2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

işleri bir bitiremedim kusura bakmayın ara ara geliyorum.

aylincim hediyen geldi şimdi teşekkür ederiz cicilerim ve oyuncağımız için seve seve kullanıcaz kesene bereket canım inş akşam resim çeker yarın eklerim.notun için ayrıca teşekkür ederim her zaman hepinizi beklerim kastamonu'ya :))resime ayrıca bayıldım totiş tam yemelik :))

özlemcim göbek ühühühü annelik süper ama kutaya 2-3 gündür bişey oldu cızık cızık salyalar bi taraftan çınarcık gibi tatil dönüşü bizidemi etkilemeye başladı acaba :S

sibel harikalar diyarına bizde ilk gittik ısrarlarım sonucu güzel bir yer tavsiye ederim(bende biraz çocukluk vardırda kutaydan çok şirinleri falan görünce ben eğlendim :))o gün gerçekten çok sıcaktı son by by yapmamızdan sonra aslanlara bakınca eşime çabuk çıkalım bayılacam dedim ve 5 dk sonra koca magnumu hüp yaptım :))zenciyide hiç sorma beşiktaş gibi oldular kutayla:))canım keyfine bak acelesi yok...

sümeyye hoşbulduk canım evet gezdik tozduk yorulduk bu arada tatil yapması gezmesi iyide dönüşleri hiç sevmiyorum ev çamaşırdan birikmiş ütüden geçilmio (

özlem78 saol canım düşüncen için.bencede karşılaşmak süperdi diğer özleminde dedidiği gibi planlasak böle denk gelmezdi :))

şafak hoşbulduk teyzesiiiii..resimleri birden bire abartı bulmamanıza ayrıca sevindim coştum diye düşünmüştüm :) inş böle devam eder kutay beyin keyfi yerinde olursa yarın biraz daha eklerim bende üşengeçlikten değilde tatil dönüşü işler birikince fırsat olmuyor desem daha yerinde olacak

hepinizi minnoşları öpüyoruz.yarın görüşmek üzere..

en nihayetinde hediyelerimizi aldık yarın kargoya veriyoruz.. şimdiden iyi günlerde kullanın çiğdemcim.. seni ve kutayı öpüyorum

çiğdemcim ben eşime verdim paketi oda arabaya koymuş unutmuş öylece akşam eve gelirken görmüş .. yarın sabah ilk işi kargoya vermek olucak paketimizi.. çok pardon canım yaa .

canım bende 15 gün oluyor alalı ama halen veremedim kargoya kusura bakma 1-2 güne vereceğim....kusuruma bakma cnm.malum derinle cıkmak zor oluyor.

sümeyyecim teşekkür ederim canım önemli değil

özlemcim eşine çok geçmiş olsun şu an biz 2. plandayız acele etme

emelcimmmm....

kızlar acele etmenize gerek yok asıl siz kusura bakmayın ben fazla giremedim buraya işlerrrr ev ve kutayyyyy ühühühü,hatta bu hafta birde sınavımız var arkadaş izne ayrılıyorr offf ki ne offf ..... hatta şu an uykusuzluktan bayılcam ama utanıyorum size karşı o yüzden feda olsun uyku dedim :)

aylin ve sibelin hediyeleri geldi ben resimleri yükleyim 1-2 de kutayın bu akşamki fotosunu ekleyim yarın yine foto eklemeye çalırım bu arada kutayın fotolarına aaa temmuz geldi neden uzun kollu demeyin valla ben pipirikli annem değilim sadece biz kastamonuda hala yazı göremedik (((

neyseki kısa kolluları tatilde giydirdimde içimde kalmadı...:sinifsinif:

aylin teyzemin ve çınarımızın hediyeleri teşekkür ederiz çok kesenize bereket ayrıca çınarın fotosu ve notun içinde ayrı teşekkür geç oldu kusura bakmayın lütfen

