işleri bir bitiremedim kusura bakmayın ara ara geliyorum.
aylincim hediyen geldi şimdi teşekkür ederiz cicilerim ve oyuncağımız için seve seve kullanıcaz kesene bereket canım inş akşam resim çeker yarın eklerim.notun için ayrıca teşekkür ederim her zaman hepinizi beklerim kastamonu'ya :))resime ayrıca bayıldım totiş tam yemelik :))
özlemcim göbek ühühühü annelik süper ama kutaya 2-3 gündür bişey oldu cızık cızık salyalar bi taraftan çınarcık gibi tatil dönüşü bizidemi etkilemeye başladı acaba :S
sibel harikalar diyarına bizde ilk gittik ısrarlarım sonucu güzel bir yer tavsiye ederim(bende biraz çocukluk vardırda kutaydan çok şirinleri falan görünce ben eğlendim :))o gün gerçekten çok sıcaktı son by by yapmamızdan sonra aslanlara bakınca eşime çabuk çıkalım bayılacam dedim ve 5 dk sonra koca magnumu hüp yaptım :))zenciyide hiç sorma beşiktaş gibi oldular kutayla:))canım keyfine bak acelesi yok...
sümeyye hoşbulduk canım evet gezdik tozduk yorulduk bu arada tatil yapması gezmesi iyide dönüşleri hiç sevmiyorum ev çamaşırdan birikmiş ütüden geçilmio
(
özlem78 saol canım düşüncen için.bencede karşılaşmak süperdi diğer özleminde dedidiği gibi planlasak böle denk gelmezdi :))
şafak hoşbulduk teyzesiiiii..resimleri birden bire abartı bulmamanıza ayrıca sevindim coştum diye düşünmüştüm :) inş böle devam eder kutay beyin keyfi yerinde olursa yarın biraz daha eklerim bende üşengeçlikten değilde tatil dönüşü işler birikince fırsat olmuyor desem daha yerinde olacak
hepinizi minnoşları öpüyoruz.yarın görüşmek üzere..