- Konu Sahibi hayaletorka
-
pembe panterim hayatım şu yulaf işinide bacılarına bir anlatıvrsen..kaydirigubbakcemile3.
Ben eşime söyledim söyledim yulaf diyorum adam bana mısır gevreği alıp gelmiş -tatlicadiarzu-patlıycam yaaa:roflol: -tatlicadiarzu-hayatım nerden ve hangi markayı alıyorsun bi el atıve be canımmm..:teytey::teytey::teytey:
Bugün annem oğluşuma sulu köfte tarzı yemek yapmış 1 kaşık dolusu kıyma biraz pirinç biraz soğan yoğurmuş top top köfte yamış sonra domates rendeleyip birazda su kaynatmış köfteleri atmış içine bide patates ve havuç eklemiş piştikten sonra 1 tatlı kaşığı zeytinyağı sonra blendrdan geçirmiş dişi yüzünden pek yememiş ama genede reddetmemiş
Siz sebzeleri pişirdikten sonra tel süzgeçtenmi geçiriyosunuz hani vitamini kaybolur diye blendırdan geçirmiyo bazıları acaba sadece çiğ sebze meyvalarda mı geçerli bu anlamadım ben bilen varsa yazar mı şekerler
özgecim süpersin teşekkür ederim, hemen deneyeceğim, bende de beyaz üzüm ve tazeincir acayip işe yarıyo
dereotlu önerinde güzel denemedim bir deneyeyim
yalnız kabakla havuç ikilisi çok yakışıyo neden olmuyormuş bir açıklasana, kabak ta tek başına yenmez kii
pembe panterim hayatım şu yulaf işinide bacılarına bir anlatıvrsen..kaydirigubbakcemile3.
Ben eşime söyledim söyledim yulaf diyorum adam bana mısır gevreği alıp gelmiş -tatlicadiarzu-patlıycam yaaa:roflol: -tatlicadiarzu-hayatım nerden ve hangi markayı alıyorsun bi el atıve be canımmm..:teytey::teytey::teytey:
kizlar ya ben hergün püre vermiyorum emziriyorum
simdiye kadar 2 bucuk haftadir basladik ama hep günde bikac kasik yedi emmek istiyor kilosuda cok iyi ... pek yemeyle arasi yok akli fikri memedeee
yarin corba yapicam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?