kargoya.. pazarteside gelmezse ben kargo şirketini arayacağım canım.

efendim gelelim bize....benim oğluş 13.5 kg civarı - 87 cm boyu...ayak nosunu hiç sormayın..22.5 sanırım...her kalıpta başka oluyo...kışlık alırsanız 2 yaş...yazlık alırsanız 2.5-3 yaş olursa seviniriz...yeşil-mavi-krem-kırmızı ve en çok da beyaz yakışıyo oğluşuma...odası krem rengi...

bana gelecek olursak 44 bedenim...ayak 38...yalnız 2 problem var vücutta..basenler nedeniyle alt taraf kıyafette sorun çıkabilir (pantolon vs. için söylüyorum)...bir de ayağa her model ayakkabı olmuyor...çünkü taraklı...valla siyahı pek severim..lacivert..petrol yeşili...ten rengim beyaz olduğu için genelde koyu tonları seviyorum..evime gelecek olursak öyle biblo tabak çanak süs eşyası pek kullanmam...vitrinim.konsolum filan yok...küçük bir gümüşlüğüm var..

ayy daha ne bilgi versem bilemedim..yeter herhalde...insan bunları da yazınca ısmarlama gibi oluyor...rahatsız oluyor cidden..ama biliyorum hediye alırken özellikle annelere alırken ne kadar zorlandığınızı-zorlandığımı o yüzden detay vereyim dedim...kusuruma bakmayın artıkın...varsa soru cevaplarım efendim.....temmuz bebişi ve annesinden kocaman öpücükler...şimdiden keselerinize, emeklerinize sağlık..alacağımız en güzel armağanlar olacak bunlar....oğluma hazırladığım bir sandık var ileride kendisine teslim edilmek üzere, gelen armağanlar kullanıldıktan ve ömrünü tamamladıktan sonra üzerine notlarımı ekleyerek hemen sandığa kaldıracağım...ömür boyu bizimlesiniz yani:))

Son düzenleme:
bu arada unuttum söylemeyi kesinlikle hepinizden resim istiyorum.....biliyorsunuz ben herkese yolluyorum..ve herkesten de muhakkak istiyorum..tek emrivakim bu size...yollarsanız çok seviniriz....

sümeyyecim lütfen kusura bakmayın yanlış anlaşılmak istemem bizimkilerin nie resmini koymadın demeyin diye söylemiştim şimdi geldi senin ve şafakın hediyeleri çok güzeller tşk ederiz kesenize bereket akşam resimlerini çeker eklerim sonrada sayfamızı aylinciğime tamamen bırakırım :))
olurmu aylincimmmmm

şekerim hiç sorun değil bu ay da paylaşırız kutaycığımla ve senle sayfamızı....aklşam ekle de görelim cicileri..gözümüz gönlümüz açılsınç...

çiğdemcim güle güle iyi günlerde kullanın canım çam sakızı çoban armağanı..
aylincim sandık fikri çok güzel ayy keşke bende yapsaydım geç kalmış sayılırmıyım acaba..

ÇıĞdemcıĞım lÜtfen kusuruma bakma canım yarın kargoya verıyorum....Çook utanıyorum cok valla...en sona gene ben kaldım(( kutaycıgımı ve senı kocaman ÖpÜyorum.....

Amanda amannn tosun paŞamız gelmıŞ hos gelmıŞ....annesıne hÜrmetler efendım hosgeldınız sefalar getırdınız....nasılsınız efendımmmm :))),

anammmmm ben hazıranı gÖnderemedn temmuz bebıŞı geldı ahhh ne ayıp ne ayıppp....aylıncıĞım sızınkını toplantıda versem olmazmı :)))

cınarım bebegim temmuzun yakışıklısı...hoşgeldin annelerin güzeli bilinçlisi neşelisi güvenilir olanı hissettirdiklerinden bazıları kuşumm...aylincigim ,adres bilgilerini rica edicem....ben surekli yazamayabilirimyazlıktayız orda internetim yok..ihmal ettigimi düşünme lutfen..magzaadada fırsat oldukca yazıcam..
kutay bebekte gule gule kullansın cicilerini ....eminim çok yakışmıştır ..çigdemcigim kıyaftın olmassa degişim yapılır ...

teyzoşları hepinize kocaman öpücükler....şafakçım ne güzel şeyler yazmışsın öyle...mutlu ettin beni çokkk...sümeyye hayatım yap bir sandık niye geç olsun bunlar evlenene kadar/ ya da ayrı eve çıkana kadar daha yıllarrrrrrr var...topla anıları sandığa..sonra da teslim ederiz bu bücürlere...dersu cum nerelerdesin canım sen ya...arayı açma fazla özletme kendini..emoş um olur tabi kargo parası niye vericen boşuna....valla face e videolarını filan ekliyorum...biraz da foto çekim bu aralar eklerim yine....

MaŞallah cınarıma..ya kızlar uyuyan Çocuk kadar gÜzel bıŞe var mı dunyada..nasıl masum nasıl huzur nasıl bır sevgı oglum uyukuya daldıgı an onu ızlerken aŞkların en buyugunu yaŞıyorum ve tÜm o ana kadar olan yorgunluklar bıkkınlıklar yok oluyor ...

Ah benim akıllı oğlum gelmiş yavru kanaryam , paşam ,kibar yüzlü oğluşum çok kibar çok tatlı maşşallah temmuz ayının erkeğine ve güzel gülüşlü annesine hoşgeldiniz efendim .

Aylin park resmine dikkat ettim ne zaman dan hayatım o resim erimişsin resmen maşşallah valla .

Çiğdem cim yarın allah nasip kısmet ederse hediyeni gönderiyorum inşallah beğenirsin .Aylinin hedileri başlamadan tüm hediyelerin resmini koyarsın bir gün sana özel olur meraktan çatlıyıcam ayol kim ne göndermiş :))

özlemcim sende hoşgeldin canımcım..hayatım o resim 19 mayıs yani o günden sonrada epey bir kilo daha gitti....evet çiğdemcim bi gün senin günün olur kalan hediyeleri da yayınlarsın canım....

bu arada kuzucuğumun resimlerine yorum yapmamışım ben.. o paşayı totosundan kocaman ısırıyorum ve kocaman maşallah diyorum rabbim esirgesin çok akıllı ve çok tatlı, bizim tatar ramazanımız. bu arada.. berrayla beşiklerini kertsekmi :)))
hali hazırda gelininiz yoksa tabisii :))

çınardan ve güzel anneciğinden daha çok resim paylaşımını istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…