2009 şubat bebekleri bu gün ne yedi?

olur canım tavuğun göğüs kısmından veriliyor yağsız yani.kıymada dana kıyma olacak ve en az 3 kere çekilecek.
bende bugün ıspanak kıyma pirinç ve havuçu haşladım blendırdan geçirdim ama sulu yaptım çorba gibi yedi.yoğurtta değişiklik yaptım 2 tane danino yedirdim normalde babaymix yediriyorum.
bu arada milupanın 7 tahıllısı çok acayip birşey ya çocuk öğürüyor resmen bende dün baktım haikaten öyle içine biraz meyve püresi kattım tadı yerine geldi.

sabah kaana armut rendeleyip içinede erik suyu karıştırdım ama sevmedi yemedi ( öğlende hazır toz çorba kullandım çünkü bugün hiç halim yok kendimi baya kötü ve yorgun hissediyorum.akşamda misafirim gelcekmiş akşam içinde yoğurdu var kaanın inşalalh hepsini yer.

bugünkü yaptığım kıymalı şehriye çorbasını severek yedi, ilk kez yaptığım bir çorbayı sevrek yedi ben de şaşırdım, üzüm suyuu, şeftali suyu, bir kaşık kadar 8 tahıllı un ,birazcıkta yufka kırıntısı koydum uyumadan önce, onu da yedi ayıla bayıla.. bugün iştahı yerindeydi, yarına ne çorbası yapsam acaba?? kocişe tavuk aldırsam da tavuk mu versemm, daha önce hiç yapmadım

annem malum olaylardan dolayı tarhana işine daha kalkışamadı sanırım bir kaç hafta daha sürer yapması oğluş tarhana içemeyecek mi diye üzülürken yengem yapmış dün yollamış kardeşimle havalara uçtum oğluşum inş sever.çok besleyici bir çorba inş oda sever

Oğluşumun da bugün menüsünde kıymalı tarhana çorbası var ilk defa yicek inş. sever benim bildiğim kadarıyla yaş tarhana ekşi olur ahhh canımda çekti oruçlu valla kurusu normal tadında oluyo bide ewet her yörenin tarhanaları farklı mesela ben biyerde yemiştim daha beyazdı bide içinde aşurelik buğdaymı ne vardı ama gayet hoştu.......

evet yaş tarhana daha ekşi oluyor biz kurusunu kyllanıyoruz
içine birazcık süt karıştırabilirsin pişirirken belki ekşiğiliğini alır canım
kızlar ben kardelene domatesli çorba yapmıştım popişi çok kötü olmuş (
kıpkırmızı losyon sürüyorum ama inşallah geçer

bugün sabah 7 de 180 cc mama içti
10da kahvaltısını etti (peynir pekmez cicibebe 60 cc mama karışımı)
12 de armut ve incir püresi yedi
2 de çorba yapmıştım ıspanak patates havucu haşladım
içine 2 tatlı kaşığı bebelac karışık sebze çorbasından ve bebe ekmeği ekledim
ama yemedi onun yerine 180 cc mama içti çorbayı tekrar denicem inşallah yer
çok özenmiştim

sabah beni yedi,öğlen milupa gece tahılları karışık meyve püresini yedi(dün açmıştım ziyan olmasın diye yedirdim) öğleden sonra çorbasını zar zor oyunlarla içirmeye çalıştım eskisi gibi iştahı değil artık.çok zorluyor beni.napıcam bilmiyorum oyunlarla kandırmaya çalışıyorum ama ağzını bi kapatıyoki sormayın.gülerken ağzına tıkıyorum.sonra erik suyu içti azcık ama.akşam içinde yoğurdu var.yaa kızlar ben meyve çorba ve yoğurt dıında bişey vermiyorum.tavuk kıyma felan koysam olurmu artık çorbalarına???

pembe panter biz d eoyunla yediriyoruz yalnız değilsin,,,,

ben bugün kıymalı yayla çorbası yaptımm... yemedii

yaa her gün kıymam ziyan oluyor, yaptığım hiçbir çorbayı sevmiyooo, yemiyooo, bana bir çare bulun yaa, bebeğinizin sevdiği bir çorba tarifi yazsanızaaa...

