2009 şubat bebekleri bu gün ne yedi?

bence mamaların üzerini iyi oku gliten alerjiside olabilir glutensiz olanları bir dene bakalım olcakmı sanırım milupanın 4 ay üzeri olanlar glitensiz canım.

saol canım senin içtenliğin yeter birbirimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu ....Burda zaten çoğunlukla birbirimize yardımcı olmak için uğraşıyoruz hepimiz ve anneyiz bebişlerimiz için çabalıyoruz hepimizin niyeti iyi önemli olanda bu zaten...
sen yinede çınar ın yediklerini yazz hayatım bakalım yarın gidişat nasıl olcak?

bi bende değilmiş bu yemeğin yenmemesi
yeni başladık biz bu hafta
miktar olarak öğünde ne kadar yiyolar kızlar? mesela yoğurt
1/4 çay bardağı falan yedirebiliyorum ben anca
ama daha yeni diye fazla üstüne gitmiyorum
azmı acaba?

canım ben 4. ayda başladım ek gıdaya 2.5 ay oldu
yiyordu aslında az yiyordu ama yiyordu şimdi hiç yemiyor
sıkıntısı var herralde bugün 6 dan sonra hiçbişey yemeden
uyuduu

nebilim valla anlamadım bi ara yiyordu azda olsa şimdi ağzını açmıyor cadı yaa

arkadaşım üzme kendini senin yazdıklarını okuyunca inan çok üzülüyorum.sana şöyle bir tavsiyede bulunabilirm ben bebekken çok iştahsız ve zayıfmışım biberondan anca süt içermişim annemde biberonun ucunu tığ gibi bişeyle genişletip içine yaptığı pirinç unu mamasını koyuyormuş ama kıvamlı olmuyormuş azıcık sulu yani sonra içine çorbayı bile koyuyormuş tanesiz içiyormuşum ve sonra çok kilo almışım bu yöntemle...tamam kaşığa alışması yemesi lazım biliyorum ama bu yemediği süreçte de kilo kaybetmesin alsın istersen böyle dene bakalım pirinç ununu sulu yap koy bakalım biberonun ağzını da genişlet tığ gibi bişeyle kaynatır koyarsın inşallah bu şekilde kanarda içer yavrum ya...hem kilo da alır

biz bugün hersabahki kahvaltımızı yedik ama bugün yarım kase yedik 11 gibi yaptık kahvaltıyı sabah emişti
2 gibide fatoş teyzemizin verdiği hazır bebe çorbasını yaptık içine kabak ve havuçu rendeleyip haşladım
şimdi uyuyır uyanıncada yoğurt yeriz
akşam muhlalebi yapıcaktım ama iftara davetliyiz
heralde kaşık maması vericem

ya gerçekten bnmki de hiçbirşey yemiyo ağzını sımsıkı kapatıyor ne yapacağız ne versem zorla 1çay kaşığı yiyor acaba yeterli mi ama yetersiz olsa kaka yapmazdı ve az çiş yapardı bence.annem diyor ki acele etme zamanla bir kase bile yer biraz da bebklere güvenmemiz lazım damak tadları alışana kadar

akşam hiçbişey yemeden uyumuştu sabah çok acıkmış mamasını içti uyudu
11 gibi hazır kavanoz meyva yedirdim zar zor sonra yine mama içti
annemde zorlama mama içsin en azından onu içiyor dedi
sıkıntısı var belli zorlamıcam şimdilik

sağol canım olmazsa birde böyle deniyim inşallah işe yarar

kızlar size bişey sorucam.ben bugün kaana etli çorba yaptım çokta güzel oldu ama tabiki kaan yine yemedi.kızlar çorbayı atmadım yarın yine versem olurmu??hergün çorba atmaktan günaha giriyorum resmenkeşke yakınımda bi bebek olsada hergün versem...

allaha şükür kardelen bugün yarım kase çorba yarım kase armut
bikaç kaşıkta muhallebi yedi bunada şükür şu dişler bi çıksaydı

saolun kızlar.durumu olmayanlar hergün taze çorbamı yapıyor.allahaşükür ama yazık atılıyor.kendim yesem hergün yiyemiyorum.yarın vereyim inşallah içer.ii geceler hepinize...

canım muhtemelen süte karşı alerjisi var bir alerji testi yaptır benim kızımda da var anlattığın şeyler benzer doktorunla bu konuyu paylaş lütfen

kızlar bu devam sütünü emzirmeyen anneler mi veriyor?

birde pekmezi nasıl içiriyorsunuz benim kız sulandırsamda içmiyor

kızlar kaan yine yemiyor yemiyor yemiyorrr.sadece beniiimm içimi yiyorrr yaa çok üzülmeye başladım ben ama yaa.hazır toz çorba verdim azcıkta olsa yedi.kendi yaptıklarımı hiç yemiyor.1 kaşık alıyor tadına bakıyor sonrada ağzını açmıyor ( oysaki çok güzel değişik çorbalar yapıyorum ama beğenmiyor heralde....

yanlız değilsin

kızlar çınarda püreli hiç birşeyi yemiyor kusuyor
her şeyi süzgeçten geçirip veriyorum
tel şehriye yaptım blandıra vurdum
öğürdü onu bile süzdüm
ne zaman alışır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…