2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

döndüm aylincim :))
ilginize teşekkür ederim kızlar..özlemcim burda lcw den başka bilindik bir mağaza yok malesef ki o bile açılalı 3 ay oldu galiba (
ama değiştirme sıkıntısı olmaz diyeyimki ailem istanbulda benim en kötü ihtimal onlar halleder o tür bir sıkıntıyı
verdiğim bilgiler doğrultusundada sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.rahat olabilirsiniz her terchinizde...
yarın resimleri eklicem inş bi aksilik çıkmassa.görüşmek üzere öpüldünüzzz iyigeceler

kutayyyy yakışıklı prensim benim yav sen delikanlı olmuşsun o ne bakışlar öyle maşallah sana
çiğdemcim yaniii şimdi ne diyim sana sen de fıstık gibisin kilolar da gitmiş galiba ikinize de kocaman birer maşalah

ankara harikalar diyarı...

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

dünya gerçekten küçükmüş....sibel ve çınarla ankarada karşılaşınca bunu daha iyi anladım birimiz fethiyeden birimiz kastamonudan nerden nereye ankarada hayvanat bahçesinde karşılaştık çınar gerçekten çok tatlı masum sibel çok şeker fazla vakit geçiremedik ama tanıştığıma memnun oldum sibelcim tekrardan...

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

şimdilik bizden bu kadar arkadaşlar daha sonra yine resim çeker eklerim işler beni beklio

huriyecim kutayda pek bi değişiklik yok hala 9 kilo 78 cm ama çok şükür sağlıklıyız

bana gelince evet 6 kilo verdim ama bi 6 kilo daha vermem lazım ayrıca tatilde 2 kilo aldımda geldim tekrar vericem inş.birde şu uyuz göbüş gitse artık başka bişey istemiom yapıştı kaldı gitmioooooo :uhm:

ayyy ayyyy haziran paşası teşrif etmişşşş....tatillerden dönmüşşşş..fotolar çok güzel çiğdemcim...valla tesadüfünde böylesi cidden....otelde yeşillik filan çok güzel görünüyor...sende de fazlalık mazlalık yok...süper görünüyorsunuzzzz aileceeeee.....

saol hayatım ama fazlalık yok derken birdaha bak istersen canım :)) koca göbüşü görmedin heralde .bu arada evlenirken ben 50 kg eşim 58 kg dı 5 senede ben 62 den 56 kgma düştüm eşim 78 kg oldu bayağ bi yaradı bize evlilik sempatiksalakcinni
bu arada bonusumuz aynı fotolarda gördüğümüz gibi çok tatlıııı maşallah
aylincim keşke seninlede antalyada görüşebilseydik belki istanbula gelince görüşebiliriz
biz otelden çıkınca epey bir kararsız kaldık 1-2 gün daha antalyada kalsakmı istanbulamı geçsek konyamı ankaramı sinopmu acep derken konyaya karar verildi akşam 6 da
eğer istanbula geçseydik bursadan geçicektik ve özlemede uğramak aklımdaydı eşimi 1-2 saat yalnız bırakıp kısmet diyelim hiç aklımda olmayan sibellerle karşılaştık :1rolleyes:

unutmuşum yazmayı aylincim biliyorsun otel için çok uğraştım karar vermekte senide yordum ama gerçekten bu otelden çok memnun kaldık yeşillik havuzun otelin yemeklerin odanın temizliği süperdi biraz tatlı yönünden zayıflar ama oda gözüne gözükmüo insanın gittiğimize değdi teşekkür ederek ayrıldım otelden

oy kuzucum ne güzel eğlenmiş oralarda
şu zenci adamın kucağındaki poza bittim çiğdemcim nasıl güzel ve de muzip gülmüş :)

tatilinizin iyi geçmesine sevindim canım
ayrıca eşime de kızacağım birazdan bu harikalar diyarından niye onun haberi yok diye :))
nereye gitsek diye düşünmekten bir hal olmuştuk bilsek biz de giderdik

benim için de seninle tanışmak süperdi
insan birden buradaki arkadaşlıkların ne kadar gerçek olduğunu daha net algılıyor :)

bu arada resimler için teşekekür
bizim makinedekileri de koyacağım ben kısmetse :)

bu arada çınar fena göz koymuş kutayın suluğuna :) orada resim çekilirken farketmemiştim
güneş ve sıcak serseme çevirdi beni o gün bunaldım çok

bu resim performansı süperdi bu arada
aynen böyle devamını bekliyoruz canım

Oy maşallah Kutaya çok tatlı olmuş tatil yaramış bızdığa Çiğdemcim sende çok güzel görünüyorsun göbek kalıcı sanırım aman o kadar da olsun yani çocuk doğurduk değil mi ama .

Gerçekten dünya çok küçük nerden nereye anlaşıp plan yapsan denk gelmez harika olmuş karşılaşmanız ...

çiğdemcim bugün kargonuzu yolladım hayatım...bilgileri face ten yolladım....inşallah seversiniz...ptt kargo nun kutulama işi malum..abuyk subuk bişeyin içine koydular kusura bakmayın artık..öpüyorum çokkk

çiğdemcim hoşgeldin canım.. ohh tatiller yapılmış gezilmiş tozulmuş.. kutayda iyi eğlenmiş maşallah..

valla ben de kutayın hediyesini aldım ama çiğdeminki duruyor daha
yorgunluktan dışarı çıkmaya gücüm kalmadı
yarın akşam temizlik sonrası kaçabilirsek bakalım yoksa önmüzdeki haftaya kalacak

haziranın yakışıklısı kutayyyyyyy hoş geldin bebegimmmm...resimler süper çigdem ..kışın stresi atılmış ne güzel sefanız olsun...
haziran ayını ihmal etme yok bol bol resim bekleriz ..gerçi böyle diyorum ama ben acayip üşeniyorum cok zor geliyor foto yuklemek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…