- Konu Sahibi hayaletorka
-
Kızlar yardımmm oğlum kahvaltı karışımını yemiyo siz nasıl veriyosunuz içine neler koyuyorsunuz bide şu mamanın içine pekmez koyuyomusunuz veee yumurtayla peyniri aynı gün veriyomusunuz ??????
evet normal yoğurtla başka nasıl yoğurt olabilir ki, ben şöyle yapıyorum, pirinçleri haşladıktan sonra içine 2 kaşık yoğurt koyuyorum yumurta belki dokunabilir diye yumurta katmıyorum, iiçine azcık yağ ve nane ktıyorum, yalnız yoğurdun tam tatlı olursa güzel oluyor, hafif bile ekşi olsa bebbek yemiyo,benimki yemiyor en azından
benim oğlum artık hiçbişey yemiyor malesef.çıldırmak üzereyim.herşeyi yiyordu ama 5 gündür ağzını bile açmıyor :( napıcam bne kızlar neden böle yapıyor anlamadım.bugün ananas rendesi verdim ağzını bile açmadı.kaşığı tutuyor sonrada bi sallıyor heryer mama oldu şimdi tavuk çorbası yaptım uyanınca vericem.yesin die neler yapıyorum ama tık yok : (( bide kahvaltıya başlasak onuda yemicek.ooff off
benimki hiç sevmedi tavuk çorbasını..bide günde ne kadar su içmeliler azda olsa emziriyrom ben ama suyu çok az içiyo gamze..oda yemekten sonra 2 çekip bırakıyo suyu biberondaki su hep dökülüyo içmiyo..
pirinçle kaynatıyomusun yoğurdu canım çok soru sordum dimi ....:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?