ne demek canım giyemedikten sonra almanın bir anlamı yok en iyisini yaptın.malesef demene gerekte yok maş çok güzelsin kilolu falanda durmuyorsun opuyorumnanaktan
bu arada tez canlı aylinciğimin hediyeleri bugün elime ulastı...hepsi harika birbirinden güzeller...bayıldımmmmmmm....
canım benim tekrar cooook tesekkür ediyorum...
bundan iyisi samda kayısımı derler.heppsi süper söylemiyom ne olduklarını ekleyince görsün herkes...acaba hepsini birmi eklesem...yoksa ayrı ayrımı sizce :)canım arkadaşım iyi günlerde, sağlıkla, mutlulukla kullanın inşallah...gönül daha iyilerini isterdi ama bu ay biliyorsun feci durumdayız...mart ayı bebeği ve annesine kocaman öpücüklerrrrr....
valla aylincim bu telaşının arasında onu da çıkartmışsın aradan :)
ben diyorum editörümüz becerikli diye zaten
emelcim ben de derinin hediyesini hazırladım seninkinin siparişini verdim onun elime ulaşmasını bekliyorum
gecikme olursa şimdiden özür
netten halletmek zorunda kaldım çünkü
canım bilmem hepsini toplumu ekliyim?emelcim güle güle kullanın canım iyi günlerde fotoğrafları hepsini toplumu ekliyicez yoksa tek tek geldikçe mi ??????
Bu arada ayın 15ine kadar vaktimiz var dimi :)))
canım ya msn benim sizlere ömür olmuş bugün..hatta bazı diğer dosyalarda...sümeyyeden gelen link yedi benim pc yi:) şimdi yeniden yükliycem bakalım...tel de sessizdedir diyodum ama çocuğun arabasının gözüne koymuştum en son..çocuğun arabası da bizim arabanın bagajında...sıkı sıkı saklamışım yani tel i..eşime in al diyorum...o da sen al diyo...birbirimizi yiyoz şu anda anlayacağın...
ay ben bu yol arkadaşına bayıldım ya ...çok güzel değişik bişi...çok işe yarar eminim...aylin nerden buldun yaz bizede...
şalında çok şık gülten teyzenin ellerine sağlık..sende güle güle giy emelcim...hepsi çok güzeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?