E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hayaletorka
-
reçelin içindeki şeker zararlı olmazmı acaba tuz ve şekeri 1 yaşa kadar böbrekler süzmüyormuş zorlanıyormuş ya bebişlerimizin böbrekleri henüz tam gelişmediği için kahvaltı güzelde reçel koymasakta olur heralde
şehriye çorbası
rendenin ince tarafıyla 1 domates yarım havuç yarım kabak yarım patatesi rendele 1 tatlı kaşığı zeytinyağda ağır ateşte kavur biraz 1 kaşıkta dana kıyması ekle 1 buçuk bardak su koyup sebzeler yumuşayasıya pişir 2 kaşıkta tel şehriye ekle ben baze 1 tatlı kaşığı kadar irmikte ekliyorum tadı süper oluyor ben bunu daha önceleri blendırdan geçiriyordum 3 gündür yaptığım çorbaları geçirmeden yiyor bebeğin nasıl yiyorsa ister geçir ister öyle ver ben bu şekilde biraz sebze gıgasınıda alsın diye biraz uydurmasyonlu bir şehriye çorbası yapıyorum severek yiyyor çünkü sebze çorbasını yedirmeyi bir türlü başaramadım bizim cadıya afiyet bal şeker olsun kuzucuklara...
Kızlar size size bişey söyliycem biz hala kabağın havucun patatesin kimyasını çözmeye çalışıyoruzdelikafadulden ocak annelerindekahvaltılar almış başını gidiyor bacılar huuuualkisalkisalkis
kahvaltı menüsü sucuklu domatesli gözleme-kaymak v.s v.s :1shok:biz çokmu geriden gidiyoruz yoksa ne dersiniz ohooooo...sırnaşık şey
yelizcim ek gıda döneminiz hayırlı olsun canım
ama naçizane sana tavsiyem ben bunu yaşadığım için söylüyorum insan ilk günlerde onu da yedireyim bunu da durumunda oluyor ayy sevdi bunu biraz daha yesin falan oluyorsun mesela zeynep pirinç unu muhallebisini çok sevdi iki gün yarım kase yeirdim çocuk 6 gün kaka yapamadı sancıdan mahvoldu lavman yapmak zorunda kaldık doktor bana ne yapmışsınız siz 3-4 çay kaşığı yeterdi dedi ama o miktar çok az geliyor insana annelik içgüdüsüyle aman sevdi yesin diyorsun mesela meyve suyuyla doymuyormuş gibi geliyordu ki doktor bana ilk bir hafta elma suyu sonra havuç suyu demişti ben 2.haftada meyve püresine geçtim yalnıştı tabi ama meyvelerle ilgili sorun pek yaşamadım ama her bebek farklı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?