- Konu Sahibi hayaletorka
-
kızlar bende sadece emziriyorum günde 1 yada 2 defa aptamilin armutlu portakallı kaşık mamasını veriyorum
bebek yoğurdu bulamadım
danone çilekli veriyorum
2 eylülde 6 aylık oluyoruz daha 6 aylık olmadık ama doktora danışmadan vermeye başladım
sizce ne yapayım
serap canım benim ağol öncelikle teşekkür ederim cevabın için canım ben babymix bulamadım nerden bulabilirimki acaba migrosa bile baktım
kızlar bende sadece emziriyorum günde 1 yada 2 defa aptamilin armutlu portakallı kaşık mamasını veriyorum
bebek yoğurdu bulamadım
danone çilekli veriyorum
2 eylülde 6 aylık oluyoruz daha 6 aylık olmadık ama doktora danışmadan vermeye başladım
sizce ne yapayım
yelizcim migros ve tansaşlarda yok burada da
ama orada carrefour falan varsa onlarda var
aklına gelmeyecek yerel marketlerde de olabilir artık dağıldı her yere
ilk zamanlar ben de bulamamıştım
canancım ben yabancı yayınlara da bakıyorum netten
bu bizim türklere has bir beslenme stili karar verdimP
8-9 aylık olana kadar yurtdışında sadece sebze- meyve püreleri ve tahılları öneriyorlar zaten
sen sizin drların yönlendirmelerinden şaşma canım
bizim drlar oturdukları yerden araştırmadan eskiden yazılmış bir yazıyı evirip çevirip kendileri yeni bişeyler bulmuş gibi önümüze sunuyorlar ama bu herhangi bir araştırma yaptıklarından değil
ben de artık o kadar kasmıyorum bunları okuduğumdan beri ek gıda diye
daha çok emzirip devam sütü veya buna eklenen tahıllarla destekliyorum
bir de biraz biraz saldırdığı yemeklerden veriyorum
akvaryumcum umarım tarhana tarifini beğenir ve uygularsın canımhem besleyici hemde uzun süre kullanılabilir bir kerte yapınca en azından bir kaç ay kullanabilirsin
kızlar ya bebişlerinize karpuz suyu veriyor musunuz oğluşum karpuz suyunu çok seviyor bir içişte 50cc falan içiyor bir zararı olur mu acaba yazdıklarınızı takip ettim karpuz suyu vereniniz yok gibi geldi ne diyorsunuz zararı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?