2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

ne demek canım giyemedikten sonra almanın bir anlamı yok en iyisini yaptın.malesef demene gerekte yok maş çok güzelsin kilolu falanda durmuyorsun opuyorumnanaktan

saol canım benim ama yine malesefff alıskın olmadıgımdan bu kiloya fazla geliyor.acilen vermem gerek.bu arada dogum gününüz kutlu olsun öpüyorum kuzucugumu.hersey mükemmel görünüyor.

bu arada tez canlı aylinciğimin hediyeleri bugün elime ulastı...hepsi harika birbirinden güzeller...bayıldımmmmmmm....
canım benim tekrar cooook tesekkür ediyorum...

bu arada tez canlı aylinciğimin hediyeleri bugün elime ulastı...hepsi harika birbirinden güzeller...bayıldımmmmmmm....
canım benim tekrar cooook tesekkür ediyorum...

canım arkadaşım iyi günlerde, sağlıkla, mutlulukla kullanın inşallah...gönül daha iyilerini isterdi ama bu ay biliyorsun feci durumdayız...mart ayı bebeği ve annesine kocaman öpücüklerrrrr....

valla aylincim bu telaşının arasında onu da çıkartmışsın aradan :)
ben diyorum editörümüz becerikli diye zaten
Emelcim ben de derinin hediyesini hazırladım seninkinin siparişini verdim onun elime ulaşmasını bekliyorum
gecikme olursa şimdiden özür
netten halletmek zorunda kaldım çünkü

Emelcim güle güle kullanın canım iyi günlerde fotoğrafları hepsini toplumu ekliyicez yoksa tek tek geldikçe mi ??????
Bu arada ayın 15ine kadar vaktimiz var dimi :)))

canım arkadaşım iyi günlerde, sağlıkla, mutlulukla kullanın inşallah...gönül daha iyilerini isterdi ama bu ay biliyorsun feci durumdayız...mart ayı bebeği ve annesine kocaman öpücüklerrrrr....
bundan iyisi samda kayısımı derler.heppsi süper söylemiyom ne olduklarını ekleyince görsün herkes...acaba hepsini birmi eklesem...yoksa ayrı ayrımı sizce :)
aylinciğim bizde sizi cocomannnn öptükkkkkkkk...

olsun canım önemli değil gecikmesi kendini sıkma lütfen...bidaha benim içinde masrafa telasa girdin ne gerek vardı...şimdiden tesekkürler canım.öptük sizide cocomannnnnnnnnn....

emelcim güle güle kullanın canım iyi günlerde fotoğrafları hepsini toplumu ekliyicez yoksa tek tek geldikçe mi ??????
Bu arada ayın 15ine kadar vaktimiz var dimi :)))
canım bilmem hepsini toplumu ekliyim?

Tamam canım yarın cekıyorum arabaya ınıp:))) dıĞerlerı cekılı zaten...hemen eklıycem.evet pıŞtı olunmasın:))) bu arada nerdesın msn de yoksun?telde yoksun?

canım ya msn benim sizlere ömür olmuş bugün..hatta bazı diğer dosyalarda...sümeyyeden gelen link yedi benim pc yi:) şimdi yeniden yükliycem bakalım...tel de sessizdedir diyodum ama çocuğun arabasının gözüne koymuştum en son..çocuğun arabası da bizim arabanın bagajında...sıkı sıkı saklamışım yani tel i..eşime in al diyorum...o da sen al diyo...birbirimizi yiyoz şu anda anlayacağın...

((( çok özür canım yaa inan bende bilmeyerek açmıştım o dosyayı
benimde pc sorunlu şuanda

yahu emelcim nerdesin sennnn...hani bizim küçük hanım ın fotoları....mart bebeğimizi bizden bu kadar ayrı tutma....sen başımıza iyice iş kadını oldunnnnn...kızcam bakkkkk...hemen derin in bu ay çekilmiş fotolarını istiyoz...ay boyunca da ekle lütfennnn....mart ayının prensesi oldu gizemli prenses:)))

canım yaa suanda ve dün aksam yüklemek için ugrasıyorum yaaaaaaaa offff.... olmadı birtürlü kacak yollardan olunca :)))
yapıstım mutfakta sandalyeye:)))

aylinciğim ve küçük kuzum cınarın biz mart annesine ve bebeğine yolladığı hediyeler

YOL ARKADASIMIZ......RESMEN BAYILDIM BEN BU ARKADASA YAAAAAA....ÇOK RAHATLIK VALLA...AYYY HAVAMI ATAYIM SÖYLEEE....SÜPER :))) HEMEN ARABAMIZA YERLEŞTıRıP ıÇıNı DOLDURDUK KıMSE TUTMASIN ARTIK BıZı (AYLıNCıĞıM ıSMı NE OLSUN SEN BUL)

GÜLTEN TEYZEMıN BENıM ıÇıN ÖRDÜĞÜ MUHTESEM SAL

VE ÇOK ŞIK OLAN BLUZUM

CANIM ARKADASIM HEPSı COK GÜZELLER TEKRAR TESEKKÜR EDERıM KESENıZE BEREKET ELıNıZE EMEĞıNıZE SAGLIK KOCAMAN ÖPTÜK SıZı.

Son düzenleme:
ay ben bu yol arkadaşına bayıldım ya ...çok güzel değişik bişi...çok işe yarar eminim...aylin nerden buldun yaz bizede...
şalında çok şık gülten teyzenin ellerine sağlık..sende güle güle giy emelcim...hepsi çok güzeller...

BUNLARDA BUGÜN GELDıLER
ÇıĞDEM TEYZEMıZ VE MıNıK KUTAY ARKADASIMIZDAN BıZE GELEN GÜZEL HEDıYELER....

BU ÇOK SIK OLAN ELBıSEM(TAM ÜZERıME GÖREYMıŞ HAYATIM ÇOK BEĞENDıM CANIM)

PRENSESıMıN PANTOLONU VE T-SHIRTÜ) ÇOK GÜZELLER RENKLER HARıKA

COK BEGENDıK ARKADASIM COK TESEKKÜR EDERıZ KESENE BEREKET EMEĞıNE SAGLIK ÖPÜYORUZ KUTAY VE SENı...

Son düzenleme:

yazamaz hayatım sadece bana özel bi hediye o lütfen ısrar etmeyelim :)))

saka bir yana gercekten cok kullanıslı birşey canta manta karıstırmana dagıtmana gerek yok elinin altında hemen hersey oyuncak ıslak mendil bez v.s

Tesekkür ederim semracım:)))

Son düzenleme:
emel aylinin aldığı bluzda çiğdemin aldığı elbisede çok güzelmiş ya bayıldım çok yakışmış
çiğdem bende istiyom aynısından bananeeeeeeeee:):)

emelcim hepsi çok yakışmış..iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah...kız "pırtık" olsun ismi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…