2009 şubat bebekleri bu gün ne yedi?

pembe panterim hayatım şu yulaf işinide bacılarına bir anlatıvrsen..kaydirigubbakcemile3.
Ben eşime söyledim söyledim yulaf diyorum adam bana mısır gevreği alıp gelmiş -tatlicadiarzu-patlıycam yaaa:roflol: -tatlicadiarzu-hayatım nerden ve hangi markayı alıyorsun bi el atıve be canımmm..:teytey::teytey::teytey:

özgecim süpersin teşekkür ederim, hemen deneyeceğim, bende de beyaz üzüm ve tazeincir acayip işe yarıyo

dereotlu önerinde güzel denemedim bir deneyeyim

yalnız kabakla havuç ikilisi çok yakışıyo neden olmuyormuş bir açıklasana, kabak ta tek başına yenmez kii

:roflol::roflol:

aaa hiç gülceeğim yoktuu, yulaf yerine mısır gevreği mi almışşşlaelaelaelaelae

ya ben robottan geçiriyorum valla, tel süzgeçte aynı şey, onda da temas ediyor tellerle, ben o kadar ince takılmıyorum yaa, cam rendede kullanmıyorum, haşladığım sebzeleri cam rendede nasıl geçireceğim ki mesela kabağı, dağılıp gider, bir de rende kalın çıkarıyor, tamam taneli d eyamesi lazım bizimki gayet güzel tanleri d eyiyor ama bazı şeylerin tadı taneliyken hoşuna gitmiyor, kabak ve havuç mesela, taneliyken asla yemiyor, ya da elmayı taneliyken yemiyo...

ama çorbanın içindeki ekmeği ya da meyve pürelerini taneli güzel yiyor

domates konusuna gelince daha önce yazmıştım benim doktorum verebilirsin sakıncası yok dedi, ama tadı zaten ekşi pek tercih etmiyoruöm ben

Bebek Yemeklerini Pişirirken Dikkat Edilecekler diye yaz canım arama motoruna, ilk çıkan başlıkda, ilk paragrafta okudum ve aklımda öyle kaldı, güzel bilgilerde var,link vermedim sanırım yasak değildir
birbirlerinin vitaminini öldürüyorlar ve besleyici hiçbir özelliği kalmıyor diye hatırlıyorum...bu yüzden vazgeçtim ben de..zaten dikkat ettim kabak patates ve dereotu çok lezzetli oluyor,pirinç süzgecinde eziyorum püreside hem biraz pütürlü hemde yenilebilir oluyor...

aklımda birde şu kaldı mutlaka bir yeşil bir sarı sebze, yani bir öğünde patates kabak mesela, diğer öğünde havuç ve brokoli gibi, mutlaka yeşillik eklemek gerekiyor, patates,havuç ve pirinç bir arada kabız yapıyor ve aşırı gaz bu yüzden buna sebze ekliyoruz ve bir katı gıda çıkartıyoruz falan filan

Canım migros ta doğa marka yulaf ezmesi var görmüştüm ben de almayı düşünüyorum heralde onlar kullanılıyo

begg canım anca gelebildim canım yaa kaanın aşıları vardı onları yaptırdım da.migroslarda felan heryerde satılıyor canım.benimki doğa yulaf ezmesi.robottan geçiriyorum ufak taneli oluyor.meyvesine çorbasına katıyorum.tadıda gayet güzel.ilk zamanlar kazılığına ii geliyordu ama bugünlerde yine kabızız :(( kıyamma yavrum çok zorlanıyor yaa.varmı kazılık giderici bilgisi olan.....

bu bildiğimiz müslilerin falan olduğu reyondamı satılıyor yoksa organik gıdaların olduğu yerdemi birde meyvelerle robottan geçirince hemen yumuşuyormu illaki pişirmek gerekmiyor heralde demii canım
birde kabızlığın en iyi ilacı kabak ...Her şeyine bir kaşık kabak ekle ama robottan geçirilmişi işe yaramıyor çatalla ezilmiş olan anında kaka yaptırıyor

aşılarınız içinde geçmiş olsun bu arada 6. ay aşıları ağır oluyor demişti sağlık ocağı bana bizimde 24 ağustosta allah bebişlerimize kolaylık versin m yavrucuklara

benımkı de sebze corbasını hıc sevmıyor. aslında haklı da tatsız tuzsuz bısey cıdden. bende zorluyorum öğürüyor.sonrada üzülüyorum.bıde hazır yoğurtlar mı verıyosunuz? ben kendım mayalıyorum.

ya bende bu gün patates kabak ve pirinçten olusan bi çorba yaptım ama bizimki yemedi öğürdü bende zorlamadım ama yemesi lazım nasıl alıştırıcam

kizlar ya ben hergün püre vermiyorum emziriyorum
simdiye kadar 2 bucuk haftadir basladik ama hep günde bikac kasik yedi emmek istiyor kilosuda cok iyi ... pek yemeyle arasi yok akli fikri memedeee
yarin corba yapicam bakalim

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bende ek besınlere yenı gectı ama vazla bısey veremıyorum korkuyorum ve ne bılırım onda pek bılmıyorum ısye yenı danıno yedırmeye basladım sebze corbası yapmaya basladı bıde benım mememın tekını emıyo vazla doymuyo ek besın olarak sut ıcırıyorum sızce devam etmelımıyım pınarın 6 ,12 arası sut cıktı onu verıyorum

kizlar ya ben hergün püre vermiyorum emziriyorum
simdiye kadar 2 bucuk haftadir basladik ama hep günde bikac kasik yedi emmek istiyor kilosuda cok iyi ... pek yemeyle arasi yok akli fikri memedeee
yarin corba yapicam bakalim

valla canım bende senin gibiyim daha çorbalara başlamadık emiyor sürekli
bide günde 2 kez kaşık maması veriyorum onada zorla alıştı
birde armutla şeftali püresi veriyorum gün aşırı

şimdi kıymalı şehriye çorbası yaptım, bana göre muhteşem oldu ama bakalım yiyecek mii

dün bir yoğurt yaptım kızlaaarr görmelisiniz , kalıp gibi oldu, muhteşem, kızım da çok sevdi, durup durup yiyo, üstelik daha ben vermeden ağzını açıyooo

bende kızıma çorba yaptım domates patates şehriyeyi haşladım blendırdan geçririp
içine bebelac ın karışık sebze çorbasından ekledim sevdi 100 cc yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…