efendim gelelim bize....benim oğluş 13.5 kg civarı - 87 cm boyu...ayak nosunu hiç sormayın..22.5 sanırım...her kalıpta başka oluyo...kışlık alırsanız 2 yaş...yazlık alırsanız 2.5-3 yaş olursa seviniriz...yeşil-mavi-krem-kırmızı ve en çok da beyaz yakışıyo oğluşuma...odası krem rengi...
bana gelecek olursak 44 bedenim...ayak 38...yalnız 2 problem var vücutta..basenler nedeniyle alt taraf kıyafette sorun çıkabilir (pantolon vs. için söylüyorum)...bir de ayağa her model ayakkabı olmuyor...çünkü taraklı...valla siyahı pek severim..lacivert..petrol yeşili...ten rengim beyaz olduğu için genelde koyu tonları seviyorum..evime gelecek olursak öyle biblo tabak çanak süs eşyası pek kullanmam...vitrinim.konsolum filan yok...küçük bir gümüşlüğüm var..
ayy daha ne bilgi versem bilemedim..yeter herhalde...insan bunları da yazınca ısmarlama gibi oluyor...rahatsız oluyor cidden..ama biliyorum hediye alırken özellikle annelere alırken ne kadar zorlandığınızı-zorlandığımı o yüzden detay vereyim dedim...kusuruma bakmayın artıkın...varsa soru cevaplarım efendim.....temmuz bebişi ve annesinden kocaman öpücükler...şimdiden keselerinize, emeklerinize sağlık..alacağımız en güzel armağanlar olacak bunlar....oğluma hazırladığım bir sandık var ileride kendisine teslim edilmek üzere, gelen armağanlar kullanıldıktan ve ömrünü tamamladıktan sonra üzerine notlarımı ekleyerek hemen sandığa kaldıracağım...ömür boyu bizimlesiniz yani:))