- Konu Sahibi hayaletorka
-
yelizcim inan o kadar sevindimki vallahihihoyyyt kendi bebeğim yemiş gibi bal şeker olsun kuzucuğuma alkisalkisalkisbelkide damak zevki ikraya yakındır ben sana dedim ya o tariflerin çoğu ikranın yedikleri tarifler ben denemediklerimin bir çoğunu eleyerek yazdım sana sen sırası geldikçe diğer verdiklerimide dene hayatım eminimki onlarıda severek yiycektir yinede sıkıntın olursa yaz elimdeki diğer tarifleride yazarım daha çok değişik tariflerim var kestaneli kahvaltı tarifim bile var ben kestane çıktığında denemeyi düşünüyorum mesela:teytey:
Sevgicim kuzucuğun belkide ek gıdalara adapte olmakta henüz kendini hazır hissetmiyor olabilir fisfisfisbencede biraz devam sütüyle falan devam et çok aç olduğu zamanlarda bir çeşiti bir kaç gün ver bakalım hani iyice tadına alışır ondan sonra 2. bir çeşide geçersin aklıma böyle bir çözüm geldi ama bir dene istersen allah hepimize bu zor dönemde sabırlar versin inşallah
nebilim valla anlamadım bi ara yiyordu azda olsa şimdi ağzını açmıyor cadı yaa
arkadaşım üzme kendini senin yazdıklarını okuyunca inan çok üzülüyorum.sana şöyle bir tavsiyede bulunabilirm ben bebekken çok iştahsız ve zayıfmışım biberondan anca süt içermişim annemde biberonun ucunu tığ gibi bişeyle genişletip içine yaptığı pirinç unu mamasını koyuyormuş ama kıvamlı olmuyormuş azıcık sulu yani sonra içine çorbayı bile koyuyormuş tanesiz içiyormuşum ve sonra çok kilo almışım bu yöntemle...tamam kaşığa alışması yemesi lazım biliyorum ama bu yemediği süreçte de kilo kaybetmesin alsın istersen böyle dene bakalım pirinç ununu sulu yap koy bakalım biberonun ağzını da genişlet tığ gibi bişeyle kaynatır koyarsın inşallah bu şekilde kanarda içer yavrum ya...hem kilo da alır
arkadaslar merhaba 6.5 aylık oglum var ek gıda verırken agzının kenarlarnda kırmızı seyler cıkıyor sonra gıda uzaklastıktan sonra gıdıyor sızce nedendır?mesela sabah mılupanın tahıllı kahvaltısını verdım ıcıne yumurta ve peynır kooydum.oglenleyınde sebzelı corba verdım ıcıne bebe bıskuvısı koydum 2 3 tane kokusunu almasın dıye cunku kusuyr kokusundan bılgısı olan varmı?ne ypacagımı sasırdım
kızlar bu devam sütünü emzirmeyen anneler mi veriyor?
birde pekmezi nasıl içiriyorsunuz benim kız sulandırsamda içmiyor
kızlar kaan yine yemiyor yemiyor yemiyorrr.sadece beniiimm içimi yiyorrr yaa çok üzülmeye başladım ben ama yaa.hazır toz çorba verdim azcıkta olsa yedi.kendi yaptıklarımı hiç yemiyor.1 kaşık alıyor tadına bakıyor sonrada ağzını açmıyor( oysaki çok güzel değişik çorbalar yapıyorum ama beğenmiyor heralde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?