2009 şubat bebekleri bu gün ne yedi?

zuhal kardelende yemiyor bendemi öyle yapsam ya

kızlar hepinize önerilerinizden dolayı çok teşekkür ederim

özelliklede sana fatoşcum çünkü verdiğin yoğurt çorbasının dibine düştü bugün ayıla bayıla yedi
1 kase yedi (bebek kaseleri varya onlardan

sabah 9 da kahvaltısını verdim
12 de yoğurt çorbası
3 te meyve püresi muz armut şeftali
5 yada 6 gibide kaşık maması vercem hero babynin

yemiyor canım sabah saat 7 de mama içti 11 e kadar bişey vermedim
yinede yemedi uykusu varsa mama vermezsem aç aç uyuyor okadar yani (

sevgi senin kız yaşlandığında kemik erimesi olmaz valla bu kadar süte genede en azından onu içiyo bazıları hiç yemiyo.valla bu bir dönem herelde bnm oğlanda iice mızmızlandı o da yemiyo

sevgicim inan 1 saattie netten araştırıyorum bebekler neden yemez diye hatta uzman tv debi le dr ları dinledim
çoğunlukla yazılan şey diş çıkarma boy atma durumlarında bebekler yemek yemek istemeyebilirlermiş
ve geçiş süreci yaşıyor olabilirlermiş
en önemli şeyinde annenin sabırlı olması ve üzülmemesi gerektiğiymiş
bebeğin atık bi kişiliği olduğunu ve annenin üzüldüğünü belirterek bu olayı inat haline getirdiğide yazıyor

geçiş dönmeinden sonrası önemli diyor sabırlı olun diyor canım benim
inşallah en kısa zamanda yemeye başlar çünkü hakikaten zor bir durum ama
devam sütünü içiyor bir süre böle gitsin
üzme kendini

arkadaslar merhaba 6.5 aylık oglum var ek gıda verırken agzının kenarlarnda kırmızı seyler cıkıyor sonra gıda uzaklastıktan sonra gıdıyor sızce nedendır?mesela sabah mılupanın tahıllı kahvaltısını verdım ıcıne yumurta ve peynır kooydum.oglenleyınde sebzelı corba verdım ıcıne bebe bıskuvısı koydum 2 3 tane kokusunu almasın dıye cunku kusuyr kokusundan bılgısı olan varmı?ne ypacagımı sasırdım

canım metal kaşıkla veriyosan metal alerjisi olabilir yada verdiğin ek gıdalara karşı alerjisi olabilir yumurta kaşık mamaları gluten vs takip et doktoruna götür çünkü alerji analadığım kadarıle ağzının kenerları kızarıyosa

sağol canım benim valla sabırsızlaştım baya farkındayım ben kızınca
hiç yemiyor ve ağlıyor okadar hazırlıyorum yesin diye e tabi oruç ta
var tahamülüm çabuk bitiyor bende zorlamamaya karar verdim
inatlaşmıcam onla iyice küsmesin yemeğe bisüre mama içsin bakalım

yelizcim inan o kadar sevindimki vallahihihoyyyt kendi bebeğim yemiş gibi bal şeker olsun kuzucuğuma alkisalkisalkisbelkide damak zevki ikraya yakındır ben sana dedim ya o tariflerin çoğu ikranın yedikleri tarifler ben denemediklerimin bir çoğunu eleyerek yazdım sana sen sırası geldikçe diğer verdiklerimide dene hayatım eminimki onlarıda severek yiycektir yinede sıkıntın olursa yaz elimdeki diğer tarifleride yazarım daha çok değişik tariflerim var kestaneli kahvaltı tarifim bile var ben kestane çıktığında denemeyi düşünüyorum mesela:teytey:
Sevgicim kuzucuğun belkide ek gıdalara adapte olmakta henüz kendini hazır hissetmiyor olabilir fisfisfisbencede biraz devam sütüyle falan devam et çok aç olduğu zamanlarda bir çeşiti bir kaç gün ver bakalım hani iyice tadına alışır ondan sonra 2. bir çeşide geçersin aklıma böyle bir çözüm geldi ama bir dene istersen allah hepimize bu zor dönemde sabırlar versin inşallah

