- Konu Sahibi hayaletorka
-
Yaaa kızlar sinirimden çatlamak üzereyimkafamçokkarıştı bizim cadıda ek gıdalara başladığımda evde yaptığım çorbaları çok güzel yiyordu cokacimcoookgünde 1 öğünde 7 yada 8 tahıllı mılupanınkini veriyodum daha sonra yemiyor diye 2 öğüne çıkardım işte armutlu muzlusu vs nitekim 8onu yemedi bunu yer belki diye aldığım mamalar artık buzdolabının 2. rafınıda doldurup taşırmak üzere)yiyor diye 2 öğün vermeye başladım o zaman ne güzel evde hazırladığım kahvaltı ve çorbalardan yiyordu yoğurt çorbası bile yiyordı.
kızlar şimdi kaşık mamalarından başka bişey yemiyor ağzında bekletip bekletip gözleri kıpkırmızı ola ola yiyor bende öyle zorla yedirmek istemiyorum ama kaşık maması verice löp löp yutuyordelikafadulden bir ömür boyuda kaşık maması yiycek hali yok o kadar emek çekip özene özene çorbalar hazırlıyoru değişik olsun diye netten bile bulup yapmaya çalışıyoru m sıpa gene yemiyor gene yemiyor .-tatlicadiarzu-
Bu günde öğlen için sadece patates haşlıyorum acaba sebzeleri karışık sevmedimi diye her gün sırayla tek tek deniycem bide işte bir gün sırf kabak bir güm havuç bir gün karnıbahar v.s v.s olarak ama mesela bu gün patatasi neyle biraz sıvılaştırsam onu düşünüyorum biraz devam sütüyle yumuşatsam tadı yine kaşık maması tadına kayar diye düşünüyorum ben istiyorum ki içine ek dışardan bişey katmadan sadece ev yapımı şeylerle yesin biraz
Çocuğun bütün gün yediği her çeşit kaşık maması yoğurt meyve ve akşam yatmadan devam sütüyle yapılmış pirinç unu muhallebisibenneyaptımki
Bu şekildede sadece karbonhidratlarla dengeli beslenmiyceğini biliyorum
Bana bir çare kızlar yöntem geliştirin bakalım arkadaşınıza bir el atın çok üzülüyorum yaaa milletin çocukları kütür kütür yiyor bizimki her şeye burun kıvırıyor her gün hazırladığım mis gibi çorbalar çöpe gidiyor
Yardımlarınızı bekliyorum kızlar bu kaşık mamalarından nasıl vazgeçireyim ben yaaa...:gitme:
ben çorbalara piştikten sonra birtane ceviz içi öğütüorum(sormayın kızlar bitane öğütücü aldım herşeyin içine bişeyler öğütüp duruyorum çok zevkli yaakaydirigubbakcemile3)birazda ekmek içi
akşamada irmikli muhallebi yapmayı planlıyorum bakalım
öğütücün nasıl bişiy canım bizimle paylaşırmısın
ben ceviz fındık tarzı hiçbişey vermedim henüz verirsem nasıl vereceğimi merak ediyodum
fındık ezip verdin mi hiiç, bir de fındığı bademi çiğden mi kavurup ta mı veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?