- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi hayaletorka
-
altunhancım ben cevizi 6 aylıktan beri veriyorum beyin gelişimi için yukarıdaki irmikli çorba tarifinide aynen denedim 6 ayını geçtikten sonra bizim cadı soğanı beğenmedi herangi bişey yapmadı ama tadını beğenmedi ben şimdi o tarifi soğansız yapıyorum çok severek yiyor birse canım sen devam sütünü neden vermiyorsun yani herangi bir sebebi varmı merak ettimde kayısıyı 5 buçuk aylıktan beri veriyorum domatesi vermeye başlıyalı 10 gün falan oldu bu arada ikra bu gün tam6 ay 20 günlük oldu 10 eylülde 7 bitcek işte senin prensesede başlıyabilirsin bence yavaş yavaş ve ben artık hiç bişeyi blendır yada süzgeçten geçirmiyorum 3-4 gündür ağzında çiğneyip öylece yiyor hatta böyle yemesini daha çok sevdi diyebilirim mesela bu gün dün tarif ettiğim tel şehriye çorbasını yaptım öylece kaşıkla yedirdim içine yarımışar kabak ve havuçta rendelemiştim severek yedi sadece içine haşladığım tavuğu az suyla blendırdan geçirdim tavukları tutamaz diye pişen çorbayada bu tavukları ekledim karıştırdım yedirdim
Kızlar bende size bişey itiraf etcem ben bizim cadıya daha hiç mercimek çorbası vermedim gaz yapar diye çok korkuyorum sizler ilk verdiğinizde bişey oldumu gaz sorunu falan ben bari 7 ayı bitirsinde öyle başlıyayım diyorum ama ne dersiniz?...
altunhancım gamze şu anda tam olarak kaç aylıkoldu sanırım seninkininde 7 bitmedi demi canım
birde pirinç unu maması yiyormuydu gamze suyla yapıp içine 2*3 kaşık devam sütü maması koyup biraz kayısı yada şeftali rendesi bir tane ceviz dövülmüş bazende az bişey pekmez koyuyorum bak bunu bir dene çok severek yiyor bazen ben bile yiyorum bacım gerçekten tadı güzel oluyor
kızlar bebekleriniz günde kaç öğün yiyiyor ?ğlum 7 ayı bitiricek saat 8 de kaşık maması veriyorum gece 1 gibi 120cc aptamil içiyo anca bi daha beslenmiyor normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?