- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi hayaletorka
-
benim kzım yaptığım sebze çorbalarını asla sevmedi kabakmış patatesmiş ne güzel özene bezene yapıyordum sonra ablama gittiğimde mercimek çorbası vardı acısız ve az tuzlu ama salçası yağı falan büyüklere uygundu valla şapur şupur yedi o günden sonra kasmadım mercimek de veriyorum kıymalı şehriye çorbası da dün mesela kendimize taze fasulye yapmıştım sırf zeyenp için artık sebze yemeklerime kıyma koyuyorum severek yedi suyuna normal ekmek doğredpm çatalla ezdim iyice yedi
tarhana veremiyorum çünkü süte alerjisi var
sevgicim inan 1 saattie netten araştırıyorum bebekler neden yemez diye hatta uzman tv debi le dr ları dinledim
çoğunlukla yazılan şey diş çıkarma boy atma durumlarında bebekler yemek yemek istemeyebilirlermiş
ve geçiş süreci yaşıyor olabilirlermiş
en önemli şeyinde annenin sabırlı olması ve üzülmemesi gerektiğiymiş
bebeğin atık bi kişiliği olduğunu ve annenin üzüldüğünü belirterek bu olayı inat haline getirdiğide yazıyor
geçiş dönmeinden sonrası önemli diyor sabırlı olun diyor canım benim
inşallah en kısa zamanda yemeye başlar çünkü hakikaten zor bir durum ama
devam sütünü içiyor bir süre böle gitsin
üzme kendini
alerji olabilir sütlü mama ve yumurta verme aynı şey olucakmı mesela meyva yerken oluyormu
canım metal kaşıkla veriyosan metal alerjisi olabilir yada verdiğin ek gıdalara karşı alerjisi olabilir yumurta kaşık mamaları gluten vs takip et doktoruna götür çünkü alerji analadığım kadarıle ağzının kenerları kızarıyosa
canım inek sütü alerjsi olabilir istersen bi dokatora götür tahlil yaptır çünkü sütlü şeylere krşı oluyo anladığım kadarıyla o zaman yoğurttata aynısı olur herelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?