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

hediye paketim tam benlik bir renkte ve kurdelada :)))

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

Son düzenleme:
sibel teyzemizin ve bonusumuzun hediyeleri sizede teşekkür ederiz lcw düşüncen süper olmuş sibelcim ve tam acabada kaldığım bir takımı almışsın saol

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

kızlar kesenize bereket hediyelerinizi seve seve kullanacağız hatta aylinin oyuncağı yıprandı bile diyebiliriz öteki hediyelerimizide inş yazı görebilirsek kastamonuda kullanacağız.tekrardan teşekkürler.kıyafetleri denedim tam oldu fırsatım olmadı resim çekmeye ama şöyle düşündüm nasıl olsa aynı sonu geldi 31 temmuzda giyip giydirip show yapıp kapanışı yaparız oğluşumla.kutayında resimlerini ekleyim gidiyorummmmm

bu bugun aldığımız akülü arabamız aklımdan pedallı araba geçiyordu mağazada bunu görünce hem renkleri hoşumuza gitti eşimle hemde kutay ilk bu arabaya binip tur attığı için aldık gitti :)
kutaya biraz büyük aslında ayağı biraz ileri doğru oturunca yetişiyor gaza emniyet kemeri var ve uzaktan kumandalı biz kullanıyoruz kumandayla kutay direksiyonu çeviriyor..ayrıca müzikli ışıklı

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

şimdide size yeni aldığımız bir iki cicimizi gösterelim:)

bu ciciyi özellikle seçtim oğluşumla takım giyinelim diye

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

bu kıyafetleri neden buraya yükledin demeyin lütfen ayrı topik olduğunu biliyorum ama saat 2 yide geçti ve ben sabah 6,5 ta kalkıcam aradan çıksın görün istedim.
hepinizi kuzucuklarınızı öpüyor teşekkür ediyoruz vakit ayırdığınız için.iyigeceler

ayyy çiğdem sen delisin gece gece resim çekip buraya koymak için mi uykusuz kaldınnnnnn....iyi günlerde kullanın canım...beğendiyseniz ne güzel...oyuncak inş. fonksiyonel bişidir...banyoda oynar kuzucuk diye aldım....senin de bluzun olmuştur inş....kocaman öpücükler...

çigdemcigim gecikmelide olsa armaganlarını usb kargoyla yolluyorum..kutay ıyı gunlerde kullansın...ve sende şekerim...

niye kız aylinnn ... temmuz girdimi ayy bakıcam şimdi... evt yaa temmuz gelmiş sizin ayınızmıydı şekercim.. ben erdmle şafağın ayı biliyordum bu ay için.. ama inan temmuza girdiğimizden bile haberim yok.. kusurumuza bakma olurmu..
hadi hayırlı olsun. güzel eğlenceli,neşeli bi ay diliyorum sana ve çınarcığıma.. ayrıca bol bolda ressim istiyoruz..

heee valla sümeyyecim..ben herkese davul zurna çaldımmm..benim çocuğum garip kaldı öleee....küstükkk daha daa zor barışırızzzz:;(((

yaaa aylincim bak gecenin bu saatinde sırf çınarcığımın ayı hoşgelmiş demek için oğluşumun resimlerini görmek için girdim

hay allah canım ya
olur mu hiç öyle şey

çiğdeeemmmmm nerdesin kız
hani devir teslim töreni
kulaklarını çekeceğiz senin bak :)

bu arada kutaycım ve çiğdemcim güle güle kullanın canım gönül daha çok şeyler yapmak istiyor ama imkanlar el verdikçe yapmaya çalışıyoruz

aylinnnn hadi bakalım yeni ölçülerinizi alalım çınarın ve senin
hoş sen bu gidişle incelip inceli görünmez olacaksın gibi ya :)

bu arada kutay paşam senin gülüşünü de şoförlüğünü de sevsinler kuzu ya
yerim seni ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…