çorbayı yemeyince muhalebi yaptım, onu da sevmedi, devam mamasıyla yapınca tatlandırmamıştım, zaten devam mamasıyla hoş olmuyoo, sütün içine yarı yarıya su koyup yapcam bundan böyle...

havuç suyunun içine cicibebe kırdım, azcık ta üzüm sıktım, onu ayıla bayıla yedi

az önce de elma püresi yedirdim

şimdi uyuyakaldı

adetim geliyo, şimdi bu aralar yine sütüm azaldı yaaaa

aybike canım ya bu bebeklerin neyi sevip sevmediğini ben hiç anlamadım.bigün asla yemediği şeyi 3 gün sonra ayıla bayılı yiyo.sonra bi daha aynısından yapıyorum yine yemiyor.çok enterasnlar bu konuda. aaa canım bu arada regli döneminde süt azalıyormu???ben hiç farketmedim valla canım.daha doğrusu zaten eskisi gibi göğüslerim sert olmadığı ,için hiç anlamıyom azaldımı çoğaldımı.

off bu konuda bende çok dertliyim sinir krizi geçiyorum yemek yedirirken resmen
ne yaptırsam yemicekse yemiyor yersede binbir zahmetle ve heryer ne yiyorsa ondan oluyor boynunun altı üstü başı bide burnunu kaşıcağı tutyor yemek yerken kaşı gözü mama
benimle kavga etmeside çabası ben ona kızıyorum diye oda bana kızıyor ayrıca bu sefer hiç yemiyor inatçı keçiiii

Valla kızlar ben 3 seferdir bir tane kabuklu ceviz kadar hindi göğüs etinden koydum çorbalarına dün havıuç kabak patates küçük bir domates ceviz kadar hindi göğüs eti koydum 1 çorba kaşığı dolusuda irmik koyup düdüklüde haşladım heee dörtte bir de soğan koydum ilk defa belki biraz lezze4t verir diye blendırdan geçirip 1 çay kaşığıda çiğden tereyağ koydum 3 -4 yemek kaşığı kadar yedi devamınıda yemedi çöpe döktüm bende dğişik şeyler arayışındayım çocuklarda haklı kızlar çevir çevir muhallebi yoğurt sebze çorbası meyve rendesi belki onlarda depğişik tatlar arıyordur kimbilir birde sebzeleri tek tek haşlayıpta vermeyi düşünüyorum belki karışık tadı hoşuna gitmiyordur diye napalım bir şekilde yedircez artık arkadaşlar hepimize sabır-tatlicadiarzu- bizde aynen öyleyiz beyaz bulutcum ağzı bulaşıkken ağzını burnunu kafayı bir kaşıyor inan saçı başı ağzı burnu mama bir gelip görseniz delikafaduldenmama sandalyesi yerler benim üstüm başım şu sıralar birde ağzındakileri püskürtmeyeklava: başladı offfff arkadaşlaaarrr sabıııırrrrrdelikafaduldenkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

kızlar benim oğlum 1 hafta sonra 6 eylık olacak cuma günü doktora gidicezde
oğluma haşlanmı patates verebilirmiyim verdinizmi yada neyle yarıştırıyım haşlanmış patatesi
lütfen fikir verin canlarım

havuçla karıştırabilirsin kabaklada olabilir ben hiç sade vermedim genelde her sebze çorbasında patates koyuyorum

bende hergün değişik şeyler deniyorum oyüzden zoruma gidiyorya yememesi
dün okadar güzel çorba yaptımki ona ağzına bile sürmedi
özeniyorum markete gittiğim zaman değişik kaşık mamaları alıyorum
farklı tatlar alsın diye değişik meyva veriyorum içine bebe ekmeği atıyorum
ama yemeyince yemiyor işte ek gıdaya başladığımızdan beri her öğün
farklı bişey vermeye çalışıyoırum sıkılmasın diye meyva yediyse bir daha vermiyorum mesela
ama malesef okadar insan tanıyorum hiçbiri özenmiyor ama çocukları öyle yiyorki
kimse uğraşmıyor yemeğin suyuna ekmek doğryaıp yediriyorlar valla alışsınmış
benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…