alerji olabilir sütlü mama ve yumurta verme aynı şey olucakmı mesela meyva yerken oluyormu

mılupanın devam mamasını kullanıyorum bıde sebzelı corbasını denedım oda sutlu sanırımm dedıgın gıbı sutten oluyr meyve yerken bole bısı olmuyor zaten devam mamasınıda begenmıyr ıcıne bebe bıskuvısı koyuyorum onu coksevıyor mamayı kesıp deneyeyım bırde kızarıklıklarda gıdayı kestıkden sonra yarım saate gıdıyor gerı

bebedorun kaucuk mama kasıgını aldım onu kullanıyorum ılk bende kasıktan mı dıy dusundum ama meyve yerken aynı kasıgı kullanıyorum olmuyr dedııgınız gıbı mamaalar yapıyor galıbaa

canım inek sütü alerjsi olabilir istersen bi dokatora götür tahlil yaptır çünkü sütlü şeylere krşı oluyo anladığım kadarıyla o zaman yoğurttata aynısı olur herelde

canım inek sütü alerjsi olabilir istersen bi dokatora götür tahlil yaptır çünkü sütlü şeylere krşı oluyo anladığım kadarıyla o zaman yoğurttata aynısı olur herelde

aksine yogurtta bole bısı olmuyr sadece bu hazır mamalarda oluyr onları verdıgım gun oluyr.meyve ıle yogurdu karıstırdıgımda yıyor ve olmuyr bıde zaten dırek ınek sutu kullanmıyorum sadece yogurt mayalarken pastörize sut kullanıyorum o kadar.mamaların ıcınde sut var sutlu sebzelı corba vs vs dıyor sut derken bunu kasdettım.bu durumu saglık ocagnasordum pek bısı bulamadılar artık dr a saglık ocagına gıtmeye cekınıyorum benımle alay edıylar yınemı sen dıye cok sey soruyorum dıye o yuzden sızlere sormak ıstedım ne yapacagımıda sasırdım yanı cok evhamlı oldugumu soyluyorlar ben ıse sadece saglıklı bılınclı bır sekılde beklemek ıstıyorum oglumu

canım inek sütü derken direk inek sütü vermene gerek yok mamalarda da inek sütü var sadece işlenmiş hali ama özü inek sütü.sen şimdi mamalara karşı oluyo diyince aklıma geldi .bence sen bir doktora sor.nedemek alay edecekler o senin evladın.gitiitğin doktorada para verip gidiyosun bedava gitmiyosun ya.oda istersen günde beş kere git bakmak zorunda .mamalarında inek sütüne karşı alerjik olmayanları var belki onlardan verir doktor sana sen bence bi göster

ezgim ağzını neyle siliyorsun oda önemli benim oğlumdada oldu
kaşık maması verdikten sonra kuruyor mama bezle çıkmıyor diye bende ıslak mendille sildim
baktım ağzının kenarları kırmızı
sonra kestim silmeyi şimdi yıkıyoruz yüzümüzü her mama madan sonra bişey kalmadı

sevgi çınar geçen ay biraz rahatsızlandı emmedi kaşık maması verdim yemedi
ben 2 hafta uğraştım kaşık mamasına alışması için
çorbayı ilk verdiğimde kustu
yani geç alışıyorlar
kardelende adapte sorunu yaşıyor olabilir
sen canını sıkma devam sütüyle devam et

önümüzdeki ay değişir görürsün
ama sinirlenme inatlaşma yemek istemiyorsa bırak biraz sonra gene dene

bende çınarla inatlaştığımda ağlıyor çünkü

fatoşçum o kadar dua ediyorumki sana sorma
çok sevindirdin beni
tekraradan çok sağol yardımların tariflerin için
ve sevgi sanada çok teşekkür ederim
canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…